Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  GRATIS AUTOHUUR UPGRADES

  Beschikbaar op geselecteerde bestemmingen, bij geselecteerde verhuurders
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Gratis wereldwijde autohuur upgrades

  Door meer dan 60 jaar ervaring in de wereldwijde autoverhuurmarkt is Auto Europe in staat om geweldige deals te bieden. De samenwerking met lokaal, nationaal en internationaal gerenommeerde autoverhuurbedrijven biedt onze klanten een ongekend grote keuze aan voertuigtypen in maar liefst 180 landen. Klanten die ervoor kiezen via Auto Europe te boeken kunnen met een gerust hart op vakantie gaan.

  Als gewaardeerde Auto Europe-klant profiteert u van gratis upgrades voor uw huurauto op bepaalde bestemmingen. De upgrades kunnen bestaan uit een gratis opwaardering van een autocategorie of een beter uitgerust voertuig dan het voertuig dat oorspronkelijk is geboekt, en dit zonder extra kosten. Bijvoorbeeld: u kunt gratis worden ge-upgradet van een auto in de mini categorie naar een auto in de economy categorie, of u krijgt een voertuig met airconditioning dat oorspronkelijk zonder airconditioning was.

  Onze upgrades zijn duidelijk te zien tijdens het boekingsproces en zijn beschikbaar in de volgende landen:
  LAND VERHUURPARTNER GEBOEKT UPGRADE VOORWAARDEN
  BelgiëBelgië Avis Mini 2-4 deurs handgeschakeld zonder airco Economy 2-4 deurs handgeschakeld zonder airco Voor boekingen die t/m 30-11-2022 worden gemaakt

  Let op: De upgrades staan vermeld op de website. Het aanbod kan zonder voorafgaande aankondiging beëindigd worden. De vermelde upgrades zijn alleen van toepassing op boekingen die worden gemaakt via de site van Auto Europe. De upgrades zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Het aanbod is onder voorbehoud en kan gewijzigd worden.