Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN PESCARA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Pescara - Vind uw perfecte huur

  Pescara ligt aan de oostkust van Italië. Deze moderne havenstad heeft een grote haven en een internationaal vliegveld. Met autoverhuur in Pescara kunt u deze stad en de regio Abruzzo het beste verkennen. De stad Pescara wordt in twee helften verdeeld door de rivier Pescara, die uitmondt in zee. Pescara heeft een modern stadscentrum met vele winkels en gezellige restaurants. De stad heeft ook meerdere musea waar u te weten komt over de kunstenaars en de geschiedenis van Pescara. Naast de levendigs tad heeft Pescara ruim 20 kilometer strand en is daarmee een ideale vakantiebestemming voor zonaanbidders. De stranden vindt u zowel ten noorden als ten zuiden van de haven. Naast de mooie stranden zijn er in de omgeving van Pescara meerdere grote nationale natuurparken. Hier vindt u ruige natuur en bergen, die zeer geschikt zijn voor een sportieve wandelvakantie ver weg van het massatoerisme. Met autohuur in Pescara kunt u deze natuurparken gemakkelijk bezoeken en heerlijk wandelen door de prachtige natuur van de Apennijnen.

  Auto huren in Pescara

  Reserveer bij Auto Europe een voordelige huurauto in Pescara en beleef La dolce vita aan de Italiaanse kust. Bij Auto Europe kunt u heel eenvoudig en veilig via onze website een auto huren. Of als u liever persoonlijk contact met één van onze reserveringsmedewerkers, dan kunt u een auto huren in Pescara via het telefoonnummer +31850012614. Maak gebruik van onze lage huurtarieven en boek tijdig de juiste huurauto voor uw vakantie in Italië.

  Verkeer en parkeren in Pescara

  Het vliegveld van Pescara, Abruzzo Airport, ligt slechts 3 kilometer ten zuid-westen van de stad. Met uw huurauto in Pescara kunt u eenvoudig vanaf het vliegveld naar de stad rijden en omgekeerd. Via de snelweg A14 kunt u in noordelijke richting de havenstad Ancona bereiken. In Pescara zelf kunt u tegen betaling uw huurauto parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Pescara Airport