Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN TSJECHIË

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Tsjechië - proef de vrijheid met Auto Europe

  Tsjechië is niet heel groot, maar toch is het rijk aan cultureel erfgoed en prachtige bezienswaardigheden. Dankzij de compacte grootte van het land is het makkelijk om de perfecte reis met een camper te plannen voor het hele gezin. Naast architectonische pareltjes heeft het land ook zeldzame natuurlijke schoonheid, zoals diepe mystieke bossen en prachtige bergtoppen. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen aan het bezoeken van de talloze oude kastelen, kloosters, paleizen, en pittoreske middeleeuwse dorpjes. Een camper huren in Tsjechië via Auto Europe is de ideale manier om al deze prachtige plekken te ontdekken. Boek uw camper online of neem telefonisch contact met ons op via +49 89 412 072 98. We helpen u graag verder bij het zoeken van een camper die het beste bij u past!

  Reizen in Tsjechië

  Begin uw reis door Tsjechië in de hoofdstad Praag, een van de oudste en meest historische plaatsen in Europa. In deze stad vindt u een nog bijna intacte oude binnenstad uit de Middeleeuwen. Een zeer bekende bezienswaardigheid in Praag is de oude Karelsbrug. Geniet tijdens een wandeling over deze mooie brug van het mooie panoramische uitzicht over de oude gebouwen in de stad, waaronder het uitzicht op de beroemde Sint Vituskathedraal. Deze gotische kathedraal steekt boven alle kleurrijke gevels en daken van historische villa’s in het centrum uit. Verder heeft het centrum een breed aanbod aan restaurants in elke prijsklasse met voor ieder wat wils.

  Naar andere landen reizen en One-ways

  Tsjechië heeft bij uitstek veel te bieden voor een perfecte familiereis. Mocht u wat meer tijd hebben, is het ook zeker aan te raden Duitsland en Oostenrijk te bezoeken. Wenen is bijvoorbeeld in slechts vier uur te bereiken terwijl Dresden op maar twee uur rijden van Praag ligt.

  Bij Auto Europe is het ook mogelijk om een camper te huren voor een enkele reis, waarbij u de camper op een andere locatie inlevert dan waar u hem heeft opgehaald. U kunt bijvoorbeeld een camper huren in Tsjechië en hem weer inleveren in een ander land, of andersom. Auto Europe help u graag bij het regelen van uw reis, ook bij enkele reizen. Bel of email ons met uw vakantiewensen en wij informeren u over alle mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten.


  Populaire bestemmingen voor uw camperhuur in Tsjechië

  Camper huren in Praag
  Praag

  Onze verhuurpartners

  Anywhere Campers is onze toonaangevende verhuurder voor camperverhuur in Tsjechië. Zij bieden moderne, comfortabele, en goed onderhouden campers aan. Boek een camper online en begin vandaag nog met het plannen van uw vakantie!

  Beschikbare campers in Tsjechië

  Beschikbare campers in Tsjechië

  Lees meer over beschikbare campers die favoriet zijn bij onze klanten. Voor meer informatie over elk beschikbaar model neem gerust contact met ons op. Alle voertuigen zijn uitgerust met airconditioning, verwarming, elektriciteit, een keuken, douche, toilet, watertank, en een afvalwatertank.


  Camper huren Reviews

  Camper huren ReviewsEdward bij Anywhere Campers
  Praag - 10 juli 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Een briljant bedrijf. Ik had een aantal buitengewone verzoeken, en kreeg een antwoord op elk daarvan, zonder omhaal. De camper die wij kregen was erg modern, zag er top uit, en voorzag in al onze wensen en behoeftes. Hun professionele houding, beleefdheid en hun wil net dat stapje meer voor ons te maken was exemplarisch. Wij zijn zeer onder de indruk van het personeel en hoe ze werken. Wij zullen ze zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen. Dankzij hen was het de roadtrip van ons leven. "