Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN LAS PALMAS

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Las Palmas - Boek en bespaar

  Zon, zee en strand zijn belangrijke ingrediënten, maar er is van alles te beleven in en rond Las Palmas. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn: Jardin Canario, Casa de Colon en Museo Elder. Kies voor een huurauto in Las Palmas en ontdek Palmitos Park, Guia en het bergdorp Teror. Met een huurauto op Gran Canaria zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u op uw gemak en in alle rust genieten van een heerlijke vakantie. Auto Europe klanten blijven flexibel. Hoe tevreden onze klanten zijn, kunt u gerust nalezen op onze reviewpagina met autohuur beoordelingen in Las Palmas. Door de samenwerking met talrijke gerenommeerde partners zoals Europcar, Avis of Hertz bieden wij u een ruime keuze aan verhuurlocaties in Las Palmas. Hieronder vindt u een voorbeeld van een verhuurlocatie:

  • Las Palmas Airport.
   Maandag-Zondag 07:00 AM - 11:00 PM en 11:00 PM - Middernacht geopend

  Autohuur tips

  Hieronder vindt u belangrijke informatie, betreffende het ophalen van de huurauto in Las Palmas. Vergeet a.u.b. niet uw rijbewijs, paspoort en uw voucher aan de verhuurder ter plaatse in Las Palmas te overleggen. Een geldige credit card (op uw naam) is eveneens noodzakelijk, voor de borg. Voordat u de huurauto in Las Palmas in ontvangst neemt, dient u de auto zorgvuldig te controleren op reeds bestaande schade (krassen e.d.) en indien van toepassing, de verhuurder hierop te attenderen.

  Wij verzoeken u vriendelijk, de algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. Indien u, ter plaatse in Las Palmas, nog vragen heeft betreffende uw autohuur, dan kunt u ons via het telefoonnummer +31 85 001 2614 bereiken.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Las Palmas Airport