Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR SIXT

  • 9.1
  • 9.2
  • 9.4
  • 9.4
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  May 23
  goed geregeld
  May 18
  Probleemloos de auto opgehaald en ingeleverd
  May 15
  Ondanks afwijzen alle extra's zijn die toch van mijn Visa-account afgeschreven. Zal dit bedrag via Visa terug claimen. Manipulatie met paraaf / Wonderlijk borgbedrag / Waarde voucher klopt niet. Pure oplichting.
  Meer lezen

  Auto huren bij Sixt: Alles wat u wilt weten

  Sixt Autoverhuur - Auto EuropeOnze partner Sixt is één der invloedrijkste en meest toonangevende autoverhuurbedrijven ter wereld. Het was het eerste verhuurbedrijf met een eigen website en de eerste die het klanten mogelijk maakte, op hun mobiele telefoon of laptop een auto te reserveren. Inmiddels heeft Sixt meer dan 2.200 vestigingen in meer dan 100 landen wereldwijd. Wilt u een auto huren bij Sixt, dan zult u niet lang hoeven zoeken, aangezien dit bedrijf prominent aanwezig is met kantoren op vrijwel alle grote toeristische bestemmingen zoals luchthavens, treinstations, havens, grote hotelketens en in stadscentra.

  In 1912 begon Martin Sixt met maar 3 auto's het allereerste autoverhuurbedrijf in Duitsland. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werden zijn auto's geconfisceerd en door het Duitse leger gebruikt. Daarna pake Sixt de draad weer op en deed weer goede zaken totdat het wagenpark opnieuw in beslag werd genomen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook daarna toonde Sixt zijn handelsgeest door een taxiservice op te zetten voor Amerikaanse soldaten die in Duitsland gestationneerd waren. Vervolgens richtte Sixt een taxibedrijf op in München. Het bedrijf zoals we dat nu kennen en waarderen werd in 1951 opgericht onder de naam Auto Sixt, en in de daaropvolgende jaren groeide het rasant, onder meer dankzij de opening van vele nieuwe vestigingen op alle grote luchthavens in Duitsland, waarbij de naam Auto na een tijdje uit de merknaam werd geschrapt.

  Wilt u een auto huren bij Sixt tijdens de Coronacrisis, dan kunt hoeft u zich geen zorgen te maken! Ook onze partner Sixt heeft talrijke maatregelen genomen zodat u van een veilige autohuurervaring kunt genieten..

  Sixt autoverhuur: Topprijzen van een premium partner

  Sinds meer dan 100 jaar staat Sixt achter zijn motto "Eerste klasse rijden voor een bescheiden prijs". Het bedrijf heeft een wagenpark met ca. 222.000 voertuigen met daaronder de beste automerken ter wereld, zoals BMW, Mercedes-Benz, Audi en vele meer. Sixt vernieuwt zijn wagenpark regelmatig zodat u er steeds zeker van kunt zijn dat u achter het stuur zit van een goed onderhouden huurvoertuig. De keuze aan huurauto's bij Sixt is zeer ruim, van cabrio's tot minibusjes, SUV's en luxe sportwagens. Ook hier heeft Sixt een pioniersrol overgenomen, toen het enkele zeer krachtige en luxueuze auto's in zijn vloot in Duitsland opnam zoals de Audi SQ7 TDI, evenals auto's uit de BMW 6 Serie Gran Turismo en de geweldige Mercedes-AMG CLA 45. Klanten in de USA (om precies te zijn in Californië, Florida en Las Vegas) kunnen tegenwoordig zelfs een Shelby Mustang huren als ze geluk hebben en deze nog vrij is.

  Al bijna 70 jaar lang werkt Auto Europe aan zijn solide en betrouwbare samenwerkingsverbanden met de meest gerenommeerde autoverhuurbedrijven in de branche, zowel op lokaal, nationaal als ook op internationaal niveau. Sixt is één van deze gewaardeerde en belangrijke partners, die het ons mogelijk maakt, onze klanten een auto van prima kwaliteit te laten huren voor een zeer voordelige prijs. Naast onze prijsgarantie biedt Auto Europe ook camperverhuur aan. Heeft u vragen, aarzel dan niet en bel ons deskundige team van de reserveringsafdeling onder telefoonnummer +31 85 001 2614. Wij staan u graag te woord om al uw vragen omtrent autohuur te beantwoorden.

  De unieke Sixt autohuurervaring

  Het merk Sixt is een populair begrip in de autoverhuurbranche en is een bedrijf van betekenis in vele commerciële deelgebieden van de automobielindustrie, waaronder inmiddels ook leasing en car sharing vallen. Tegen het eind van de jaren negentig was Sixt te vinden in Zwitserland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Tunesië, Marokko, Nieuw-Zeeland, het Midden-Oosten en Afrika. Tot op heden is het bedrijf nog voor 60% in familiebezit, wat een belangrijke reden is voor het succes in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Bolivia en Israël. In meer recente jaren heeft Sixt nog verder geëxpandeerd naar de USA en biedt ook daar auto's aan in alle autohuurcategorieën tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

  Samen met Auto Europe streeft Sixt er voortdurend naar, de autohuurervaring te moderniseren en te perfectioneren. Daarvoor ontwikkelden ze een nieuw en gestroomlijnd boekingsproces en ook de marketing afdeling wist al enige prijzen in de wacht te slepen die van hun vooruitstrevende geest getuigen. Naast een prima prijs voor een topprestatie is een ander sterk kenmerk van Sixt, dat het een bijzonder klantvriendelijk bedrijf is. Wilt u een auto huren bij Sixt, dan zult u dat beslist merken, waar u ook ter wereld een auto huurt. Vergeet niet dat Sixt een familiebedrijf is dat zich ook graag zo profileert: als één grote familie, waar u als klant steeds op kunt rekenen.