Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  GEZINSAUTO CATEGORIE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Een gezinsauto huren via Auto Europe

  Gezinsauto categorieEen auto uit deze hogere middenklasse is de beste keuze voor gezinnen die comfort erg belangrijk vinden. Eén van de meest bekende modellen uit deze categorie is de Mercedes C-klasse. Deze wagen is uiterst geschikt voor maximaal vijf passagiers en wat bagageruimte.

  Wat u moet weten over een huurauto uit de Gezinsauto categorie

  De keuzemogelijkheden bij deze categorie zijn praktisch eindeloos. Wegens onze samenwerking met de meest internationaal bekende autoverhuurbedrijven kunnen wij onze klanten een ruime keuze aanbieden. U kunt onze website gebruiken om de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken. Ook kunt u de beoordelingen gebruiken die door onze klanten zijn geschreven. Boek vandaag nog uw huurauto in Genève!

  De geschiedenis van de Gezinsauto categorie

  De Amerikaanse term "fullsize car" werd als eerste door Ford, General Motors en Chrysler gebruikt voor marketingdoeleinden. Deze term werd gebruikt om onderscheid te maken tussen de verschillende modellen in dezelfde categorie. De "fullsize" modellen werden als uitgangspunt genomen en gezien als een normale auto.

  Voordelen en nadelen van de Gezinsauto categorie

  In de meeste gevallen komt de keuze voor een bepaalde huurauto aan op de auto die u gewend bent te rijden. Wanneer u normaliter in een kleine auto rijdt zal het even wennen zijn in een grote huurauto te rijden. Het omgekeerde geldt natuurlijk voor bestuurders die normaal gewend zijn in een grote auto te rijden. Natuurlijk speelt budget altijd een rol, maar als u gewend bent aan reizen met ruimte en in luxe dan wilt u wellicht proberen om op een andere manier geld te besparen.

  Deze auto's zijn standaard uitgerust met leren stoelen, schuifdak, het nieuwste audiosysteem en de beste beveiliging. Vanwege de grootte en het gewicht van deze wagens zijn deze voertuigen uitgerust met een zeer goede chassis, zodat het rijden over de meest hobbelige wegen gladjes verloopt.

  Huur de beste auto uit de Gezinsauto categorie

  Deze categorie van Auto Europe heeft een brede selectie huurauto's, varierend van sedans, coupés en minibusjes tot SUVs.

  De Audi A4 heeft een indrukwekkende vormgeving en biedt vijf comfortabele stoelen voor passagiers. De Mercedes SLK maakt een vakantie voor twee extra speciaal, en is zeer zuinig vergeleken met andere modellen uit deze categorie.

  Indien u meer dan vijf stoelen nodig heeft dan voldoet de Renault Espace. Deze Franse minibus kan maximaal zeven personen vervoeren, en is ideaal voor een bezoek met een groep aan de stad Innsbruck.

  De Gezinsauto categorie

  Ga naar onze website en vergelijk internationaal gerenommeerde autoverhuurbedrijven. Zoek in onze zoekmachine en bekijk het aanbod van huurauto's op uw bestemming. Als u uw zoekresultaten filtert door bovenin de balk op "Groot" te klikken, krijgt u vervolgens onderaan een overzicht gepresenteerd van alle beschikbare auto's die tot de Gezinsauto categorie horen. Bekijk de prijs en lees onze klantenbeoordelingen alvorens u een keus maakt. Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met ons team reserveringsmedewerkers op het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Populaire huurauto's uit de Gezinsauto categorie

  Hieronder vindt u voorbeelden van de populairste auto's uit de Gezinsauto categorie van onze vloot.

  Alfa Romeo Giulia Auto huren Audi A4 Estate Auto huren BMW 2 Series Auto huren
  Alfa Romeo Giulia Audi A4 Estate BMW 2 Series
  BMW 3 Series Auto huren Citroen C4 Space Tourer Auto huren Mercedes C Class Auto huren
  BMW 3 Series Citroen C4 Space Tourer Mercedes C Class
  Mercedes C Class Estate Auto huren Renault Espace Auto huren Skoda SuperbAuto huren
  Mercedes C Class Estate Renault Espace Skoda Superb
  Volvo S 60 Auto huren Toyota Avensis Estate Auto huren VW Passat Estate Auto huren
  Volvo S60 Toyota Avensis Estate Volkswagen Passat Estate

  Meer informatie over onze andere categorieën

  Mini Economy Compact
  Midsize SUV Minibus
  Luxe auto Cabriolet