Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  OVERZICHT AUTOCATEGORIEËN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto Europe autocategorieën

  Klanten kunnen bij Auto Europe kiezen voor een huurauto uit diverse categorieën in meer dan honderdtachtig landen wereldwijd. Zo is een huurauto uit de economy of mini categorie ideaal voor mensen die alleen reizen of voor koppels die samen op reis gaan. Gezinnen daarentegen kunnen beter kiezen voor een auto met voldoende ruimte voor passagiers en bagage. Deze vindt u in de categorieën midsize en gezinsauto.

  Hieronder vindt u een overzicht van al onze beschikbare categorieën. Voor meer informatie over een bepaalde categorie hoeft u slechts op de link te klikken.

  Mini

  De mini categorie is de kleinste autocategorie die Auto Europe aanbiedt. Deze auto's rijden vaak erg zuinig, maar zijn meestal wel uitgerust met krachtige motoren. Een huurauto uit de mini categorie is erg geschikt voor een korte reis of een stedentrip met twee tot vier passagiers en weinig bagage.

  Meer informatie over de mini categorie

  Economy

  Auto's uit de economy categorie zijn een goede keus voor een korte of langere reis voor twee personen en bagage. Deze auto's lenen zich uitstekend voor vervoer voor vier personen naar bijvoorbeeld het strand of een restaurant.

  Meer informatie over de economy categorie

  Compact

  Als u graag een huurauto heeft die zuinig rijdt maar meer ruimte heeft voor bagage, dan kunt u kiezen voor een auto uit de compact categorie. In deze auto is plaats voor maximaal drie kleine of middelgrote tassen of koffers.

  Meer informatie over de compact categorie

  Midsize

  Reizigers die graag comfortabel reizen maar niet teveel geld uit willen geven kunnen tijdens een vakantie goed uit de voeten met een auto uit de midsize categorie. In deze auto kunnen probleemloos maximaal vier middelgrote stuks bagage worden opgeborgen.

  Meer informatie over de midsize categorie

  Gezinsauto

  Kies voor een auto uit de gezinsauto categorie en geniet van het comfort van deze prachtige voertuigen. Auto's uit deze categorie hebben vele voorzieningen en voldoende ruimte voor koffers en tassen.

  Meer informatie over de gezinsauto categorie

  Luxe

  Huur één van de schitterende auto's uit de luxe categorie van Auto Europe en geniet het hele jaar door van pure luxe. U vindt bij ons modellen van diverse sportwagenfabrikanten en de meest exclusieve merken.

  Meer informatie over de luxe categorie

  Cabriolet

  Met een cabriolet via Auto Europe zult u een onvergetelijke rij ervaring hebben en zich volledig vrij voelen. Zo wordt uw vakantie er één om nooit meer te vergeten. Lees meer over de verschillende modellen en het brede aanbod.

  Meer informatie over de cabriolet categorie

  SUV

  Groot, veilig en ongelooflijk ruim. Dit zijn de beste woorden om een auto uit de SUV categorie te beschrijven. Perfect voor de wintersport en reizigers met stijl.

  Meer informatie over de SUV categorie

  Minibus

  U wilt een auto huren maar u heeft veel bergruimte nodig én u wilt comfortabel reizen? Dan moet u bij Auto Europe een busje huren! Een minibus is de beste keus voor een groep reizigers of een groot gezin met veel bagage.

  Meer informatie over de minibus categorie

  Zo huurt u een auto via Auto Europe

  U kunt eenvoudig een auto boeken via onze website of u kunt telefonisch contact opnemen met onze reserveringsmedewerkers op het telefoonnummer +31 85 001 2614.