Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN GRAZ

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Graz - Beste tarieven gegarandeerd

  Graz ligt in het zuid-oosten van Oostenrijk. Graz is een unieke stad, want het heeft een bijzonder middeleeuws stadscentrum dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Een huurauto in Graz is de beste mogelijkheid om deze stad en de prachtige omgeving te leren kennen. Auto Europe biedt voordelige autoverhuur in Graz aan op verschillende verhuurlocaties in de stad en op de luchthaven van Graz. Zo vindt u altijd de perfecte huurauto en kunt u ontspannen van uw vakantie in Graz genieten.

  Graz ligt ten noorden van Italië aan de rivier de Mur. Wandel door de historische straatjes in Graz en bekijk het museum Joanneum, het raadhuis en de klokkentoren op de Schlossberg, die tevens het symbool van de stad Graz is. Het Kunsthaus Graz met zijn opvallende gevel en architectuur is een echte blikvanger en zeker een bezoek waard. Het paleis Schloss Eggenberg is een interessante bezienswaardigheid om met uw autohuur in Graz naar toe te gaan. Ook de omgeving van Graz is zeer geschikt om met een huurauto te verkennen. Rij bijvoorbeeld naar het Automobilmuseum-Stainz, de Bärenschützklamm in het dorpje Mixnitz of de Thalersee en de oude Burg in Klagenfurt.

  Verkeer en parkeren in Graz

  Bent u met een huurauto in Graz onderweg, dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. In Graz is de maximumsnelheid in de bebouwde kom 30 km/h, tenzij anders aangegeven. In Oostenrijk zelf gelden de volgende maximumsnelheden: binnen de bebouwde kom: 50 km/h, buiten de bebouwde kom: 100 km/h, autosnelwegen: 130 km/h. Als u wilt parkeren, dan moet u in de grote steden zoals Graz meestal betaald parkeren. Met een parkeerschijf kunt u in de 'blauwe' zones maximaal 1 tot 3 uur gratis parkeren.

  Een auto huren in Graz via Auto Europe

  Boek uw huurauto in Graz, Oostenrijk met Auto Europe en u profiteert van onze uitstekende service. Indien u de betreffende autohuur geboekt heeft, ontvangt u restitutie van het blijvend eigen risico in geval van schade. Daarnaast rekenen wij geen wijzigings- of annuleringskosten. Bij Auto Europe kunt u tot 48 uur voor vertrek uw autohuur kosteloos annuleren. Mocht u meer informatie over autoverhuur in Oostenrijk over over autoverhuur in het algemeen willen ontvangen, kunt u ons altijd bereiken via het telefoonnummer +31 85 001 2614. Wij zijn u 7 dagen per week van dienst.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Graz Airport