Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN SANTANDER

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Santander - Boek en bespaar

  Santander ligt aan de noordkust van Spanje aan een baai aan de Golf van Biskaje. De belangrijke havenstad is de ideale plaats om met een huurauto te verkennen. Met een autohuur in Santander kunt u alle kanten op. Rij bijvoorbeeld met uw huurauto in Santander naar het schiereiland Magdalena, waar de Spaanse koninklijke familie het zomerpaleis Palacio de la Magdalena heeft. Of bezoek het stadscentrum van Santander met het bijzondere raadhuis en de levendige winkelstraten, waar u vele leuke winkels en restaurants vindt. Ook de omgeving van Santander is een bezoek waard. Met autoverhuur Santander vindt u rondom de stad meerdere stranden waar u ontspannen van de zee kunt genieten. U kunt ook een bezoek brengen aan de nabijgelegen stad Bilbao, bekend door het opvallende Guggenheim museum.

  Auto huren in Santander

  Een auto huren in Santander geeft u de mogelijkheid om de noordkust van Spanje op uw eigen manier te ontdekken. Een auto huren bij Auto Europe is gemakkelijk en geeft u grote flexibiliteit. Bij ons kunt u tot 48 uur voor vertrek uw reservering kosteloos annuleren. Als u een huurauto wilt reserveren of als u vragen heeft over autohuur in Spanje, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Via het telefoonnummer +31 85 001 2614 zijn onze reserveringsmedewerkers 7 dagen in de week bereikbaar.

  Verkeer en parkeren in Santander

  Met uw huurauto in Santander kun u over de snelwegen eenvoudig andere steden in de buurt van Santander bereiken. Over de snelweg E-70 in westelijke richting rijdt u naar de stad Oviedo en de E-70 in oostelijke richting brengt u naar de stad Bilbao. Het vliegveld van Santander ligt direct ten zuiden van de stad en is vanuit het centrum via de weg S-10 goed te bereiken. Uw huurauto in Santander kunt u tegen betaling in de stad parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Santander Airport