Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN MENORCA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Menorca tegen de beste tarieven

  Menorca is een eiland in de Middellandse Zee en het meest oostelijke deel van Spanje. Menorca ligt ten oosten van Mallorca en behoort tot de eilandengroep van de Balearen. Met autohuur op Menorca heeft u de vrijheid om dit prachtige eiland te ontdekken. Op Menorca kunt u heerlijk van de zon en de Middellandse Zee genieten, maar het eiland heeft ook viel te bieden voor natuurliefhebbers. De noordkust van het eiland bestaat uit bergen, onregelmatige rotsformaties en bossen, terwijl de zuidkust meer heuvelachtig is en prachtige stranden en kleine baaien heeft. Met een huurauto op Menorca kunt u al dit unieke natuurschoon zelf bekijken. De hoogste berg op Menorca is de Monte Toro (357 m) en op de top van de berg staat een klooster. Naast natuur kunt u gezellig winkelen en uitgaan in de steden Maó en Ciutadella. De stad Maó heeft een gezellig centrum en een levendige haven, waar u per veerboot naar het naastgelegen eiland Mallorca kunt varen.

  Auto huren in Menorca

  Autoverhuur op Menorca geeft u de mogelijkheid dit veelzijdige eiland van de Balearen op uw eigen manier te ontdekken. Een auto huren bij Auto Europe garandeert u uitstekende service en grote flexibiliteit. Bij ons kunt u tot 48 uur voor vertrek uw reservering kosteloos annuleren. Wilt u een auto huren op Menorca of heeft u vragen over autohuur in Spanje, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Via het telefoonnummer +31 85 001 2614 zijn onze reserveringsmedewerkers 7 dagen in de week bereikbaar.

  Verkeer en parkeren in Menorca

  Het eiland Menorca kent een goed uitgebouwd wegennet, zodat u met uw huurauto op Menorca altijd bij uw bestemming aankomt. De snelweg Me-1 verbindt de verschillende steden op Menorca. Met uw huurauto op Menorca kunt u over deze snelweg van het vliegveld en de stad Maó in het oosten naar de stad Ciutadella in het westen van het eiland rijden. Het vliegveld van Menorca ligt in het zuid-oostelijke deel van het eiland. In de steden en kustplaatsen op Menorca vindt u parkeerplaatsen, waar u uw huurauto op Menorca kunt parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Menorca Airport