Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP FUERTEVENTURA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Fuerteventura - Boek en bespaar

  Fuerteventura is één van de Canarische Eilanden. Met een huurauto op Fuerteventura kunt u dit zonnige eiland ontspannen beleven. Fuerteventura is bekend om zijn vele brede stranden en aangename klimaat het hele jaar door. Het eiland heeft een vulkanisch en bergachtig landschap, waar u prima kunt wandelen. Als u Fuerteventura op een sportieve manier wilt beleven, kunt u ook gaan windsurfen. Het noorden van het eiland is geliefd bij windsurfers, vanwege de gunstige wind die daar waait. De hoofdstad van Fuerteventura is de havenplaats Rosario. Hier kunt u het Spaanse leven proeven in de vele gezellige bars en restaurants. Naast Rosario zijn er op het eiland nog een aantal andere grote plaatsen, zoals La Oliva en Antigua in het binnenland, die u makkelijk met een huurauto kunt bereiken. Vanuit de verschillende kustplaatsen op Fuerteventura kunt u met veerboten de andere Canarische Eilanden Lanzarote en Tenerife bezoeken.

  Auto huren in Fuerteventura

  Huur een huurauto op Fuerteventura via Auto Europe en u heeft de vrijheid om overal naar toe te gaan. Boek autoverhuur op Fuerteventura en ontdek dit zonnige Canarische eiland op uw gemak. Een auto huren bij Auto Europe is gemakkelijk en geeft u grote flexibiliteit. Tot 48 uur voor vertrek kunt u uw reservering kosteloos annuleren. Als u vragen heeft over autohuur in Spanje of wilt u een auto huren op Fuerteventura, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Via het telefoonnummer +31 85 001 2614 zijn onze reserveringsmedewerkers 7 dagen in de week bereikbaar.

  Verkeer en parkeren in Fuerteventura

  Met een autohuur op Fuerteventura kunt u dit eiland van de Canarische Eilanden het beste ontdekken. Het vliegveld van Fuerteventura ligt aan de oostkust van het eiland. Vanaf het vliegveld rijdt u over de wegen FV-2 en FV-1 langs de kust naar de stad Rosario en naar het noorden van het eiland. Overal op het eiland kunt u op parkeerplaatsen uw huurauto parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Fuerteventura Airport