Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR ENTERPRISE

  • 9.6
  • 9.4
  • 9.5
  • 9.6
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  January 24
  Er was zoals altijd bij ALLE autoverhuurderijen op Salzburg weer een discussie over de...
  November 29
  Thanks to the team Andrew for booking in and his team leader Reem for checking out both super professional.
  October 31
  vriendelijk personeel, snelle service
  Meer lezen

  Auto huren bij Enterprise: Alles wat u moet weten

  Enterprise Auto huren - Auto EuropeEnterprise Holdings is het moederbedrijf van Enterprise, één van de grootste autoverhuurbedrijven in Noord-Amerika. Het is tevens eigenaar van de autoverhuurbedrijven Alamo en National. Wereldwijd voert het bedrijf meer dan 6.000 vestigingen, waardoor klanten een ongekende keuze hebben aan ophaallocaties. Wilt u een auto huren bij Enterprise, dan bent u in goede handen, bij een bedrijf met zeer goede voertuigen en een prima klantenservice.

  Auto Europe werkt al meer dan 65 jaar nauw samen met lokale, nationale en internationale autoverhuurbedrijven. Daarnaast bieden wij ook camperhuur, en luxe auto's aan – en dat alles ondersteund door onze uitstekende klantenservice. Auto Europe voert al jarenlang een solide samenwerking met Enterprise hetgeen resulteert in scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Neem contact op met onze reserveringsafdeling en vind uw perfecte huurauto vandaag nog.

  Ook tijdens de Coronapandemie kunt u onbezorgd bij Enterprise een auto huren, aangezien talrijke maatregelen genomen zijn die voor een veilige autohuurervaring zorgen.

  Enterprise autoverhuur: Topprijzen bij een gerenommeerd verhuurbedrijf

  Enterprise is trots op zijn uitzonderlijke klantgerichtheid. De ervaring van de klant centraal stellen is de kern van het merk van Enterprise, waardoor het al vaker erkend is als autoverhuurbedrijf met buitengewone toewijding aan zijn klanten. Door regelmatig enquêtes uit te sturen met vragen over het geboden kwaliteitsniveau, ofwel de “Enterprise Service Kwaliteitsindex”, is Enterprise in staat het hoge niveau vast te houden.

  Enterprise Holdings heeft vaker een milieuvriendelijke benadering laten zien als het om de keuze van voertuigen voor het wagenpark gaat. Zo was het het eerste bedrijf in de USA dat elektrische auto's te huur aanbood. De voertuigen van Enterprise zijn modern, rijden zuinig en worden met mileuvriendelijke prijzen aangeboden - m.n. de elektrische en hybride auto's. Vooral de elektrische auto's hebben een nieuwe generatie weggebruikers geholpen, gewend te raken aan dit dit type voertuig en het gebruik ervan boven dat van traditionele auto's te bevorderen.

  Het bedrijf is erom bekend, plaatselijke en nationale initiatieven te ondersteunen die liefdadigheid, het onderwijs, of het milieu betreffen, en waarvan de hele samenleving profiteert. Enterprise Holdings heeft al miljoenen geïnvesteerd in de ontwikkeling van mileuvriendelijke brandstoffen en in projecten t.b.v. het milieu zoals het planten van bomen.

  De unieke Enterprise autohuurervaring

  Wilt u een auto huren bij Enterprise, dan kunt u dat heel makkelijk en snel bij Auto Europe regelen. Op onze website kunt u in 3 simpele stappen uw huurauto zoeken, vergelijken, en boeken. Met duizenden locaties waaruit u kunt kiezen vindt u beslist de juiste locatie voor uw reis. Onze zoekmachine zal u de actueelste aanbiedingen tonen met de scherpste prijzen. U kunt de prijzen van de verschillenden verhuurbedrijven in één oogopslag vergelijken en meteen extra's erbij boeken, zoals een kinderstoeltje of een GPS navigatiesysteem.

  Heeft u hulp nodig of vragen, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer +31 85 001 2614, of per email onder nlres@autoeurope.de. Wij assisteren u graag de voor uw budget en voor uw reis perfecte huurauto te vinden en verheugen ons op uw aanvraag!