Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  Voordelige autoverhuur in Milaan

  Autohuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Meer dan 20,000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Milaan - Beste tarieven met Auto Europe

  Met Auto Europe kunt u voordelig en flexibel een auto huren in Milaan. Niet alleen bieden wij de meest concurrerende prijzen, ook onze klantenservice is excellent. We proberen uw verwachtingen te overtreffen dankzij onze samenwerking met de meest bekende autoverhuurders en een grote selectie aan auto categorieën. In Milaan heeft Auto Europe een groot aanbod aan ophaallocaties, zoals diverse stadslocaties, het Galvini treinstation en de Linate en Malpensa luchthavens.

  Verkeer

  Milaan is een populaire stad die het gehele jaar bezocht kan worden, maar er zijn overduidelijk piektijden in het toerisme gedurende de zomermaanden.

  • In Milaan is het verkeer altijd intens, het gehele jaar door, wat vandaag de dag niet meer dan typisch is voor alle grote steden. Als u de binnenstad gaat bezoeken gedurende spitstijden, reken er dan op dat u een congestietoeslag (toeslag wegens verkeersdrukte) dient te betalen, die afhankelijk is van de grootte van uw auto. De toeslag dient binnen 48 uur betaald te worden. Camera's fotograferen de kentekenplaten, dus een boete is onvermijdelijk als u niet op tijd betaalt. De betaling kunt u online doen of u kunt toegangskaartjes kopen bij een van de vele nieuwskiosken die de stad rijk is.
  • De wegen zijn er vaak smal, antiek en winderig en bij een auto huren in Milaan is het aanbevolen een economy- of compact categorie te kiezen om in de stad zo comfortabel als mogelijk te kunnen manoeuvreren.
  • Milaan staat bekend om haar fanatieke bestuurders en u kunt weleens verrast worden door de halsbrekende toeren en snelheid waarmee er gereden wordt.

  Bezoek gerust eens onze Italië Bestuurdersinformatie voor meer info over verkeersregels in Italië.

  Parkeren

  Er zijn weinig parkeergebieden en -plaatsen in de binnenstad en bovendien zijn ze duur. Privé parkeergebieden bieden hier en daar plekken aan die per uur of per dag betaald dienen te worden. In de buitenwijken is het aanzienlijk goedkoper parkeren (veelal ondergrondse garages) en van daaruit kunt met de metro de binnenstad in voor sightseeing.

  Geografische informatie

  Milaan is een vlakke stad gelegen tussen de Po rivier en de voet van het Alpengebied. Noordelijk van Milan is een meerengebied. Het is de tweede stad van Italië na Rome en samen met de buitenwijken heeft de stad ruim 9 miljoen inwoners. Milaan is een belangrijke speler wat betreft internationale modetrends en belangrijk op zowel financieel als industrieel gebied. De stad heeft ruim 26 eeuwen historie, waarvan de cathedraal van Milaan en de oude grachten (Navigli) prominent getuigenis leveren. Het weer in Milan is gematigd en vochtig. De Alpen in het noorden beschermen het gebied tegen de kou van de noordelijke landen. In de zomer kunenn de temperaturen oplopen tot 34 graden celcius. De frisse, regenachtige winters kunnen soms gepaard gaan met temperaturen onder nul en wat sneeuwval.

  Luchthavens van Milaan

  De twee internationale luchthavens Malpensa en Linate zijn uiteraard de ideale startplaatsen voor autoverhuur in Milaan. Malpensa airport is groot en modern met twee drukke terminals en ligt ongeveer 48 kilometer van het stadscentrum vandaan. Linate airport is kleiner en bedient voornamelijk nationaal en Europees luchtverkeer. Linate ligt dichter bij Milaan dan Malpensa.

  Milan Malpensa Airport (MXP)
  Website: www.seamilano.eu
  Telefoon: +39 02 232323

  Milan Linate Airport (LIN)
  Website
  : www.linate-airport.com
  Telefoon: +39 02 232323

  Openbaar vervoer

  Milaan biedt bus- en treinvervoer om de stad in te komen en tram- en metroservices die ook het grootstedelijk gebied beslaan.

  Trein
  Het Centraal Station is het belangrijkste treinstation. Snelle treinen met regelmatige diensten verbinden Milaan met bijvoorbeeld Florence en Rome, maar ook met andere Europese steden, zoals Barcelona in Spanje.

  Bus

  Autostradale, het nationale busnetwerk van Italië en andere kleinere nationale en internationale busbedrijven vetrekken vanaf het MM1 Lampugnano Station (Milaan's hoofdbussttation).

  Camperverhuur in Milaan

  Italië met de auto ontdekken is leuk, maar met een camper is het een geheel andere ervaring. Leer de cultuur, de keuken en de fantastische landschappen op uw gemak kennen. Auto Europe heeft vele mogelijkheden voor camperverhuur in Milaan tegen scherpe prijzen.

  Handige links

  Toeristische informatie

  Verbeter uw ervaring

  U gebruikt een browser die wij niet ondersteunen. Upgrade uw browser voor een betere gebruikersbelevenis en veiligheid.

  We raden aan de laatste versie van Chrome of Firefox te gebruiken