Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  OVER ONS

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto Europe, autohuur sinds 1954

  Over ons - Auto Europe

  Auto Europe is in 1954 in de USA ontstaan door het idee om VW Beetle's in Europa te verhuren. Dit concept was gericht op mensen die in Europa hun kinderen wilden bezoeken die daar gestationeerd waren. En hoewel ons concept sindsdien aanzienlijk veranderd is, is een klantgerichte service ook nu nog een belangrijk streven. Daarom werkt Auto Europe samen met een groot aantal internationale verhuurbedrijven, zoals Avis, Budget, Europcar en Hertz evenals met verschillende lokale verhuurders.

  De missie van Auto Europe is om onze klanten de beste service en een goed product aan te bieden. Dankzij zestig jaar ervaring in deze branche weet Auto Europe goed in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Onze toegewijde specialisten inzake autohuur staan 7 dagen per week voor u klaar om u met uw reservering te helpen, zodat u zeker kunt zijn van de scherpste prijs en de beste service wanneer u een huurauto via ons boekt.


  Div. producten
  en diensten
  autohuur boekingen

  Dankzij de leidende positie die Auto Europe heeft als autoverhuur bemiddelaar kunt u een auto huren op uiteenlopende locaties. U kunt kiezen uit meer dan 24.000 locaties wereldwijd! Om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen kunt u uw keuze maken uit ons brede aanbod producten en diensten.

  Bekroonde
  klantenservice
  bekroonde klantenservice

  Auto Europe streeft ernaar om haar klanten van begin tot einde naar volle tevredenheid te assisteren. Een klantgerichte service staat hoog in ons vaandel en we doen er dan ook alles aan om te zorgen dat onze klanten dit als zodanig ervaren. Ons team van getrainde medewerkers staat klaar om u te assisteren met elk aspect van uw autohuur. Wij zijn trots op onze bekroonde klantenservice en kunnen u helpen en ondersteunen bij speciale verzoeken. U kunt de ervaringen van voorgaande klanten lezen op onze website. U kunt ons bereiken onder ons telefoonnummer of per e-mail. Vergeet vooral niet een kijkje te nemen in onze reisgidsen voor meer inspiratie voor uw volgende autohuur.

  Camper
  verhuur
  CAMPER VERHUUR
  Het huren van een camper heeft vele voordelen. U heeft genoeg ruimte in de camper voor de benodigdheden van alle familieleden, mede dankzij de garantie dat u de grootte van de camper krijgt die u boekt. Denk aan de ruimte waarmee u reist en de flexibiliteit en vrijheid die u heeft om ergens te stoppen en te overnachten, zelfs als er geen accomodatie voorhanden is. Ga het avontuur aan!
  Verhuurpartners
  van Auto Europe
  Verhuurpartners
  Auto Europe werkt samen met alle top autoverhuurbedrijven - de crème de la crème in de internationale autoverhuurbranche. Op deze wijze kunnen wij de beste prijzen en de ruimste keuze aan voertuigen wereldwijd aanbieden. Onze nauwe samenwerking met elk gerenommeerd verhuurbedrijf, met name met Europcar (de grootste in Europa) en globale marktleiders als de Avis Budget Group en Enterprise Holdings (die de merken Enterprise, National en Alamo voeren), samen met de betrouwbaarste lokale partners, is de sleutel voor ons succes. Daarnaast streven wij er voortdurend naar, de autohuurervaring van onze klanten zo snel en aangenaam mogelijk te maken met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de innovatieve Key'n Go systeem. Hiermee kunnen bestuurders wachtrijen vermijden wanneer ze hun huurauto ophalen of inleveren.