Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN BOLOGNA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Bologna - Beste tarieven met Auto Europe

  Bologna ligt in het noorden van Italië vlakbij de Apennijnen. Met autohuur in Bologna kunt u de veelzijdigheid van Bologna het beste ervaren. Bologna is een geweldige stad, u kunt hier heerlijk slenteren onder de kilometers lange arcadebogen of de Piazza Maggiore en de Piazza del Nettuno met de beroemde fontein van Neptunus bezoeken. Bologna heeft een historisch stadscentrum met vele mooie bezienswaardigheden.

  Ook de omgeving van Bologna is erg leuk om met een huurauto in Bologna te bezoeken. De stad leent zich zeer goed om als uitgangspunt voor excursies naar andere steden te gebruiken. Met een huurauto vanaf Bologna kunt u bijvoorbeeld een uitstapje maken naar de stad Florence, de badplaats Rimini en niet te vergeten Venetië. Auto Europe werkt met talrijke gerenommeerde partners samen en daarom bieden wij u een ruime keuze aan autoverhuur in Bologna. Wat uw wensen ook zijn: wij hebben voor iedereen de juiste huurauto, zoals u ook kunt teruglezen op onze reviewpagina met talrijke beoordelingen van autohuur in Bologna. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van populaire verhuurlocaties voor auto huren Bologna:

   
  • Aeroporto Guglielmo Marconi: Openingstijden:
   Maandag-Vrijdag 08:00 - 23:35
   Zaterdag-Zondag 08:00 - 10:20
  • Bologna City Office Via Cairoli 4
   Maandag-Vrijdag 08:00 - 19:00
   Zaterdag 08:00 - 13:00
   Zondag: gesloten
  • Bologna Downtown Office Funo Di Argelato:
   Maandag-Vrijdag 08:30 - 12:30 en 15:00 - 19:00
   Zaterdag 08:30 - 12:30
   Zondag: gesloten

  Auto huren in Bologna

  Hieronder vindt u belangrijke informatie, betreffende het ophalen van de huurauto in Bologna. Vergeet a.u.b. niet uw rijbewijs, paspoort en uw voucher aan de verhuurder ter plaatse in Bologna te overleggen. Een geldige credit card (op uw naam) is eveneens noodzakelijk, voor de borg. Voordat u de huurauto in Bologna in ontvangst neemt, dient u de auto zorgvuldig te controleren op reeds bestaande schade (krassen e.d.) en indien van toepassing, de verhuurder hierop te attenderen.

  Als u nog vragen heeft over autoverhuur in Bologna of als u vragen heeft betreffende uw autohuur in Italië, dan kunt u ons via het telefoonnummer +31850012614 bereiken.

  Openingstijden in Bologna

  Wanneer u onderweg bent met een huurauto in Bologna, dan is het goed om te weten wanneer bijvoorbeeld restaurants en winkels geopend zijn. De onderstaande openingstijden geven een indicatie, wanneer bepaalde winkels en bedrijven geopend zijn. De tijden kunnen afwijken van openingstijden ter plaatse.

  • Musea: doorgaans geopend van dinsdag t/m zondag, van 09.00 tot 13.00 of 14.00 uur
  • Postkantoren: geopend van maandag t/m vrijdag, van 08.30 tot 17.00 uur, op zaterdag geopend van 08.30 tot 12.00 uur
  • Restaurants: doorgaans dagelijks geopend van 13.00 tot 15.00 uur voor lunch en van 20.00 tot 22.00 uur voor diner. In het noorden van Italië wordt meestal iets eerder gegeten als in het zuiden.
  • Winkels: maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 tot 13.00 uur en van 15.30/16.00 tot 19.30/20.00 uur. De openingsuren kunnen per regio verschillen. Op zondag zijn de winkels gesloten.

  Handige links

  Auto huren Bologna Airport