Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR LUXEMBURG

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren Luxemburg - ontdek ons buurland

  Luxemburg wordt vaak beschouwd als een van de beste landen om in te wonen. Veel vakantiegangers trekken daarom naar dit kleine landje in West-Europa om te zien wat dit deel van Europa nu zo speciaal maakt. Hierdoor is Luxemburg de afgelopen jaren een van de populairste reisbestemmingen van Europa geworden. Het sprookjesachtige landschap, de charmante dorpjes, en de beboste heuvels met betoverende middeleeuwse kastelen betoveren iedereen die het landje bezoekt.

  Het Groothertogdom Luxemburg is een van de kleinste zelfbesturende landen van Europa en speelt een belangrijke rol in Europa’s geschiedenis en economie. Het is ook een van de oprichtende landen van de Europese Unie en daarnaast een van de drie officiële hoofdsteden van de Europese Unie – de andere twee zijn Brussel en Straatsburg. Bovendien heeft het een zetel in verschillende belangrijke EU-instellingen, waaronder het Europees Hof van Justitie, de hoogste rechterlijke instantie.

  Auto Europe is uw toonaangevende reispartner voor camperverhuur in Luxemburg. Neem telefonisch contact met ons op via +49 89 412 072 98 zodat onze verhuurspecialisten de beste deal voor u kunnen vinden. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw camperreis in Luxemburg.

  Reizen in Luxemburg

  Een camper huren in Luxemburg betekent dat u altijd een plek heeft om tot rust te komen terwijl u het land doorreist. Focus op het zien van bezienswaardigheden en het ontdekken van dit kleine land met een gevoel van vrijheid dat een camper biedt.

  Tijdens uw bezoek aan de hoofdstad van Luxemburg mag een bezoek aan Chemin de la Corniche – ook wel bekend als ‘het mooiste balkon van Europa’ – niet ontbreken. Loop door de oude wijken van de stad en bewonder de vestigingswerken, beide staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Maak ook een wandeling over de boulevard dat over de stadsmuur uit de 17e eeuw kronkelt en uitzicht biedt op de rivierkloof met mooie tuinen en gezellige cafeetjes.

  Blijf niet alleen in de hoofdstad, maar maak ook een dagtocht of een meerdaagse tocht naar het platteland, bijvoorbeeld naar het Moezeldal. Deze relatief kleine wijnregio trekt veel bezoekers met de wijn die er wordt geproduceerd en het schilderachtige landschap vol met wijngaarden en pittoreske dorpjes.

  Voor wat meer avontuur is een bezoek aan de regio Mullerthal ook aan te bevelen. Deze regio in Oost-Luxemburg staat ook wel bekend als klein Zwitserland en is beroemd om haar grotten, rotsen, dichte bossen, en de vele beekjes en watervallen.

  Naar andere landen reizen en One-ways

  Luxemburg wordt omringd door België in het noordwesten, Frankrijk in het zuiden, en Duitsland in het oosten. Dankzij deze unieke locatie en omdat het een relatief klein land is, is het zeker de moeite waard om ook een bezoekje te brengen aan de buurlanden. De bevolking, cultuur, en de talen zijn bovendien sterk gerelateerd aan zijn buren.

  Er is een grote keuze uit campers en huurmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een camper ophalen in Duitsland en deze in Luxemburg weer inleveren, of u reist terug naar Duitsland om niet de one way toeslag hoeven te betalen. Een andere optie is om de camper in Nederland, België, of Frankrijk te huren. Neem telefonisch contact met ons op via +49 89 412 072 98 voor meer informatie en hulp bij het zoeken van het beste voertuig voor uw wensen en behoeften, of boek online op onze website.


  Populaire camper bestemmingen in Luxemburg

  Camper huren Luxemburg
  Luxemburg

  Onze camperverhuurpartners

  Onze verhuurpartner voor campers in Luxemburg is Anywhere Campers. Dit internationale bedrijf met jarenlange ervaring biedt zeer moderne en comfortabele campers aan die goed onderhouden zijn. Vul in ons reserveringssysteem uw reisdata in en zie meteen alle beschikbare modellen. Neem telefonisch contact met ons op als u meer informatie wilt over camper huren in Luxemburg.

  Beschikbare campers in Luxemburg

  Beschikbare modellen in LuxemburgDe standaard modellen die in Luxemburg gehuurd kunnen worden, zijn uitgerust met een keuken, douche, toilet, en tanks voor schoon water en afvalwater. Ook zijn beddengoed en handdoeken, en een kampeertafel en stoelen aanwezig zodat u zorgeloos kunt genieten van uw reis. Voor reizen buiten Luxemburg biedt de verhuurder ook tolstickers aan voor Oostenrijk, Zwitserland, en Tsjechië.