Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN DE USA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter bereikbaar van maandag t/m zaterdag
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in de USA - Beste tarieven gegarandeerd

  De Verenigde Staten hebben zeer veel te bieden voor vakantiegangers. Van uiteenlopende landschappen tot grote steden en van opwindende attractieparken tot indrukwekkende nationale parken, met een huurauto via Auto Europe kunt u zoveel staten doorkruisen als u wilt. En u kunt uw reis nu nóg avontuurlijker maken met een camper of luxe auto. Of u zich nu aan de oostkust of de westkust bevindt, via Auto Europe boekt u voordelig een huurauto met de beste service. Wegens onze samenwerking met internationale en nationale autoverhuurbedrijven kunnen wij autohuur aanbieden op meer dan 24.000 locaties in 150 landen. Plan uw reis naar de staat van uw keuze en kies voor een auto huren via Auto Europe!

  Wanneer u een auto in de USA wilt huren kunt u kiezen voor onze Gold Rate. Met deze aanbieding krijgt u de eerste tank benzine en drie extra bestuurders gratis! Zo bespaart u extra op uw autoverhuur in de USA en hoeft u zich hier bij het ophalen van de huurauto geen zorgen over te maken. Wat meer zekerheid voordat u boekt? Lees dan eens de autohuur beoordelingen in de USA van klanten die al eerder een auto hebben gehuurd in de Verenigde Staten. Zo weet u een beetje wat u kunt verwachten en boekt ook u vol vertrouwen een huurauto.

  Haal meer uit uw autoverhuur in de USA

  U kunt optimaal genieten van uw reis naar de Verenigde Staten met deze handige informatie.

  Verkeersregels en tankstations

  • Het is ten strengste verboden om een stilstaande schoolbus met knipperlichten in te halen; dit betekent dat schoolkinderen in of uit de bus stappen en in sommige gevallen ook de weg oversteken. U dient op zes meter afstand van de bus te stoppen en u mag pas doorrijden wanneer de rode lichten van de bus gedoofd zijn.
  • Indien u rechtsaf wilt slaan en er staat een stoplicht, dan mag u doorrijden bij een rood licht. Echter, u dient eerst te stoppen en uzelf ervan te vergewissen dat u bij het afslaan geen verkeer hindert. Dit is niet toegestaan wanneer het bord "No turn on red" bij het stoplicht staat. Dit is verboden in New York City, tenzij anders aangegeven.
  • Wanneer u bij een "4-way" of een "all-way" kruispunt aankomt dient u te stoppen, evenals de andere bestuurders uit de andere richtingen. Iedereen vervolgt zijn weg in volgorde van aankomst.
  • Het komt regelmatig voor dat er benzinestations zijn die dag en nacht geopend zijn. Het is gebruikelijk om eerst te betalen alvorens u tankt. Indien u eerst wilt tanken dient u dit te melden aan de kassa.

  Tolwegen

  Een auto huren in de USA zorgt ervoor dat u flexibel bent, maar u moet er rekening mee houden dat het in de Verenigde Staten niet ongebruikelijk is dat er in bepaalde staten op sommige trajecten tol wordt geheven. Tolwegen kunnen op verschillende manieren worden aangegeven. Afhankelijk in welke staat u zich bevindt kunnen tolwegen onder andere op de volgende manieren worden aangeduidt: turnpike, toll road, tollway, express lane, HOT lane of E-Z pass. De meeste tolwegen bevinden zich in de staten Florida, Illinois, New Jersey, New York, Oklahoma, Pennsylvania en Texas.

  Het is vaak nog mogelijk om met contant geld te betalen. Zorg ervoor dat u zowel biljetten als muntgeld paraat heeft. U kunt echter tevens gebruik maken van een elektronisch betaalsysteem. Hiervoor kunt u zich het beste bij het lokale verhuurbedrijf laten informeren over de mogelijkheden. Hier vindt u een lijst met tolwegen in de Verenigde Staten.

  Leeftijdseisen

  Een auto huren in de USA is gebonden aan enkele leeftijdseisen. Afhankelijk van het lokale verhuurbedrijf dient een bestuurder minimaal achttien of eenentwintig jaar oud te zijn. Vaak dient er tevens een jonge bestuurderstoeslag betaald te worden. Deze toeslag is van toepassing op bestuurders jonger dan vijfentwintig jaar. Ook kan het zijn dat de bestuurder minstens één tot enkele jaren in het bezit dient te zijn van het rijbewijs wanneer het een jonge bestuurder betreft. Meer handige informatie omtrent het rijden in de Verenigde Staten leest u hier.

  Valuta

  In de Verenigde Staten kunt u enkel betalen met de Amerikaanse dollar. In de meeste gevallen worden ook de bekende creditcards geaccepteerd. Vaak kunt u op het vliegveld bij een grenswisselkantoor uw euro's omwisselen. Houdt er rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn.

  Tijdsverschil

  Er is een tijdsverschil tussen Nederland en de Verenigde Staten; in de Verenigde Staten is het enkele uren vroeger. Wegens de grootte van het land zijn er negen verschillende tijdzones. Deze zijn opgedeeld in onder andere Eastern Time zone (New York), Central Time zone (Chicago), Mountain Time zone (Denver), Pacific Time zone (San Francisco), Alaska Standard Time zone (Anchorage) en Hawaiian Standard Time zone (Honolulu). De tijdsverschillen tussen deze tijdzones en Nederland variëren van zes tot elf uur en zijn tevens afhankelijk van de zomer- en wintertijd. Meer gedetailleerde informatie vindt u op deze handige kaart.

  Woordenlijst

  De Verenigde Staten hebben geen officiële taal, maar het Amerikaans Engels geldt wel als de nationale taal aangezien het de moedertaal is van het grootste deel van de bevolking. Er zijn echter enkele buurten in bepaalde gebieden waar het Spaans een grote rol speelt. Voor een groot gedeelte van de Amerikaanse bevolking is het Spaans de moedertaal, alhoewel er ook veel inwoners zijn die het Spaans als tweede taal spreken.

  Hieronder vindt u een Amerikaans Engelse woordenlijst:

  Hallo - Hello
  Goedemorgen - Good morning
  Goedemiddag - Good afternoon
  Goedenavond - Good evening
  Waar is het dichtstbijzijnde politiebureau? - Where is the nearest police station?
  Waar is het dichtstbijzijnde ziekenhuis? - Where is the nearest hospital?
  Waar is de dichtstbijzijnde pinautomaat? - Where is the nearest ATM?
  Kan ik betalen met mijn creditcard? - Can i pay with my creditcard?
  Kan ik betalen met mijn bankpas? - Can i pay with my bank card?
  Hoeveel kost dit? - How much does this cost?
  Dank u wel - Thank you
  Houdt het wisselgeld maar - Keep the change

  Elektriciteit

  In de Verenigde Staten wordt een voltage gehanteerd van 110-120 volt. Dit wijkt af van de voltage die in Nederland wordt gebruikt. U kunt het beste voor vertrek nagaan of uw elektronische apparaten ook functioneren met dit voltage. Tevens wordt er gebruik gemaakt van het stekker type A en B. Het is handig om voor vertrek een verloopstekker aan te schaffen, evenals een apparaat waarmee u het voltage kunt omzetten.

  Informatie over de visa en ambassade

  Om vanuit Nederland naar de Verenigde Staten te kunnen reizen dient u in het bezit te zijn van een paspoort dat geldig is gedurende uw verblijf daar. Indien u geen visum aan hoeft te vragen voor uw verblijf dient u alsnog aanvullende reistoestemming aan te vragen (ESTA).

  Nederlandse Ambassade in Washington D.C.
  4200 Linnean Avenue NW
  Washington, District of Columbia 20008
  Verenigde Staten van Amerika
  E-mail: info@dutchhelp.com
  Telefoonnummer: + 1 202 244 5300
  Fax: + 202 362 3430

  Consulaat (honorair) van het Koninkrijk der Nederlanden in Los Angeles
  11766 Wilshire Blvd, Suite 1150
  Los Angeles, Califonië 90025
  Verenigde Staten van Amerika
  E-mail: losangeles@nlconsulate.com
  Telefoonnummer: +1 877 388 2443
  Fax: +1 310 478 3428

  Consulaat (honorair) van het Koninkrijk der Nederlanden in Denver
  c/o World Trade Center Denver
  1625 Broadway, Suite 680
  Denver, Colorado
  Verenigde Staten van Amerika
  E-mail: denver@nlconsulate.com
  Telefoonnummer: +1 303 592 5362
  Fax: +1 303 592 5228

  Consulaat (honorair) van het Koninkrijk der Nederlanden in Boston
  Park Plaza Office Building
  20 Park Plaza, Suite 524
  Boston, Massachusetts
  Verenigde Staten van Amerika
  E-mail: boston@nlconsulate.com
  Telefoonnummer: +1 617 542 8452
  Fax: +1 617 542 3304

  Camper huren in de USA

  Een land dat zo groot is als de Verenigde Staten is gewoonweg perfect om met een camper te exploreren. Zo reist u wanneer u wilt, hoever u wilt naar welke bestemming u wilt. Begin uw Amerikaanse roadtrip en huur een camper via Auto Europe! Wij bieden de laagste prijzen en de grootste selectie campers. Daarbij kunt u kiezen uit ophaallocaties in Denver, Miami, New York en Los Angeles.

  Handige links

  Infographic De perfecte campervakantie