Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN VALENCIA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Valencia met Auto Europe

  Bij Auto Europe bieden we u de laagste prijs en een overzicht van zowel grote als lokale autoverhuurbedrijven in Spanje. Hiermee brengen wij een einde aan het moeizaam vinden van een huurauto en u heeft zo meer tijd voor het ontspannende deel van uw vakantie. U kunt een auto huren in Valencia en deze direct na aankomst op de luchthaven in Valencia ophalen. Kies eenvoudig de optimale huurauto voor uw vakantie in ons uitgebreide aanbod. Of het nu gaat om economy, compact klasse of een minibus: in ons aanbod vindt u zeker de perfekte huurauto. Vele klanten ging u daarbij voor, zoals u kunt nalezen op onze reviewpagina met beoordelingen van autohuur in Valencia. Wilt u daarna boeken en liever persoonlijk contact met ons? Onze medewerkers helpen u graag om de goedkoopste auto voor uw vakantie in Valencia te vinden via ons telefoonnummer +31 85 001 2614. Mis onze exclusieve nieuwsbrief tarieven niet: Registreer uzelf nu op onze homepage en profiteer van veel kortingen!

  Valencia is een levendige stad met een lange historie. Belangrijke attracties zijn de kathedraal van Valencia, de Torres de Serrano (een van de twaalf poorten die in de oude middeleeuwse stadswallen van Valencia te vinden waren) en de Llotja de la Seda (Zijdemarkt). Daarnaast heeft de stad een aantal prachtige stranden.

  Verkeer en Parkeren

  Valencia is zeer goed verbonden met het Spaanse wegennet. De snelweg AP-7 loopt vanaf de kust in het zuiden naar het noorden en de A-3 loopt in westelijke richting naar Madrid. De A-7 brengt u snel naar Alicante. Valencia beschikt ook over een ringweg waardoor u eenvoudig veel verschillende locaties in de stad kunt bereiken. In Spaanse steden zoals Valencia en Barcelona is er erg veel verkeer, vooral tijdens de spits. Maar door een goed ontwikkeld netwerk kunt u toch gemakkelijk uw bestemming bereiken. Lees onze bestuurdersinformatie voor informatie over de verkeersregels in Spanje.

  Parkeren

  Parkeren is niet eenvoudig in Valencia. Je moet altijd goed op de lokale borden letten, omdat verkeersboetes behoorlijk hoog zijn in Spanje. Goede ondergrondse parkeergarages kun je vinden onder de Plaza de la Reina en Plaza Alonso el Magnanimo. Ook in de buurt van het treinstation, tussen de Calle Xativa en de Gran Via, vindt u goede parkeerplaatsen.

  Geografische informatie

  Valencia, Alicante en Castellon vormen de drie provincies van de Valenciaanse regio. Het gebied telt zo een 420 kilometer aan kustlijn en stranden, maar ook hooggebergte en uitgestrekte vlakten. De Albufera, een nationaal park, ligt 17 kilometer zuidelijk van de stad en beschikt over één van de grootste meren van Spanje.

  Valencia is in ieder seizoen een bezoek waard. Vooral in het laagseizoen, als de herfst op komst is, kun je hier nog steeds genieten van zomerse temperaturen. Zelfs als de zon niet te zien is, zal u zich zeker niet vervelen. U kunt bijvoorbeeld met uw autoverhuur in Valencia de oude stad of de kerk van Santa Catalina bezoeken of u gaat naar Benidorm om plezier te hebben in het attractiepark Terra Mitica. Een auto huren in Valencia betekent dat u uw eigen plan kan trekken en kan gaan en staan waar u wilt. Geniet van een glas Spaanse rode wijn met uitzicht op de haven van Valencia en bewonder de zon terwijl deze 's avonds in de zee verdwijnt.

  Valencia Airport

  Naam: Valencia Airport (Aeropuerto de Valencia) (VLC)
  Website: Website Valencia Airport
  Telefoon: +34 902 40 47 04
  Routebeschrijving en info: Valencia Airport ligt ongeveer 8 kilometer ten westen van Valencia. Het staat op de 10e plaats in Spanje wat betreft het aantal passaagiers dat het jaarlijks verwerkt en 2e in de regio na Alicante.

  Openbaar Vervoer

  In Valencia is het ook mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Het systeem bestaat uit een combinatie van trein-, bus-, tram- en metroverkeer. Er gaat een trein van Valencia naar Madrid en de reistijd bedraagt ongeveer 1,5 uur. In Valencia zelf is er een goed ontwikkeld netwerk van buslijnen. Via dit transportmiddel kunt u ook uitstekend de stad verkennen. Bij de bushaltes wordt op een display weergegeven hoe lang de wachttijd is. Om de buschauffeur kenbaar te maken dat u wilt instappen kunt u uw hand uitsteken.

  De snelste en meest effectieve manier om van de ene plaats naar de andere te komen in Valencia is waarschijnlijk de metro. Het metronetwerk is onderverdeeld in verschillende zones van A tot en met D en hier hangt ook de prijs van uw kaartje vanaf. Voor de rit van de luchthaven naar de stad heeft u een kaartje met luchthaven toeslag nodig. Als u alleen binnen de stad reist, heeft u een kaartje voor klasse A nodig. U kunt kaarten kopen via de kaartautomaten en bij de balies op de metrostations. De kaartjes zijn sinds 2011 van plastic en kunnen worden opgeladen.

  Handige links

  Toeristische Informatie

  Terug naar boven