Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  ITALIË

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Italië

  De beste manier om écht van het wonderschone Italië te genieten is toch eigenlijk met een camper. Zo kunt u niet alleen het landschap verkennen, maar u kunt zo ook verschillende steden aandoen. Auto Europe werkt samen met een aantal geweldige verhuurbedrijven in heel Italië zodat u flexibel bent in uw keuze. Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap kunt u kiezen uit campers voor grote en kleine groepen. Om "bella Italia" te ontdekken kunt u het beste een camper huren in Italië met Auto Europe!

  Reizen in Italië

  Elke streek in Italië heeft een eigen karakter waardoor het de perfecte manier is om met de camper rond te reizen en de bezienswaardigheden van die streek te bezoeken. Start uw reis in het noorden en rijdt naar de Italiaanse Alpen of de Dolomieten, en laat u verbazen door het indrukwekkende bergachtige landschap. Vergeet ook niet het beeldschone Lago di Como, Lago di Garda en het Lago Maggiore (oftewel het Comomeer, Gardameer en Maggioremeer). Met een camper kunt u eenvoudig en op uw gemak naar al deze meren gaan. Rijd in oostelijke richting naar het prachtige Venetië of in zuidoostelijke richting naar het schitterende Florence en Pisa.

  Wanneer u verder naar het zuiden rijdt komt u uit bij Rome. Het aantal trekpleisters in de "Eeuwige Stad" zijn er teveel om op te noemen, maar aanraders zijn het Colosseum, het Forum, de Trevi fontein en het Vaticaan. Ervaar de unieke sfeer van een stad die een rijke historische geschiedenis kent. Zelfs als u een actieve vulkaan wilt zien dan kan dit in Italië. Ga naar Napels en ontdek de Vesuvius en Pompeï, of ga naar Sicilië naar de Etna. Ten slotte is een rit naar de Amalfikust een onvergetelijke ervaring. De Amalfikust wordt namelijk als één van de mooiste kusten ter wereld beschouwd.

  De meeste grote steden hebben campings in de buitenwijken, alhoewel er enkele campings zijn die nabij het historische centrum liggen. Het is handig om van tevoren globaal uw route uit te stippelen en te noteren waar de dichtstbijzijnde campings zijn. Let er op dat op de meeste Italiaanse snelwegen tol wordt geheven. In veel Italiaanse steden is het niet aan te raden om naar het historische centrum te rijden. Vaak is dit gebied afgesloten voor verkeer en zijn de straten smal en moeilijk bereikbaar voor grote voertuigen.


  Populaire camperbestemmingen in Italië

  Camper huren Bologna
  Bologna
  Camper huren Milaan
  Milaan
  Camper huren Napels
  Napels
  Camper huren Palermo
  Palermo
  Camper huren Rome
  Rome
  Camper huren Venetië
  Venetië

  Verhuurbedrijven

  Auto Europe werkt samen met verschillende camperverhuur bedrijven in Italië, zoals Motorhomes Italy en McRent. U heeft de keuze uit een brede selectie zodat u zeker een camper zult vinden die past bij uw vakantie.

  Beschikbare campers in Italië

  Hieronder vindt u enkele campers die op bepaalde locaties in Italië beschikbaar zijn. Wanneer u wilt weten wat het aanbod is op de locatie van uw wens klikt u op de knop "Reservering aanvragen". U kunt dan enkele criteria invullen waarna u een lijst met resultaten krijgt. Hier kunt u een PDF-bestand downloaden met informatie over de prijs van de camper, technische specificaties en andere details over de betreffende camper.

  Explorer Active S

  Explorer

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 5.37 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Active S

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Camper
  Lengte: 4.97 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Adria Compact Plus

  Adria

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Klasse B
  Lengte: 7.38 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Compact Plus

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Categorie: Klasse B
  Lengte: 5.99 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Family Luxury Group D

  Family Luxury

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 7.28 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Group D RV

  Slaapplaatsen: 7 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.9 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Camper huren Reviews

  Camper huren Motorhomes ItalyStefan bij Motorhomes Italië
  Venitië - 22 juli 2019
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 5 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 5 sterren
  "Het personeel van het verhuurbedrijf was zeer servicegericht! Prima! Houden zo!"
  Camper huren ReviewsLee bij Motorhomes Italië
  Venetië - 26 september 2018
  Beoordeling van Auto Europe Camper huren Reviews - 4 sterren
  Beoordeling van de camperverhuurder Camper huren Reviews - 4 sterren
  "De caravan was geweldig maar niettemin denk ik dat het nog beter geweest was als er een luifel met voortent en outdoor keukenset bij geweest waren."