Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP DE CANARISCHE EILANDEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op de Canarische Eilanden - Boek en bespaar

  De Canarische Eilanden vormen een eilandengroep die bij Spanje hoort. De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan voor de kust van Marokko. Boek autohuur op de Canarische Eilanden en u heeft de beste mogelijkheid om de eilanden te leren kennen. De eilanden kennen twee officiële hoofdsteden: Las Palmas op Gran Canaria en Santa Cruz op Tenerife. De eilanden zijn bekend en geliefd om hun milde klimaat het hele jaar door. Op alle zeven eilanden vindt u prachtige uitgestrekte stranden waar u van de zon en de zee kunt genieten. Door een golfstroom heeft het zeewater altijd een aangename temperatuur. De Canarische Eilanden bieden u tal van mogelijkheden om uw vakantie door te brengen, zoals ontspannen aan het strand, wandelen door de leuke oude steden, de prachtige natuur bekijken of surfen aan de kust. Naast de eilanden Gran Canaria en Tenerife, bestaan de Canarische eilanden uit Lanzarote, Fuerteventura, La Gomera, El Hierro en La Palma.

  Auto huren op de Canarische Eilanden

  Met autoverhuur Canarische Eilanden via Auto Europe en u kunt overal naar toe gaan. Boek bijvoorbeeld een huurauto op Fuerteventura en ontdek dit zonnige Canarische eiland op uw gemak. Een auto huren bij Auto Europe is gemakkelijk en goedkoop. Onze autohuur prijzen zijn bijzonder concurrerend. Daarnaast rekenen wij geen extra kosten voor het betalen met een creditcard. Als u vragen heeft over autohuur in Spanje of wilt u een auto huren op de Canarische Eilanden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Via het telefoonnummer +31 85 001 2614 zijn onze reserveringsmedewerkers 7 dagen in de week bereikbaar.

  Verkeer en parkeren op de Canarische Eilanden

  De zeven grote Canarische Eilanden hebben een goed uitgebouwd wegennet. Met uw huurauto op de Canarische Eilanden kunt u gaan en staan waar u wilt. De steden en kustplaatsen op de eilanden zijn allemaal prima met een huurauto te bereiken. Vanaf de verschillende vliegvelden op de Canarische Eilanden kunt u over snelwegen naar de grotere plaatsen rijden. Uw huurauto kunt u op de eilanden op parkeerplaatsen parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Canarische Eilanden Airport