Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTO EUROPE
  EXPERTS IN CAMPERVERHUUR

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd
  Géraldine - Frankrijk
  Motorhome hire Review
  "Bedankt voor alles, we hadden een geweldige tijd met onze camper! Goede service van het camperverhuurbedrijf. Nogmaals bedankt."
  Marc - Nederland
  Motorhome hire Review
  "Ik zeg Dankuwel voor de geweldige service. Mijn complimenten. Geef dat ook door aan uw baas. U bent een voorbeeld voor hoe het moet gaan."

  3 simpele stappen uw camper te boeken

  Camper huren stap 1Camper huren stap 2Camper huren stap 3

  Camper huren specialisten

  Auto Europe onderscheidt zich van anderen in de verhuurbranche, niet alleen dankzij zijn uitstekende klantenservice, maar ook door zijn omvattende aanbod voor het reizen op de weg. Wij verheugen ons zeer dat wij ons aanbod steeds verder uitbreiden - met camperhuur! De beste manier om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen is door een camper te huren en eropuit te trekken.

  Bezoek verschillende landen en topbestemmingen met onze fantastische camperaanbiedingen. Absolute vrijheid onderweg, pauze houden wanneer u daar behoefte aan heeft, en de ultieme outdoor ervaring genieten, dat alles zijn goede redenen een camper te huren. Beleef pure gelukzaligheid tijdens het rijden met een camper door het ongerepte en ruige vulkanische landschap van IJsland. Ga op een zoektocht om de Aurora Borealis te kunnen waarnemen en walvissen te spotten of neem een heerlijk bad in een thermale bron om uw zelf op te warmen en de innerlijke batterijen weer volledig op te laden. Meer natuurwonderen wachten op u in Ierland en de camper is hier wederom uw beste reispartner. Ontmoet de gastvrije mensen op het groene eiland en geniet van een Guinness terwijl u luistert naar traditionele Ierse muziek. En er is nog veel meer te ontdekken! De Verenigde Staten staan bekend als het camperland bij uitstek. Met zijn vele nationale parken, uitgestrekte onaangetaste natuurgebieden en Route 66. Dit land staat op iedereen zijn verlanglijstje. Mocht u liever wat dichter in de buurt blijven bekijk dan onze aanbiedingen in Nederland. Herontdek uw eigen land op één van onze vele campings of ga op ontdekkingsreis in Duitsland of Frankrijk. Een enthousiaste reiziger zal de bewegingsvrijheid zeker waarderen, en vooral de mogelijkheid zijn/haar reis in alle rust en naar eigen inzicht en believen te kunnen vormgeven. Op dit moment bieden wij verschillende campercategorieën aan.

  Wat is het verschil tussen een woonmobiel, RV en camper?

  Campers zijn recreatievoertuigen en meestal kleiner dan woonmobielen. Een typische camper is een compact voertuig met 2-3 slaapplaatsen die voorzien van vervoer en een overnachtingsmogelijkheid. Een camper huren is een geweldige mogelijkheid voor stelletjes voordelig een romantische reis te maken, of voor 2 vrienden eropuit te trekken en een mooie tijd te beleven. In typische campers is er geen scheiding tussen de cabine en het woongedeelte waar de voorzieningen meestal eenvoudig zijn. Vaak zijn campers niet met een keukentje uitgerust, noch met een badkamer.

  Een woonmobiel staat voor een groter voertuig waarin tot 8 personen kunnen slapen. Een woonmobiel is meestal op de carrosserie van een vrachtwagen of bus gebouwd, met een apart woongedeelte. De keuken en badkamer zijn vaak ruim en goed uitgerust. Voor gezinnen of een groepje vrienden de ideale oplossing voor een leuke kampeervakantie.

  RV is de afkorting voor "recreational vehicle" ofwel "recreatie voertuig", en is een in Noord-Amerika gangbaar begrip om gemotoriseerde voertuigen te beschrijven die gebruikt worden om mee te kamperen. Dit begrip wordt zowel op campers als op woonmobielen toegepast.

  Beschikbare voertuigen

  Campers en kleine woonmobielen

  Wanneer u op zoek bent naar mogelijkheden om er voordelig met z'n tweeën op uit te gaan, dan is een camper uit deze categorie iets voor u. Dit voertuig beschikt over alle basis benodigdheden voor een goedkope trip voor twee.

  Urban Plus

  Camper huren Urban Plus
  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 5.41 meter
  Transmissie: Handgeschakeld
  Brandstof: Diesel

  C19 Compact

  C19 touring woonmobiel
  Slaapplaatsen: 3 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.15 meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  Medium woonmobiel

  Een ruimere categorie voertuig, met genoeg plaats voor 4 - 6 personen. De bedden in dit woonmobiel zijn veelal middenin of achterin de bus geplaatst, alsmede over de bestuurderskabine. Medium woonmobielen zijn meestal uitgerust met een koelkast, diepvries en een 3-pits gasstel, wat ideaal is als u onderweg voor het hele gezin wilt koken.

  Family Standaard

  Family Standaard camper huren
  Slaapplaatsen: Tot 4 pers.
  Categorie: Klasse B
  Lengte: 7.35 meter
  Transmissie: Handgeschakeld
  Brandstof: Diesel

  Groep D Woonmobiel

  Camper huren Groep D Woonmobiel
  Slaapplaatsen: Tot 5 pers.
  Categorie: Klasse B
  Lengte: 6.99 meter
  Transmissie: Handgeschakeld
  Brandstof: Diesel

  Large woonmobiel

  Wilt u genieten van de ultieme vrijheid, maar tegelijkertijd niet in hoeven leveren op gemak en comfort? Dan is een Large woonmobiel iets voor u! U beschikt over dezelfde voorzieningen, maar met meer ruimte. De koelkast en het vriesvak zijn bijvoorbeeld bijna twee keer zo groot als de koelkast in een kleinere categorie. Woonmobielen in deze categorie kunnen een lengte habben van meer dan 12 meter. De meeste voertuigen hebben veel plek voor bagage en uw voorraad aan boodschappen, zodat u in zich in alle rust de tijd kunt nemen, van het landschap te genieten. Deze categorie is ideaal voor grotere gezinnen of een groep vrienden die samen op vakantie gaat.

  Premium Plus

  Premium Plus camper huren
  Slaapplaatsen: Tot 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 8.6 meter
  Transmissie: Handgeschakeld
  Brandstof: Diesel

  C30 Large Woonmobiel

  Woonmobiel huren C30 camper
  Slaapplaatsen: Tot 7 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 9.1 meter
  Transmissie: Automaat
  Brandstof: Benzine

  Auto Europe's camper verhuurpartners

  Auto Europe werkt samen met vele bekende camperverhuurbedrijven over de hele wereld. Al onze partners hebben een goede naam in de camperverhuur branche. Klik hier om meer over onze verhuurpartners te lezen!

  Populaire bestemmingen een camper of woonmobiel te huren

  Via Auto Europe kunt u een camper huren huren of een woonmobiel huren op vele fantastische plaatsen wereldwijd. Er zijn zo veel adembenemende plekken en ze wachten erop om door u ontdekt te worden. Wij hebben hieronder een lijst voor u samengesteld met een aantal van de meest populaire bestemmingen. Zoek hieronder uw favoriet en begin direct met het plannen van uw volgende roadtrip!

  Populaire bestemmingen in Europa

  België woonmobiel hurenBelgië Denemarken woonmobiel hurenDenemarken Duitsland woonmobiel hurenDuitsland
  Estland woonmobiel hurenEstland Finland woonmobiel hurenFinland Frankrijk woonmobiel hurenFrankrijk
  GB woonmobiel hurenGB Griekenland woonmobiel hurenGriekenland Ierland woonmobiel hurenIerland
  IJsland woonmobiel hurenIJsland Italië woonmobiel hurenItalië Kroatië woonmobiel hurenKroatië
  Letland woonmobiel hurenLetland Luxemburg woonmobiel hurenLuxemburg Nederland woonmobiel hurenNederland
  Noorwegen woonmobiel hurenNoorwegen Oostenrijk woonmobiel hurenOostenrijk Polen woonmobiel hurenPolen
  Portugal woonmobiel hurenPortugal Spanje woonmobiel hurenSpanje Tsjechië woonmobiel hurenTsjechië
  Zweden woonmobiel hurenZweden Zwitserland woonmobiel hurenZwitserland

  Onze populairste internationale bestemmingen

  Australië woonmobiel hurenAustralië Canada woonmobiel hurenCanada Nieuw-Zeeland woonmobiel hurenNieuw-Zeeland
  USA woonmobiel hurenUSA Zuid-Afrika woonmobiel hurenZuid-Afrika

  Overige bestemmingen wereldwijd

  Argentinië woonmobiel hurenArgentinië Botswana woonmobiel hurenBotswana Chili woonmobiel hurenChili
  Japan woonmobiel hurenJapan Mozambique woonmobiel hurenMozambique Namibië woonmobiel hurenNamibië
  Tanzania woonmobiel hurenTanzania Zambia woonmobiel hurenZambia Zimbabwe woonmobiel hurenZimbabwe

  Camper huren Reviews

  Camper Huren beoordelingenEbele bij Escape Campervans
  Chicago, Verenigde Staten - 24 Augustus 2022
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  "Geweldig leuke en goede ervaring. We hadden een Big Sur Campervan met rooftop sleeper. Alles was in één woord fantastisch. Goede, duidelijke en vriendelijke service/instructies bij pick-up in Chicago. Heerlijk getourd cross-country naar de Westkust van Amerika. Probleemloos. Daarna werd in San Francisco onze camper ingebroken, 2 ramen ingeslagen. Maar Escape Campervans heeft ook een vestiging in SF, en hadden zelfs een swap-van voor ons! Dus dezelfde dag konden wij onze reis vervolgen. En ook hier weer zeer vriendelijke mensen. Wat een plezier om hiermee te werken. Bij inleveren in Seattle alles ook weer helemaal goed.Volgende keer in de USA huren we weer bij jullie!."
  Camper Huren beoordelingenErikjan bij McRent
  Porto, Portugal - 20 Oktober 2021
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  "Het was fijn als we vooraf hadden geweten dat het ophalen van de camper 3 uur ging duren. Misschien kan dit gecommuniceerd worden.De gehuurde extra's waren in niet erg goede staat: beddengoed was versleten, bbq werkte helemaal niet, stoelen waren doorgezakt, kinderstoel had losse bekleding. Vervanging van kapotte stroomkabel werd gelukkig wel redelijk soepel opgelost via WhatsApp."
  Camper Huren beoordelingenTitus bij McRent
  Rheine, Duitsland - 19 Augustus 2020
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  "Camper was erg schoon. Mooie nieuwe camper. Pannenset was erg summier, we konden niet goed koken. We misten in de camper een bezem en een wasrek. In het contract staat dat wanneer je de camper voor 14 dagen huurt dat dat inhoudt 14×24 uur. Dat klopt niet. Camper kan pas na 14.00 uur opgehaald worden. Voordat je weg bent is het 16.00 uur. Dan begint de verhuur pas echt. Terugbrengen moet tussen 9.00 en 10.00 uur. Dat kost dan eigenlijk 2 dagen."
  Camper Huren beoordelingenNol bij Britz
  Windhoek, Namibië - 17 Oktober 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  "Ik ben zeer tevreden met de snelheid waarmee mijn boeking is verwerkt en uiteindelijk is geplaatst. De informatie, informatie snelheid en uiteindelijk afhandeling was duidelijk, helder en correct. De afhandeling bij Briggs was ook zeer goed. Professioneel, kundig en snel. Uiteindelijk waren de auto’s ook goed en volledig. Kortom wij gaan zeker terugkomen en zullen jullie weer gebruiken."
  Camper Huren beoordelingenPeter bij McRent
  Madrid, Spanje - 14 Augustus 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  "Alles was prima geregeld. Camper was ook super"
  Camper huren Indie CampersKaren bij Indie Campers
  Bordeaux, Frankrijk- 08 augustus 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Boeking en communicatie met Auto Europe was prima. Indie Campers was erg goed. We hadden een paar probleempjes met de camper waarover we met Indie Campers contact hadden. Ze waren bijzonder behulpzaam."
  Camper huren ReviewsJana bij Touring Cars
  Tromsø, Noorwegen - 07 augustus 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Zeer vriendelijk team. Complimenten. Boven verwachting. Zeer aan te bevelen. "
  Camper huren Motorhomes ItalyStefan bij Motorhomes Italië
  Venitië, Italië - 22 juli 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Het personeel van het verhuurbedrijf was zeer servicegericht! Prima! Houden zo!"
  Camper huren ReviewsEdward bij Anywhere Campers
  Praag, Tsjechië - 10 juli 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Een briljant bedrijf. Ik had een aantal buitengewone verzoeken, en kreeg een antwoord op elk daarvan, zonder omhaal. De camper die wij kregen was erg modern, zag er top uit, en voorzag in al onze wensen en behoeftes. Hun professionele houding, beleefdheid en hun wil net dat stapje meer voor ons te maken was exemplarisch. Wij zijn zeer onder de indruk van het personeel en hoe ze werken. Wij zullen ze zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen. Dankzij hen was het de roadtrip van ons leven. "
  Camper huren ReviewsAlexander bij Cruise America
  Chicago, USA - 03 juli 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Cruise America was goed en het RV was splinternieuw en fantastisch! We moesten een paar uur wachten alvorens we het RV konden ophalen hetgeen niet ideaal was aangezien we eigenlijk snel de weg op hadden gewild. De overname van het voertuig was gehaast. Wij vonden dat de info (geprint) beter had kunnen zijn m.b.t. het inleveren van het voertuig, het legen van het toilet en het navullen van de gasflessen. Ook zou meer informatie over tolwegen goed geweest zijn. Elk voertuig zou een tolsensor moeten hebben zodat aan het einde van de vakantie de tol in één keer zou kunnen worden afgerekend. Niettemin had ik over het algemeen een goede ervaring met beide bedrijven, an dankzij Auto Europe hebben we behoorlijk wat geld gespaard!"
  Camper huren ReviewsLouise bij McRent
  Limerick, Ierland - 03 juli 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Het was geweldig maar zeer onflexibel wat betreft de ophaal- en inlevertijden. Het zou fijn zijn geweest als daarin meer keuze geweest zou zijn."
  Camper huren ReviewsThorkild bij McRent
  Hamburg, Duitsland - 26 juni 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Makkelijk te vinden en te huren. Goede info over het ophalen en inleveren van de camper."
  Camper huren ReviewsJames bij Best Time RV
  Vancouver, Canada - 20 juni 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 3 Stars
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Het personeel in Vancouver was erg aardig en kundig. Ze gaven gedetailleerde instructies over het RV en de papieren die erij hoorden. Ze zijn een pluspunt voor uw organisatie. Ik had wel opgemerkt dat een uitleg over de Garmin Sat Nav goed geweest zou zijn. Ik had problemen met het invoeren van de Canadese postcodes."
  Camper huren ReviewsStephen bij McRent
  Madrid, Spanje - 13 juni 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Ik vond het team in Madrid erg behulpzaam en beveel ze van harte aan vanwege hun eerste klasse service die ze ons gaven. Het was zo makkelijk via jullie site te boeken met uitstekende informatie over mogelijke campings. Ik zou willen dat het net zo eenvoudig zou zijn als bij jullie, andere producten en dienstverleningen te boeken. Dank jullie wel."
  Camper huren ReviewsAurel bij McRent
  Oslo, Noorwegen- 12 juni 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Zoals gebruikelijk was de online support perfect. De medewerkers van Auto Europe hebben ons geweldig geholpen met het in orde brengen van alle papieren, en de overname in Oslo verliep erg soepel. Toen we bij McRent Noorwegen terugkwamen waren we erg ontevreden over de kosten voor beddegoed ter hoogte van € 44,- pp.. Extreem versleten, geen passende sets, kortom, niet van het niveau zoals we hadden verwacht. Hetzelfde geldt voor het campingmeubilair, 4 stoelen - 3 verschillende modellen, en een roestige tafel. Toen wij vorig jaar een camper hadden gehuurd bij Lorach in Zwitserland hadden wij deze problemen niet. Onze positieve waardering baseert dan ook op de ervaring met het personeel in Oslo.... behulpzaam en erg aardig. Mensen, jullie zijn bijna perfect. Wees niet bang er nog een stapje bovenop te doen! Tot de volgende keer, en alle goeds!"
  Camper huren ReviewsMichelle bij Britz
  Kaapstad, Zuid-Afrika - 15 mei 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Geweldig voertuig - 4x4 met 2 daktenten - volledig uitgerust. Alles in zeer goede staat. Vriendelijk personeel. Vlotte overname bij het ophalen en inleveren op de luchthaven. Gedetailleerde uitleg over het voertuig en hoe alles werkte, met veel goede tips. Wij zullen zeker weer bij julie boeken."
  Camper huren ReviewsMarc bij Maui
  Kaapstad, Zuid-Afrika - 09 mei 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Erg plezierige ervaring en ik zal in de toekomst weer zo op vakantie gaan."
  Camper huren ReviewsAlessandro bij Touring Cars
  Tromsø, Noorwegen - 08 mei 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Goede ervaring. Met speciale dank aan de medewerkers van Auto Europe die ons probleem snel hebben opgelost (onze vlucht was uitgevallen vanwege een staking) en een andere camper in een andere stad hebben gevonden, zodat ik met mijn gezin toch nog van een fijne kampeervakantie kon genieten. Nogmaals bedankt."
  Camper huren ReviewsDanilo bij McRent
  Keflavik, IJsland - 08 mei 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Heel aardig personeel, erg geduldig en respectvol. Bovendien was de camper geweldig, alles functioneerde perfect (met uitzondering van de afvoer die verstopt raakte)."
  Camper huren ReviewsHeather bij McRent
  Dublin, Ierland - 01 mei 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Volgens mij waren wij de eerste klanten van McRent in Dublin. Een echt professioneel en behulpzaam team. We hadden een klein probleempje met de camper maar dat werd snel opgelost, en het team belde ons daarna nog een keer op om er zeker van te zijn dat alles in orde was. Ik denk wel dat het handig zou zijn te weten hoe het zit met tolwegen en hoe je online je tol kunt regelen alvorens met je camper op weg te gaan."
  Camper huren ReviewsGraham with Cruise America
  Newark, USA - 28 november 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Alles ok. Het enige minpunt was het hoge benzineverbruik van 10/12 mpg. We hadden met 17 gerekend (hadden we ergens gelezen). Verder, een geweldige ervaring."
  Camper huren ReviewsTang bij Anywhere Campers
  Oslo, Noorwegen- 01 mei 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "De camper was fijn en comfortabel. Onze suggestie is een camera voor het achteruitrijden te installeren, dat zou veiliger zijn."
  Camper huren ReviewsAngela bij Autocaravan Express
  Madrid, Spanje - 30 nov 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Erg onder de indruk van de kwaliteit van het voertuig en de service (ophalen, inleveren, etc.) die we hadden gekregen, van Autocaravan Express. Sommige informatie over onze boeking had iets duidelijker kunnen zijn, maar over het algmeen verliep het hele proces, vanaf de boeking tot en met het weer worden afgeleverd bij de luchthaven, erg glad en efficiënt. Ik heb er niets op tegen dit bedrijf aan te bevelen en zal er zeker weer gebruik van maken. Het is zo veel makkelijker dan de lange rit vanaf het noorden van Engeland naar Zuid-Spanje."
  Camper huren ReviewsDerek bij Cruise America
  Orlando, USA - 26 november 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Precies zoals wij het graag wilden. Ik had een voertuig gekozen met 7 slaapplaatsen, maar eerljk gezegd waren we met z'n drieën en was het net groot genoeg. Alles zat erin en we hadden een fantastische tijd."
  Camper Huren beoordelingenKees bij Cruise Canada
  Vancouver, Canada - 26 November 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  "Het was een leuke reis en we hebben genoten van het gebruik van de camper!"
  Camper Huren beoordelingenDennis bij Hippie Camper
  Perth, Australië - 26 November 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 4 Sterren
  "Er waren wat problemen met de camper maar die zijn prima opgelost!"
  Camper huren ReviewsOlivier bij McRent
  Preston, Engeland - 26 november 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Goede service, toegewijd en vriendelijk. Rust de voertuigen uit met meer spullen, het is vrij karig zoals het nu is... Misschien voor 100 euro meer spullen investeren zou een wereld van verschil maken..."
  Camper huren ReviewsMichael bij McRent
  Lisbon, Portugal - 04 oktober 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Alles was goed georganiseerd en we hadden echt plezier aan onze camper. Het enige minpunt was dat het keukenblokje niet compleet was ingericht. Er was bijvoorbeeld maar één scherp mes, geen messen om brood of vlees mee te snijden. En de hoeslakens hadden geen elastiek aan de hoeken, wat tot gevolg had dat de lakens na elke nacht los lagen en de matrassen niet waren overtrokken."
  Camper huren ReviewsClaire bij Bunk Campers
  Dublin, Ierland - 28 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Bunk Campers maakten het hele proces eenvoudig en makkelijk. De camper was in prima staat, het enige neegatieve was dat we niet waren gewaarschuwd dat het moeilijk zou zijn passende gasflessen in GB te vinden."
  Camper huren ReviewsLee bij Motorhomes Italië
  Venetië, Italië - 26 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "De caravan was geweldig maar niettemin denk ik dat het nog beter geweest was als er een luifel met voortent en outdoor keukenset bij geweest waren."
  Camper huren ReviewsCharles bij McRent
  Edinburgh, Schotland - 26 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Goede service en advies etc.. Enige kritiekpunt was de CD speler van het voertuig. Om deze te kunnen bedienen moest de motor aan zijn, hetgeen soms ook leidde tot het afgaan van het alarm."
  Camper huren ReviewsKatarina bij McRent
  Edinburgh, Schotland - 09 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "We waren erg blij met McRent en de service en het personeel waren top. Echter, we hebben 2,5 uur moeten wachten eer we de camper meekregen, en de GPS waar we extra voor hadden betaald was niet geactualiseerd. Dat was vervelend omdat we hierdoor meer km en uren hebben moeten rijden. Maar verder een frisse en schone camper!"
  Camper huren ReviewsStephen bij Britz Camper
  Kaapstad, Zuid-Afrika - 17 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Fijne camper en goede service. Eén opmerking: de gastank was niet vol bij het ophalen. We stuurden bewijzen (foto's en de rekening etc.) en we kregen het bedrag vergoed, dus alles in orde."
  Camper Huren beoordelingenPaul bij Canadream
  Calgary, Canada - 08 September 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  Beoordeling van de verhuurder Camper Huren beoordelingen - 5 Sterren
  "Goede service bij Canadream bij ophalen en afleveren. We hadden een klein defect (afzuigkap klepje) aan de camper, binnen 30 minuten gerepareerd, snelle goede service."
  Camper huren ReviewsKevin bij Easicampers
  East Midlands, England - 08 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Geweldige service. Er heerste verwarring over de ophaallocatie vanwege een fout in de email maar de medewerkers waren erg behulpzaam. Heerlijk voertuig."
  Camper huren ReviewsAlexandre bij McRent
  Keflavik, IJsland - 08 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  ""Makkelijk om mee om te gaan. Geen problemen tijdens de huurperiode. Communicatie was accuraat en op het juiste moment. Camper voldeed aan hetgeen ik online had geboekt. Al met al was alles ok (zoals het zijn moet)."
  Camper huren ReviewsSnorre bij Road Bear
  Los Angeles, USA - 07 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Geweldige camper, geweldige reis."
  Camper huren ReviewsHal bij Indie Campers
  Barcelona, Spanje - 07 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Wat een fantastische ervaring, ik heb het aan iedereen die het wilde horen aanbevolen. De camper was brandschoon en alles werkte perfect. Ik ga dit zeker nog eens doen in de toekomst."
  Camper huren ReviewsMartyn bij Spaceships
  Edinburgh, Schotland - 07 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Prima service rondom, zeer goede klantenservice. Kan ik van harte aanbevelen!"
  Camper huren ReviewsRobin bij McRent
  Barcelona, Spanje - 07 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 3 Stars
  "De camper was prima, overname ging goed (we hadden dat nog nooit eerder gedaan), de prijs was zeer redelijk. Echter ver weg van Barcelona met nauwelijks/geen mogelijkheid met openbaar vervoer te komen. Verwarring over het ophalen op de luchthaven - we hebben 2 uur gewacht maar er kwam niemand opdagen. Uiteindelijk hebben we de trein en een taxi genomen."
  Camper huren ReviewsAlbert bij Bunk Campers
  Edinburgh, Schotland - 07 september, 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "De hulp bij pech onderweg zou verbeterd moeten worden."
  Camper huren ReviewsRobin bij Britz Camper
  Auckland, Nieuw-Zeeland - 07 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Auto Europe en Britz were geweldig. Ik zal zeker nogmaals via Auto Europe boeken. Het was veel voordeliger dan op andere sites waar prijzen worden vergeleken, of dan direct bij Britz te boeken."
  Camper huren ReviewsCarl bij McRent
  Keflavik, IJsland - 06 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 Star
  "Alles verliep naar wens! De camper was super en onze vakantie heerlijk."
  Camper huren ReviewsDarren bij Canadream
  Calgary, Canada - 06 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Hele goede camper. Prima service van beide bedrijven. Zorgden voor een fantastische vakantie. Hartelijk dank."
  Camper huren ReviewsSigmar bij Road Bear
  Denver, USA - 06 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Het voelde een beetje vreemd in het begin, via Auto Europe te boeken, omdat er geen directe boekingsbevestiging kwam en de rekening in meerdere stappen werd opgesplitst. Echter, uiteindelijk waren we bijzonder tevreden met de gang van zaken, en de volgende keer weten we hoe het werkt. Het verhuurbedrif Road Bear had een goed RV ter beschikking gesteld en uitstekende service, onze reis van bijna 3.000 km verliep zonder problemen en we hebben een fantastische vakanntie gehad. We denken al na over onze volgende reis volgend jaar en zullen dan graag weer hier boeken."
  Camper huren ReviewsDmitry bij McRent
  Stockholm, Zweden - 06 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Ophalen en inleveren waren snel en op tijd. De camper was schoon en verkeerde in goede staat. We hebben an onze vakantie genoten."
  Camper huren ReviewsDerek bij McRent
  Madrid, Spanje - 06 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Makkelijke huur, goede klantenservice, behulpzaam. Zou ik zo weer boeken."
  Camper huren ReviewsJohn bij Cruise Canada
  Toronto, Canada - 06 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Tijdens het hele proces geweldige service"
  Camper huren ReviewsBenjamin bij Bunk Campers
  Dublin, Ierland - 06 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Alles was briljant. Fantastische service, campers waren top, kan ik iedereen aanbevelen. Perfect voor een vakantie met vrienden."
  Camper huren ReviewsJoanna bij McRent
  Birmingham, Engeland - 06 september, 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - ^5 Stars
  "De camper was prima en de regeling voor het ophalen en inleveren simpel en zonder gedoe. We waren erg tevreden."