Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN VERONA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Verona tegen de beste prijzen

  Na Rome heeft Verona de meeste bouwwerken uit de Romeinse periode. Met een huurauto in Verona via Auto Europe kunt u op uw gemak de stad verkennen. De basiliek van San Zeno is zeer bijzonder en is het bezoeken zeker waard. Shakespeares Romeo en Julia speelt zich af in Verona. Het Romeinse amfitheater uit de eerste eeuw na Christus, de Arena, is het op twee na grootste amfitheater in de wereld. Het heeft een uitstekende akoestiek en elk jaar wordt er het Operafestival Verona gehouden. De Arena biedt plaats aan zo'n 24.000 toeschouwers, waarvan het merendeel nog op de originele stenen zittingen plaatsneemt. Auto Europe klanten blijven flexibel. Door de samenwerking met talrijke gerenommeerde autoverhuur partners bieden wij u een ruime keuze aan verhuurlocaties in Verona. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van populaire verhuurlocaties:

  • Verona Villa Franca Airport.
   De hele dag geopend
  • Verona Downtown Office 50, Via Torricelli.
   Maandag-Vrijdag 08:00 AM - 11:50 AM en 03:00 PM - 06:50 PM
   Zaterdag 08:30 AM - 11:50 AM
   Zondag: gesloten
  • Verona Downtown Location Via Basso Acquar 24.
   Maandag-Vrijdag 08:00 AM - 11:50 AM en 03:00 PM - 06:50 PM
   Zaterdag 08:30 AM - 11:50 AM
   Zondag: gesloten

  Autohuur tips

  Hieronder vindt u belangrijke informatie, betreffende het ophalen van de huurauto in Verona. Vergeet a.u.b. niet uw rijbewijs, paspoort en uw voucher aan de verhuurder ter plaatse in Verona te overleggen. Een geldige credit card (op uw naam) is eveneens noodzakelijk, voor de borg. Voordat u de huurauto in Verona in ontvangst neemt, dient u de auto zorgvuldig te controleren op reeds bestaande schade (krassen e.d.) en indien van toepassing, de verhuurder hierop te attenderen.

  Wij verzoeken u vriendelijk, de algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. Indien u, ter plaatse in Verona, nog vragen heeft betreffende uw autohuur, dan kunt u ons via het telefoonnummer: +31850012614 bereiken.