Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Blog zoeken


  Categorieën

  Blogs zoeken......

  One Way autohuur met Auto Europe

  Uw auto ophalen op de ene plaats en op een andere plaats weer inleveren? Dat is mogelijk en in de autoverhuur branche wordt dat One Way verhuur genoemd. Dit betekent bijvoorbeeld dat u naar Alicante vliegt, uw huurauto daar op luchthaven oppikt en de auto op het vliegveld van Barcelona weer inlevert. Overigens geldt deze mogelijkheid niet alleen voor luchthavens, ook andere ophaal- en inleverplaatsen, zoals treinstations of stadslocaties, bieden de One Way mogelijkheid.Auto Europe biedt niet enkel One Way boekingen tussen verschillende bestemmingen in één land, maar in sommige gevallen ook One Way boekingen tussen verschillende landen. Voor internationale One Ways wordt er wel altijd een toeslag berekend.

  One Way toeslagen uitgelegd Als u via onze boekingsmachine een huurauto zoekt voor een One Way trip, krijgt u van ons altijd een melding op het scherm over het al dan niet mogelijk zijn van de One Way en de kosten. Een toeslag is gebruikelijk en de hoogte afhankelijk van het verhuurbedrijf, maar soms inbegrepen in de huurprijs. Auto Europe zal de eventuele toeslag ook altijd vermelden op uw voucher, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.Afhankelijk van de verhuurder, wordt de One Way toeslag onder de totaalprijs op het boekingsscherm getoond. Als u uw keuze gemaakt heeft, kunt u kiezen om de totaalprijs plus de One Way toeslag aan Auto Europe te betalen of alleen de huurprijs aan Auto Europe en de One Way toeslag lokaal bij de verhuurder tijdens het ophalen van de huurauto. Vindt u de toeslag toch te hoog, dan kunt u altijd gratis uw boeking annuleren en het reeds betaalde bedrag terug ontvangen als u dat doet eerder dan 48 uur vóór het ophaalmoment.

  Nationale One Way boekingen Als u een nationale One Way boekt, dan is er, afhankelijk van het verhuurbedrijf, meestal een toeslag verbonden aan de huurprijs. Deze toeslag wordt direct onder de totale huurprijs aangegeven tijdens het boeken. Auto Europe zal de eventuele toeslag ook vermelden op de voucher die u wordt toegestuurd. Vindt u de toeslag te hoog, dan kunt u gratis uw boeking annuleren en het betaalde bedrag terug ontvangen als u dat doet eerder dan 48 uur voor het ophaalmoment.Als u aan een One Way denkt, probeer dan de auto op te halen op de ene plek in het land en deze zover mogelijk op een andere plek in het land weer in te leveren. U maakt dan een heerlijke roadtrip die u zoveel mogelijk van uw gastland laat genieten.

  Internationale One Way boekingen Alle verhuurmaatschappijen brengen een toeslag in rekening voor een internationale One Way autohuur, dat wil zeggen voor een autohuur die in het ene land begint en in een ander land eindigt. De toeslag, waarvan de hoogte afhankelijk is van de specifieke verhuurder, wordt direct onder de totale huurprijs aangegeven tijdens het boeken. Auto Europe vermeldt de toeslag op de voucher die u per e-mail wordt toegestuurd. Vindt u de toeslag te hoog, dan kunt u gratis uw boeking annuleren en het betaalde bedrag terug ontvangen als u dat doet eerder dan 48 uur voor het ophaalmoment.Hoewel internationale One Way toeslagen hoog lijken te zijn, is het verstandig deze toeslag te vergelijken met een vliegticket, zodat u een goed oordeel kunt vormen over de kosten. Bedenk wel, dat een roadtrip uiteraard een andere waarde heeft, omdat u veel nieuwe indrukken kunt op doen en profiteren van uw gastland(en).

  Bel ons! Als u One Way toeslagen en voorwaarden tussen verschillende verhuurders snel en compleet wilt vergelijken, dan nodigen wij u uit ons reserveringsteam te bellen via het gratis telefoonnummer +31 85 001 2614. Laat ons u helpen bij uw volgende roadtrip. Wij staan klaar voor u!

  Blog zoeken


  Categorieën