Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN INNSBRUCK

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Innsbruck met Auto Europe

  Alhoewel het synoniem staat voor de adembenemende schoonheid en rijke historie van Oostenrijk, wordt dit kleine plaatsje vaak over het hoofd gezien. Het wordt meestal alleen gebruikt als vertrekpunt voor een vakantie in de bergen. Echter deze stad en zijn prachtige omgeving zijn echt een aanrader om een keer te bezoeken, zoals u ook kunt teruglezen in de vele beoordelingen van autohuur in Innsbruck. Een auto huren in Innsbruck is hiervoor ideaal, het is de beste manier om deze prachtige plek goed in je op te nemen. Liefhebbers van geschiedenis zullen zeker verheugd zijn met het enorme aanbod aan bezienswaardigheden die een terugblik geven op de tijd van de Habsburgse monarchie en ook op de schitterende bouwkundige schat van het renaissance- en baroktijdperk.

  Verkeer en Parkeren

  Innsbruck en zijn omgeving vormen een prachtig decor voor een mooie, schilderachtige rit. Autoverhuur in Innsbruck biedt hiervoor de ideale gelegenheid. Over de Oostenrijkse bestuurders wordt gezegd dat ze beschaafd zijn en met uw auto in Innsbruck rijden zou dan ook een plezierige ervaring moeten zijn. Innsbruck heeft een gunstige ligging wanneer u München of Salzburg wilt bezoeken, iets wat we zeker aanraden. Voor de verkeersregels in Oostenrijk kunt u het beste voor vertrek onze gids doorlezen. Dit maakt het auto huren in Innsbruck een stuk gemakkelijker.

  Parkeren

  Mocht u een parkeerplaats zoeken voor uw huurauto dan dient u er rekening mee te houden dat het historische centrum van Innsbruck autovrij is. U kunt uw huurauto parkeren in één van de parkeergarages rond het stadscentrum, maar let u dan wel goed op de blauwe en witte lijnen die parkeerplaatsen markeren. In de blauwe zone is het betaald parkeren en deze plaatsen zijn slechts beperkt beschikbaar. De parkeerplaatsen met de witte lijnen zijn uitsluitend bedoeld voor bewoners en mogen dus niet gebruikt worden.

  Geografische informatie

  Innsbruck ligt in het hart van Tirol aan de rivier de Inn. Het zuidelijke deel van de regio wordt afgebakend door de Stubai en de Tuxer Alpen, terwijl in het noorden de natuurlijke grens wordt gevormd door het Wetterstein -en Karwendelgebergte. Dankzij zijn geografische ligging heeft Innsbruck een vochtig continentaal klimaat met koude sneeuwrijke winters waardoor het de perfecte plek is voor skivakanties. De lente en de herfst zijn vaak koel met sporadisch een warme dag en koude nachten. Als u van plan bent de zomer in Innsbruck door te brengen, houd dan rekening met de onvoorspelbaarheid van het weer. De temperatuur kan sterk variëren. Het kan oplopen tot 34 ° C en dalen tot 7 ° C.

  Innsbruck Airport

  Naam: Innsbruck Airport (INN)
  Website: www.innsbruck-airport.com
  Telefoon: +43 512 225250
  Routebeschrijving: Innsbruck Airport, ook wel bekend als Kranebitten Airport, ligt ongeveer 4 km van het stadscentrum.

  Openbaar Vervoer

  Bezoekers van Innsbruck hebben twee mogelijkheden tot hun beschikking: bus en tram. De buitenwijken in het oostelijke en westelijke deel van de stad zijn te bereiken met de trein, de zogeheten S-Bahn. Om u snel binnen de stadsgrenzen te verplaasten kunt u het beste gebruikmaken van tram en bus. Bovendien kiezen toeristen vaak voor de tram omdat deze de belangrijkste bezienswaardigheden in de binnenstad van dichtbij laat zien. Het centraalstation is het knooppunt voor zowel bussen als trams. De nabijgelegen dorpen en skibestemmingen zijn bereikbaar met de regionale buslijnen.

  Handige links

  Toeristische informatie