Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  FRANKRIJK

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Frankrijk

  Zoals de wensen en behoeften van onze klanten groeien, zo groeit Auto Europe mee. Daarom introduceren wij nu camperverhuur in Frankrijk. Wij werken in Frankrijk samen met bekende lokale verhuurbedrijven, en kunnen u daarom de beste campers aanbieden voor concurrerende prijzen. Ook heeft u de keuze uit een aantal categorieën, zodat u ongetwijfeld een camper zult vinden waarmee u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Frankrijk!

  Reizen in Frankrijk

  Frankrijk strekt zich uit van de Kanaaltunnel in het noorden, tot aan de Middellandse Zee en de Alpen in het zuiden, en de Atlantische Oceaan in het westen. Het is dus verstandig om een route uit te stippelen voordat u aan uw reis begint. Een camper huren in Frankrijk verzekert u er echter wel van dat u het meeste uit uw reis haalt.

  In het hart van Frankrijk ligt het Loiredal. Deze omgeving mag niet worden gemist tijdens uw reis, want u kunt hier genieten van wijngaarden, boomgaarden en kastelen. Een deel van dit gebied staat tevens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Overnacht op één van de pittoreske campings langs de rivier de Loire.

  In het zuiden van Frankrijk ligt de Provence, dat grenst aan Italië en zich uitstrekt van de Middellandse Zee tot aan het onderste gedeelte van de rivier de Rhône in het westen. Dit gebied is historisch en werd vroeger bewoond door Liguren, Kelten, Romeinen en later de Franse koningen. Tevens zijn hier sporen van de Middeleeuwen te vinden. Dit gebied staat ook bekend om haar ontelbare lavendel velden. Enkele andere redenen om deze regio te bezoeken zijn het heerlijke mediterraanse klimaat en de schitterende Côte d'Azur waar u o.a. de plaats Nice vindt.

  In het westen van het land wachten witte stranden aan de Atlantische Oceaan op u. De warme zomers en milde winters maken het een paradijs om te gaan paardrijden of surfen. Dankzij de vele campings langs de westkust kunt u heerlijk ontspannen op uw eigen tempo reizen.


  Topbestemmingen voor uw camper in Frankrijk

  Camper huren Bordeaux
  Bordeaux
  Camper huren Lyon
  Lyon
  Camper huren Nantes
  Nantes
  Camper huren Nizza
  Nice
  Camper huren Paris
  Parijs
  Camper huren Toulouse
  Toulouse

  Verhuurbedrijven

  McRent en Avis Car Away zijn enkele grote camperverhuur bedrijven in Frankrijk waarmee wij samen werken. Dankzij deze verhuurbedrijven kunt u gebruik maken van de meest moderne en goed onderhouden campers. Profiteer van het grote aantal beschikbare locaties en plan uw trip door het Franse landschap.

  Beschikbare campers in Frankrijk

  Bekijk hieronder de voorbeelden van enkele campers die u kunt huren. Met deze brede selectie zult u zeker een camper kunnen vinden die bij u past. Klik op de knop "Reservering aanvragen" om meer modellen te zien. Wanneer u een specifiek model op het oog heeft ontvangt u een gratis pdf-bestand met alle informatie omtrent uw camper. Denk dan aan technische details, uitrusting, informatie over de ophaallocatie en prijs. Probeer het zelf en kijk of de camper van uw wens ertussen zit.

  Active S Explorer

  Active S

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 4.97 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Explorer

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 5.37 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Adria Urban Plus

  Adria

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Klasse B
  Lengte: 7.38 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Urban Plus

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 5.41 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Family Luxury Classic 6 pax Bunk Bed

  Family Luxury

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 7.28 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Classic 6 Bunk

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.99 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Camper huren Reviews

  Camper huren Indie CampersKaren bij Indie Campers
  Bordeaux - 08 augustus 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "Boeking en communicatie met Auto Europe was prima. Indie Campers was erg goed. We hadden een paar probleempjes met de camper waarover we met Indie Campers contact hadden. Ze waren bijzonder behulpzaam."