Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN LISSABON

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter bereikbaar van maandag t/m zaterdag
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd
  • Scherpste prijzen en beste service sinds 1954

  Auto huren in Lissabon - Vind uw perfecte huur

  In de afgelopen 60 jaar is Auto Europe uitgegroeid tot een marktleider in autohuuren bieden wij op meer dan 24.000 internationale locaties en in 180 landen autohuur aan. Via Auto Europe kunt u ook een auto huren in Lissabonen bent u verzekerd van de beste service en prijs voor uw huurauto. Naast de verschillende standaard categorieën huurauto's, bieden wij ook sport en luxe autoverhuur. Inspiratie of meer informatie nodig? Lees dan meer over Portugal in onze reisgidsen en plan uw vakantie vandaag nog! Om te weten te komen hoe het onze klanten in Lissabon bevallen is, lees onze reviewpagina met beoordelingen van autohuur in Lissabon, en plan uw reis met een goed gevoel.

  Verkeer en parkeren

  • Het is verplicht een autogordel om te doen als u in een motorvoertuig reist.
  • Er wordt in Portugal nogal wat aan "bumperkleven" gedaan en te weinig richting aangegeven, dus let goed op wat de bestuurders rondom u doen.
  • Er zijn veel eenrichtingswegen, dus let goed op wanneer u in de binnenstad rijdt.

  Parkeren

  Parkeren in de hoofdstad is uiteraard een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk. Er zijn parkeergarages en parkeervelden, en op straat vindt u parkeermeters. Zaterdag en zondag is het vaak gratis parkeren, maar zorg ervoor dat u goed oplet of dat ook geldt op de plek waar u wilt parkeren.

  Geografische informatie

  Lissabon is de meest bevolkte en dynamische stad van Portugal. Lissabon heeft veel parken en groenzones en bovendien het Monsanto Bospark dat ongeveer tien procent van de stad beslaat. De rijke historie van Lissabon strekt zich uit vanaf de Romeinse en Gotische tijd tot Baroque en Postmodern. Er zijn vele culturele activiteiten en musea, waarbij de meeste musea op zondag of zaterdag vrij toegankelijk zijn.

  Lissabon heeft een subtropisch mediterraan klimaat. Zachte winters en warme tot hete zomers maken Lissabon een stad die men het gehele jaar door kan bezoeken.

  Lisbon Portela Luchthaven

  Lisbon Portela Airport is een van de belangrijkste internationale luchthavens van Europa en een handige plek voor autoverhuur in Lissabon. Het vliegveld ligt ongeveer zeven kilometer vanaf de binnenstad en biedt alle moderne faciliteiten voor reizigers, zoals geldautomaten, geldwisseldiensten, wifi, winkels en eetgelegenheden.

  Portelo Airport - LIS (Lisbon Airport)
  Website: www.lisbon-airport.com
  Telefoon: +351 21 841 35 00
  Adres: Alameda das Comunidades Portugesas, 1700-111
  E-mail: lisbon.airport@ana.pt

  Openbaar vervoer

  Behalve een auto huren in Lissabon kunt u ook gebruik maken van publieke transportmiddelen. Lissabon beschikt over verschillende vormen van openbaar vervoer.

  Buslijnen
  Behalve het stadsvervoer zijn er verschillende busdiensten die ook andere steden verbinden en zelfs Spanje.

  Taxi's
  Er zijn zowel publieke als privé taxi services beschikbaar. De tarieven zijn afhankelijk van het taxivervoerbedrijf.

  Spoorwegvervoer
  Er zijn vele opties om met de trein te reizen, zowel lokaal binnen de stad of naar de buitenwijken, maar ook naar andere grote steden binnen het land, zoals Faro en Porto. Vanaf het Lissabon Oriente treinstation vertrekken treinen ook naar het buitenland.

  Metro
  Het metronetwerk van Lissabon bestrijkt een groot gedeelte van de stad. U kunt verschillende oplaadbare tickets kopen, van enkele reis, dagkaarten tot weekpassen.

  Campers in Lissabon

  Lissabon is een spectaculaire stad vol van verrassingen en interessante bezienswaardigheden. De rest van Portugal doet zeker niet onder en een roadtrip door Portugal kunnen wij u van harte aanraden. Met het huren van een camper in Lissabon kunt u op eigen snelheid en met gemak het land verkennen en tegelijkertijd besparen op overnachtingskosten.

  Handige links

  Toeristische informatie