Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR MOZAMBIQUE

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren Mozambique - ontdek Afrika op 4 wielen

  Mozambique is een van de aantrekkelijkste en meest exotische bestemmingen van Afrika. Het land heeft enorm veel adembenemende plekken, fascinerende landschappen, en wilde diersoorten. Het ecotoerisme aan de zuidoostelijke Afrikaanse kust groeit de laatste jaren daarom sterk in populariteit. Een camper huren in Mozambique via Auto Europe tegen fantastische prijzen is de beste manier om dit land zelf te ontdekken. Reis tot diep in de natuur met een comfortabele camper en beleef de wildernis zelf. Ook heeft Mozambique enkele van de mooiste stranden ter wereld zoals Tofo Beach in Inhambane. Het is moeilijk de verleiding te weerstaan om uw camper ergens te parkeren en lekker te genieten op een van deze zandstranden. Bezoek verder ook de prachtige eilanden, nationale parken, of ga op een safari om de verscheidenheid aan wilde dieren te bewonderen. Neem telefonisch contact met ons op via +49 (0) 89 412 072 98 voor meer informatie!

  Reizen in Mozambique

  Veruit de mooiste plek aan de kust is de Bazaruto-Archipel, bestaande uit zes zeer aantrekkelijke eilanden. Benguerra, Banque, Bazaruto, Magaruque, Shell, en Santa Carolina zijn stuk voor stuk prachtige eilanden en bovendien perfecte plekken om te duiken vanwege het bijzondere zeeleven en de vele mooie koraalriffen. De Bazaruto-Archipel is uniek en compleet anders dan alles wat u tot nu toe heeft gezien!

  De hoofdstad van Mozambique, Maputo, is een levendige stad in het zuiden van het land aan de Atlantische Oceaan. Het heeft onder andere veel restaurants, een goed nachtleven, en een internationaal vliegveld. De Portugese en Bantoe-culturen dragen bij aan de multiculturele sfeer van deze stad.

  Ook Nationaal Park Gorongosa is echt een bezoek waard. Het park ligt in het hart van Mozambique en heeft ongeveer 400 vogelsoorten, 100 zoogdiersoorten, en meer dan 40 amfibieën. Ook kunt u hier leeuwen, antilopen, nijlpaarden, en andere prachtige wilde diersoorten zien.

  Reizen naar andere landen reizen en One-ways

  Een camper huren in Mozambique en ermee naar buurlanden reizen? Laat het ons voordat u op reis gaat weten. We moeten namelijk bij onze lokale verhuurders controleren of dit is toegestaan. Nabijgelegen landen zijn onder andere Zuid-Afrika, Zimbabwe, Malawi, Zambia, Tanzania, en Swaziland. Deze lijst van landen is Afrika op zijn best en daarmee is het wel heel aantrekkelijk om ook deze landen te bezoeken tijdens uw reis.

  Wilt u de camper ophalen in Mozambique en hem weer inleveren in bijvoorbeeld Pemba, Tanzania? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op en laat ons uw plannen en wensen weten. Dan doen wij ons best om ze uit te laten komen.


  Populaire camper bestemmingen in Mozambique

  Camper huren Maputo
  Maputo
  Camper huren Pemba
  Pemba
  Camper huren Vilanculos
  Vilanculos

  Onze camperverhuurpartners

  Onze lokale partners voor camperverhuur in Mozambique zijn de twee erkende verhuurders Britz en Bushlore Africa. Beiden bieden moderne en volledig uitgeruste voertuigen aan die perfect aansluiten op uw vakantieplannen. Klik voor meer modellen op de zoekbalk bovenaan. Wanneer u een passend voertuig vindt, kunt u een gratis PDF-document downloaden en naar uw emailadres laten sturen met daarin allerlei informatie over het voertuig, inclusief technische specificaties, uitrusting, en details over het ophalen en over de prijs.

  Beschikbare campers in Mozambique

  Hieronder vindt u meer informatie over beschikbare campermodellen in Mozambique. Vergelijk hun specificaties met uw wensen en behoeften en beslis zelf welk model hier het beste aan voldoet!

  Nissan Navi Bush Camper

  Nissan Navi

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Truck
  Lengte: 5.4 meter
  Transmissie: hangeschakeld 4x4
  Brandstof: Diesel

  Bush Camper

  Slaapplaatsen: 3 pers.
  Categorie: Pop Top
  Lengte: 5.56 meter
  Transmissie: hangeschakeld 4WD
  Brandstof: Diesel
  Toyota LC 4x4 Nissan

  Toyota LC

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Rooftop
  Lengte: 5 meter
  Transmissie: hangeschakeld 4WD
  Brandstof: Diesel

  4x4 SC Nissan

  Zitplaatsen: 2 pers.
  Categorie: SUV
  Lengte: 5.2 meter
  Transmissie: hangeschakeld 4WD
  Brandstof: Diesel
  Nissan XTrail Toyota Fortuner

  Nissan Xtrail

  Zitplaatsen: 5 pers.
  Categorie: SUV
  Lengte: 4.6 meter
  Transmissie: Handgeschakeld
  Brandstof: Benzine

  Toyota Fortuner

  Zitplaatsen: 7 pers.
  Categorie: SUV
  Lengte: 5 meter
  Transmissie: Aut. 4WD
  Brandstof: Benzine