Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  ECONOMY CATEGORIE

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Huur een auto uit de economy categorie van Auto Europe

  Economy categorieAuto's uit de Economy categorie zijn uiterst geschikt voor studenten, koppels en kleine gezinnen met weinig bagage die korte uitstapjes willen maken. Eén van de meest voorkomende auto's in deze categorie in Europa is de Volkswagen Polo. Deze auto wordt uitgevoerd in verschillende modellen, zoals met een handgeschakelde of automatische versnelling en met een benzine- of dieselmotor. Welke modellen verkrijgbaar zijn is afhankelijk van de beschikbaarheid. Deze auto is geschikt voor maximaal vier personen, met twee middelgrote stukken bagage en een stuk handbagage. Reis comfortabel en bespaar met een auto uit de Economy categorie via Auto Europe.

  De Economy categorie

  Wat u ook hebt gepland voor uw vakantie, Auto Europe biedt uitkomst op elke bestemming zoals in Faro. Wij bieden onze klanten een brede selectie van huurauto's in de Economy categorie. Deze kleine auto kunt u voor lange afstanden gebruiken met één of twee volwassenen. Dit is tevens een goede en kosteneffectieve optie voor kleine gezinnen die op vakantie korte afstanden willen afleggen.

  Wat betekent Economy categorie?

  Kleine auto's uit de Economy categorie zijn erg populair onder reizigers omdat ze compact, veilig en goedkoop zijn. Bovendien zijn de motoren van deze auto's zeer zuinig maar toch krachtig genoeg om zelfs de heuvelachtige wegen op Sicilië te trotseren.

  De geschiedenis van de Economy categorie

  Vroeger waren auto's luxe voertuigen voor slechts de rijke burgers. Dit veranderde echter in 1908 toen de Ford Model T werd geïntroduceerd. Deze auto staat gelijk aan ons huidige Economy categorie en werd door Henry Ford toentertijd omschreven als de eerste betaalbare auto. De markt is in de loop der jaren voor deze categorie voertuigen sterk gegroeid en deze fabrikant produceert tegenwoordig auto's wereldwijd.

  Voordelen en nadelen van de Economy categorie

  Het grootste voordeel van een auto uit deze categorie is dat deze erg economisch is. Tijdens een trip naar het tankstation bespaart u geld dat u tijdens uw vakantie op een leukere manier kunt besteden.

  Een ander voordeel is het compacte formaat. In de meeste gevallen zult u zelfs op een volle parkeerplaats plek kunnen vinden, wat u tijd en stress bespaart.

  Het nadeel van deze wagen zijn de afmetingen: de auto heeft een relatief beperkt laadvermogen. Als u van plan bent met meer bagage te reizen dan raden wij aan om een hogere categorie te kiezen. Vaak zijn de extra kosten voor een hogere klasse zeer laag.

  Zuinig op weg met de Economy categorie

  Bij het zoeken naar de juiste kleine huurauto voor de vakantie is het brandstofverbruik vaak een belangrijke factor. Daarom biedt Auto Europe vele zuinige voertuigen, zoals de Volkswagen Polo. Een andere populaire wagen is de levendige en toch zuinige Fiat 500. Wanneer u meer ruimte nodig heeft dan kunt u kiezen voor een combinatie, zoals de Seat Ibiza Kombi. Deze kleine 4-deurs heeft meer ruimte voor koffers dan een normale auto uit de economy categorie, en is daarom ook geschikt voor een reis naar Marseille met het hele gezin.

  Boek de Economy categorie via Auto Europe

  Auto Europe werkt wereldwijd samen met diverse autoverhuurbedrijven en kan klanten zodoende een breed aanbod huurauto's uit verschillende autocategorieën aanbieden. Profiteer van onze geweldige aanbiedingen en de mogelijkheid om tot achtenveertig uur voor het ophalen van de huurauto uw boeking gratis te annuleren of te wijzigen.

  Bij vragen of voor meer informatie over ons aanbod kunt u bellen naar het telefoonnummer +31 85 001 2614.

  Populaire huurauto's uit de Economy categorie

  Hieronder vindt u voorbeelden van de populairste auto's uit de Economy categorie van onze vloot.

  Audi A1 Auto huren Chevrolet AveoAuto huren Citroen C3 Auto huren
  Audi A1 Chevrolet Aveo Citroen C3
  Fiat Punto Auto huren Ford Fiesta Auto huren Hyundai i20 Auto huren
  Fiat Punto Ford Fiesta Hyundai i20
  Mitsubishi Mirage Auto huren Nissan Micra Auto huren Opel Corsa Auto huren
  Mitsubishi Mirage Nissan Micra Opel Corsa
  Renault Clio Auto huren Seat Ibiza Auto huren VW Polo Auto huren
  Renault Clio Seat Ibiza Volkswagen Polo

  Meer informatie over onze andere categorieën

  Mini Compact Midsize
  Gezinsauto SUV Minibus
  Luxe auto Cabriolet