Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CAMPERVERHUUR ARGENTINIË

  AR
  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Camper huren in Argentinië

  Argentinië is voor velen de meest exotische bestemming in Zuid-Amerika. Hierheen reizen en rondrijden is de droom van menig toerist en met camper kunt u dit prachtige land in al zijn veelvoud in uw eigen tempo ontdekken. Er zijn verschillende klimatologische zones en mede daardoor zult u een grote diversiteit aan flora en fauna aantreffen. Op ontdekkingsreis gaan door een camper te huren in Argentinië is waarschijnlijk de beste manier zoveel mogelijk van dit wijdse land te zien.

  Bent u klaar voor een avontuur? Auto Europe heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de autoverhuurbranche en is inmiddels ook de beste aanspreekpartner voor camperhuur in Argentinië. Ons deskundige team van camperverhuurspecialisten zal u graag helpen de beste camper te vinden voor uw reis, en dat voor de voordeligste prijs! Dus aarzel niet en bel ons onder telefoonnummer +49 - (0)89 210 940 74. Wij verheugen ons op uw aanvraag!

  Reizen in Argentinië

  Als kampeerbestemming is dit land met zijn gevarieerde landschap ook onder camperfans sterk in opkomst. U kunt met uw camper langs de kust van de Atlantische Oceaan rijden, of het Andesgebergte verkennen. De keuze is aan u! U kunt zowel op goudgele zandstranden van de zon genieten, in de bergen wandelen, de prachtige Iguazu watervallen bij de Brazliaanse grens bewonderen, een bezoek brengen aan de bruisende wereldstad Buenos Aires, of door de pampa cruisen, van Patagonië naar Tierra del Fuego - hetgeen zoveel betekent als het Vuurland, dat helemaal in het zuidelijke puntje van het land ligt.

  Naar andere landen reizen en One-Ways plannen

  Als u van plan bent naar Argentinië op vakantie te gaan, is het een overweging waard fascinerende buurlanden als Brazilië, Paraguay of Bolivië ook te bezoeken. Met uw camper kunt u uw route flexibel plannen. U zou uw camper op een andere locatie kunnen ophalen dan daar waar u 'em weer inlevert - zelfs in een ander land. Wilt u een camper huren in Argentinië, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en gaan dan meteen voor u na, of er eventueel toeslagen verrekend zullen worden als u een One-way wilt plannen.


  Onze verhuurlocaties in Argentinië

  Camper huren in Buenos Aires
  Buenos Aires
  Camper huren in Mendoza
  Mendoza
  Camper huren in Ushuaia
  Ushuaia

  Camper verhuurbedrijven

  Onze partner voor camperverhuur in Argentinië is Holiday Rent. Dit bedrijf beschikt over moderne, goed onderhouden voertuigen op locaties verspreid door het hele land. Naast de boven getoonde plaatsen kunt u uit nog meerdere ophaallocaties in Argentinië kiezen. Zoek hiervoor met onze snelle en eenvoudig te bedienen online zoekmachine. U kunt uw camper direct boeken en de wereld voor een zeer aantrekkelijke prijs met uw huurhuis op wielen gaan verkennen.

  Beschikbare campers in Argentinië

  Onderstaand kunt u de beschikbare campermodellen die wij in Argentinië te huur aanbieden, nader bekijken. Alle campers zijn standaard uitgerust met een keuken, douche, toilet, en een water- en afvalwatertrank. Klik hierboven op de "Zoek uw camper"-knop en de voorpret over een onvergetelijke kampeervakantie in Argentinië kan beginnen!

  4x4 Adventure Camper Freedom Plus Patagonia Truck RTT 4x4

  Freedom Plus

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Model: Pop Top
  Lengte: 6 meter
  Transmissie: Handm. 4x4
  Brandstof: Benzine

  Patagonia Truck

  Slaapplaatsen: 2 pers.
  Model: Daktent
  Lengte: 6 meter
  Transmissie: Handmatig 4x4
  Brandstof: Diesel
  4x4 Eminence Camper Pampero 4x2

  Eminence Camper

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Model: Truck
  Lengte: 6 meter
  Transmissie: Handm. 4x4
  Brandstof: Diesel

  Pampero 4x2

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Model: Camper
  Lengte: 6 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Patagonia Camper 4x4 Iguazu 4x2

  Patagonia Camper

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Model: Truck
  Lengte: 7 meter
  Transmissie: Handm. 4x4
  Brandstof: Diesel

  Iguazu 4x2

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Model: B-Class
  Lengte: 6.3 meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel