Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR
  KROATIË

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Kroatië - maak een heerlijke roadtrip

  Een camper huren in Kroatië en van een onvergetelijke kampeervakantie genieten kunt u op talloze campings in dit prachtige land. En dankzij Auto Europe is dat voor een ongelooflijk voordelige prijs mogelijk! Neem contact op met onze camperhuurspecialisten, die u graag met raad en daad terzijde staan vóór, tijdens, en -indien nodig- na uw vakantie. Neem contact met ons op voor de beste camperdeals op de gewenste locatie, en wij garanderen u de beste keuze voor de scherpste prijzen!

  Al meer dan 60 jaar heeft Auto Europe wereldwijd een uitstekende naam opgebouwd in de autoverhuurbranche. U kunt ons dus met een gerust hart benaderen met uw aanvraag voor camperverhuur in Kroatië, en wij zullen een aanbieding op maat samenstellen die aan uw kampeerwensen en behoeftes voldoet. Met behulp van ons veilige boekingssysteem kunt u op de door u gekozen locatie een camper uitkiezen en reserveren. U kunt ons natuurlijk ook opbellen onder telefoonnummer +49 (0)89 412 072 98. Onze ervaren reserveringsmedewerkers van de camperafdeling helpen u graag bij uw boeking an adviseren u over mogelijke dekkingsopties en over andere voor uw boeking relevante aangelegenheden.

  Reizen in Kroatië

  Geniet van al het moois wat Kroatië te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld Split, Dubrovnik of Zagreb. Auto Europe biedt u de laagste prijzen voor een compacte camper, of een luxere variant zoals bijvoorbeeld een woonmobiel voor 6 personen. Kroatië is bij uitstek geschikt voor heerlijke kampeervakanties, dus wacht niet langer. Auto Europe is uw betrouwbare partner uw camper te organiseren en zal u de beste aanbiedingen presenteren.

  Naar andere landen reizen en One-ways plannen

  Kroatië is één van de populairste reisbestemmingen in Europa, en een heerlijk land om met uw camper te ontdekken. Er zijn 2 prachtige nationale parken met indrukwekkende meren en watervallen, bij Krka en Plitvice. De natuur is adembenemend mooi en u zult met uw camper vele prachtige afgelegen plekken vinden waar u van de rust en het uitzicht kunt genieten. Wilt u natuur met cultuur afwisselen, bezoek dan bijvoorbeeld Dubrovnik, een historisch juweel en niet voor niets door de UNESCO tot werelderfgoed bestempeld. Maar ook Split en Zagreb trekken jaarlijk duizenden toeristen aan. Vele campings bieden dagtochtjes met vervoer aan om hun gasten de kans te geven, alles te kunnen zien en doen wat ze willen tijdens hun vakantie. Zo kunt u uw camper of woonmobiel op de camping laten staan - wel zo makkelijk misschien! Ervaar Kroatië in uw eigen tempo en boek vandaag nog.

  Wilt u vanuit Kroatië nog andere landen bezoeken? Laat het ons weten! Onze camperspecialisten vragen graag voor u na, of een bezoek aan Slovenië, Italië of Servië met de door u gekozen camper is toegestaan. Uiteraard kunnen wij ook voor u uitzoeken of u de camper ergens anders kunt inleveren dan daar waar u 'em heeft opgehaald. Wij zullen u dan meteen kunnen informeren of er in dat geval een One-way toeslag verrekend zou worden, en hoe hoog deze dan uit zou vallen.


  Onze verhuurlocaties in Kroatië

  Camper huren Dubrovnik
  Dubrovnik
  Camper huren Pula
  Pula
  Camper huren Split
  Split
  Camper huren Zagreb
  Zagreb

  Camper verhuurbedrijven

  Wilt u een camper huren in Kroatië, dan hebben onze gerenommeerde partners zoals Trophy Rent en Anywhere Campers een ruim aanbod van comfortabele, hoogwaardige, goed onderhouden voertuigen waar u uit kunt kiezen. Zoek de juiste camper voor uw kampeervakantie m.b.v. onze snelle en betrouwbare zoekmachine, op een van de vele mogelijke ophaallocaties in dit geweldige land!

  Beschikbare campers in Kroatië

  Hieronder vindt u informatie over enkele van de meest populaire campers in Kroatië, met details over elke categorie. Alle campers in Kroatië zijn uitgerust met standaardvoorzieningen zoals een keuken, douche, watertank en afvalwatertank. Zoek uw camper met bovenstaand formulier en boek meteen!

  Explorer Adria

  Explorer

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Model: Camper
  Lengte: 5.37 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Adria

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Model: Class B
  Lengte: 7.38 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Active S Compact Luxury

  Active S

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Model: Camper
  Lengte: 4.97 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Compact Luxury

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Model: Class A
  Lengte: 6.95 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Adria Coral XL Plus 670 SL Plus Family Plus

  Adria Coral

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Model: Class C
  Lengte: 7.39 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Family Plus

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Model: Class C
  Lengte: 6.51 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel