Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR CHILI

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Chili - Zuid-Amerika ontdekken

  Chili is een fascinerend land om te ontdekken. Wilt u een camper huren in Chili, dan heeft u geweldige mogelijkheden de plaatselijke bevolking en de cultuur van dit prachtige land aan de Pacifische Oceean van dichtbij te leren kennen. Dankzij Auto Europe kunt u bijzonder voordelig een camper huren en het meeste uit uw vakantie in Zuid-Amerika halen. Wij hebben over de afgelopen 60 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd in de autoverhuurbranche. Onze ervaren medewerkers staan u graag met waardevolle tips en suggesties terzijde. Wij helpen u erbij, de juiste camper voor uw reis in Chili te kiezen zodat u verzekerd bent van een ontspannen start van uw vakantie.

  Maak de droom van uw vakantie in Chili waar met een voor uw reisplannen op maat aangeboden huurcamper. U kunt deze ofwel online aanvragen met behulp van bovenstaand zoekformulier. Of u kunt ons deskundige team van de camperverhuurafdeling opbellen onder telefoonnummer +49 - (0)89 210 940 74. Wij staan u graag ter beschikking, zowel voor, tijdens, als na uw reis, mocht dat dan nodig zijn.

  Reizen in Chili

  Probeer deze manier van reizen eens uit - u zult aangenaam verrast zijn! Danzij uw camper zult u Chili vanuit een eigen en volledig nieuw perspectief kunnen leren kennen. Als ervaren partner voor camperhuur in Chili biedt Auto Europe de voordeligste prijzen aan voor uiteenlopende campermodellen. Dankzij onze intensieve samenwerking met de betrouwbaarste camperverhuurbedrijven in Chili kunnen wij elke kampeerliefhebber die naar dit grandioze land op vakantie wil, met een passende en betaalbare camper zeer tevreden stellen.

  Naar andere landen reizen en One-ways plannen

  Chili heeft een unieke vorm en daardoor een zeer gevarieerd landschap en klimaat. Derhalve is dit land bij uitstek geschikt om met een camper te ontdekken. Er zijn talloze geweldige bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld in het zuiden van het land waar u pinguins en ijsbergen kunt zien. In het noorden daarentegen wachten uitgestrekte, weelderige bossen op u. En ook de buurlanden zijn de moeite van een bezoek waard. Als u avontuurlijk bent ingesteld, kunt u overwegen naar Argentinië, Bolivië of Peru te gaan en het meeste uit uw vakantie te halen. Bel ons op, onze specialisten gaan graag voor u na welke landen u met uw camper mag bezoeken.

  Wilt u een camper huren in Chili, dan zijn One-way boekingen ook mogelijk. Selecteer hiervoor gewoon uw gewenste ophaallocatie en inleverlocatie. Is de gewenste optie in ons boekingssysteem niet zichtbaar? Neem gerust contact met ons op en wij gaan graag voor u na, of uw wens nagekomen kan worden en of er eventueel daarvoor een toeslag betaald moet worden. Zo kunt u goed voorbereid op weg, zonder voor verrassingen te komen te staan. Uw droomvakantie met uw camper in Chili staat niets meer in de weg!


  Onze verhuurlocaties in Chili

  Camper huren Iquique
  Iquique
  Camper huren Punta Arenas
  Punta Arenas
  Camper huren Santiago de Chile
  Santiago de Chile
  Camper huren Valparaiso
  Valparaiso


  Camper verhuurbedrijven

  Onze partner voor camperverhuur in Chili is Holiday Rent. Dit bedrijf biedt moderne, comfortabele en goed onderhouden voertuigen aan op vele bestemmingen in het hele land. Maak uw keuze in onze zoekmachine en boek uw voordelige camper voor een onvergetelijke kampeervakantie in Zuid-Amerika in uw huis op wielen!

  Beschikbare campers in Chili

  Onderstaand vindt u de populairste recreatievoertuigen en campermodellen die u in Chili kunt huren. Alle campers zijn standaard uigerust met een keuken, douche, toilet, watertank en afvalwatertank. Klik hierboven op de "Zoek uw camper"-knop, en vind uw perfecte voertuig!

  Patagonia Camper 4x4 Single Cab Altiplano Jimny

  Single Cab Camper

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Model: Truck
  Lengte: 5.2 Meter
  Transmissie: Handmatig 4x4
  Brandstof: Diesel

  Jimny Camper 4x4

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Model: Roof Tent
  Lengte: 3.5 Meter
  Transmissie: Handmatig 4x4
  Brandstof: Benzine
  Patagonia Camper 4x4 Double Cab Ushuaia Camper 4x4

  Double Cab Camper

  Slaapplaatsen: 3 pers.
  Model: Truck
  Lengte: 6 Meter
  Transmissie: Handmatig 4x4
  Brandstof: Diesel

  Ushuaia Camper

  Slaapplaatsen: 3 pers.
  Model: Truck
  Lengte: 6 Meter
  Transmissie: Handmatig 4x4
  Brandstof: Diesel
  Altiplano Nomade 4x4 Atacama Camper 4x4 Double Cab

  Nomade Camper

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Model: Daktent
  Lengte: 4.5 Meter
  Transmissie: Handmatig 4x4
  Brandstof: Benzine

  Atacama Camper

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Model: Truck
  Lengte: 6.35 Meter
  Transmissie: Automaat 4x4
  Brandstof: Benzine/Diesel