Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR IN
  OOSTENRIJK

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Oostenrijk - kamperen in de Alpen

  Oostenrijk is een land van bergen en meren en een fantastische bestemming voor een kampeervakantie. Geniet van de prachtige natuur rondom historische steden door een camper te huren in Oostenrijk. Traditioneel is het een land waar men op wintersportvakantie naartoe gaat, maar inmiddels wordt het onder toeristen als zomerbestemming steeds populairder. En dat terecht, want u kunt hier heerlijk wandelen, fietsen of klimmen. Met een camper kunt u optimaal van de natuur genieten en bent u helemaal vrij in uw doen en laten, zowel 's zomers als 's winters. Auto Europe heeft namelijk ook voor de herfst en de winter goede en geschikte campers in de aanbieding.

  Probeer het uit, ga eens op een andere manier op reis en laad uw batterijen weer op in de mooie natuur die Oostenrijk in overdaad te bieden heeft. Bezoek afgelegen bergdorpjes waar u zich in alle rust kunt terugtrekken en de plaatselijke bevolking en cultuur kunt leren kennen. Met uw huis op wielen kunt u ontspannen door het Oostenrijkse landschap toeren.

  Reizen in Oostenrijk

  Oostenrijk ligt in het hart van Europa. Het is ingebed in de Alpen en grenst aan vele andere mooie landen waaronder Zwitserland, Hongarije, Duitsland en Italië. De helft van Oostenrijk wordt door bossen bedekt, de rest van het landschap wordt gekenmerkt door weidse akkerlanden, de adembenemende bergen van de Alpen, en de pittoreske Donauvallei die reikt tot het Zwarte Woud, ofwel Schwarzwald. Hier komt de beroemde Schwarzwald taart vandaan, een heerlijke crèmetaart met chocolade en kersen.

  Haal het meest uit uw vakantie door een camper te huren in Oostenrijk. Bezoek Wenen, de stad der Habsburgers, of Salzburg, de geboortestad van Mozart. Heeft u genoeg van de drukte van de stad? Geniet dan van de bergen en het mooie landschap à la Heidi en Peter of de familie Trapp uit de beroemde Sound of Music film.

  Naar andere landen reizen en One-ways plannen

  Oostenrijk is een fascinerend land, met een hoop te zien en te doen. Ook de buurlanden zijn een bezoekje waard. Wat dacht u van een bezoek aan het Gardameer in Italië? Huur bijvoorbeeld in Innsbruck een camper, dan bent u er in een paar uurtjes rijden. Bel ons gerust op, als ervaren partner voor camperverhuur in Oostenrijk geven wij u graag tips en advies over mogelijke routes. Wij gaan ook graag voor u na of het mogelijk is, uw camper in Oostenrijk op te halen en in te leveren in Italië of een ander land naar keuze. Bel ons op onder telefoonnummer +49 - (0)89 210 940 74, en onze medewerkers van de camperafdeling staan u met raad en daad terzijde om een camper uit te zoeken zodat u zich op een fantastische kampeervakantie in Oostenrijk kunt verheugen!


  Onze verhuurlocaties in Oostenrijk

  Camper huren in Graz Camper huren in Innsbruck
  Graz Innsbruck
  Camper huren in Salzburg Camper huren in Wenen
  Salzburg Wenen

  Camper verhuurbedrijven

  Auto Europe's partner in Oostenrijk voor camperhuur is Anywhere Campers. Dit bedrijf biedt uitstekend onderhouden, moderne campers op verschillende locaties in het land aan. Boek uw camper ruim van tevoren om van de beste prijzen te profiteren.

  Beschikbare campers in Oostenrijk

  Camperverhuur in OostenrijkAdria Motorhome van Anywhere Campers wordt in heel Oostenrijk aangeboden. Dit model is eenvoudig te besturen en te bedienen en biedt bovendien een aantal extra's om uw reis nog comfortabeler te maken. Deze camper is uitgerust met airco, verwarming, toilet, keuken, en een water- en afvalwatertank. Zoek m.b.v. bovenstaand formulier en plan uw vakantie in Oostenrijk vandaag nog!