Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN OOSTENRIJK

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Oostenrijk - Het ultieme Alpenavontuur voor de beste prijs

  Auto huren in Oostenrijk

  Oostenrijk is met alle natuurlijke pracht en praal en ongeëvenaard cultureel erfgoed zonder twijfel een van de meest aantrekkelijke bestemmingen ter wereld om met een huurauto te ontdekken. Het land strekt zich uit van de Hongaarse vlakten in het oosten tot de vredige oevers van het Bodenmeer, ook wel het Meer van Konstanz genoemd, in het grensgebied van Oostenrijk, Duitsland, en Zwitserland. Toerisme speelt een grote rol in de economie van het land en dat is terug te zien in het uitstekende wegennet en vervoersfaciliteiten.

  Een auto huren in Oostenrijk is veruit de beste manier om dit prachtige land dat maar liefst voor twee derde uit bergen bestaat te verkennen. Van pittoreske dorpen, tal van diepblauwe meren, weelderige landschappen met smalle paadjes die door de landschappen kronkelen en toegang geven tot ongerepte gebieden waar u het echte Oostenrijk vrijheid kunt ervaren. En voor de autorit van uw leven, rijd zeker een stuk op de beroemde Grossglockner Hochalpenstraße, de langste en misschien wel meest schilderachtige weg van heel Europa met adembenemende panoramische uitzichten en twaalf uitzichtpunten waar u kunt stoppen en meer kunt leren over de omgeving.

  De meeste reizigers beginnen hun reis in de hoofdstad Wenen, een stad boordevol historie en cultuur. Ooit was de stad het centrum van een groot rijk en de vele historische bezienswaardigheden in de stad zijn hier het bewijs van. Bezoek bijvoorbeeld de Hofburg, een paleis dat ooit de residentie was van de Habsburgse aartshertogen van Oostenrijk en tegenwoordig de officiële residentie van de bondspresident van Oostenrijk. Ook een bezoek aan de toeristische topattractie Kunsthistorisches Museum is een aanrader, gebouwd door de Habsburgers en tegenwoordig een van de belangrijkste musea ter wereld voor Europese schilderkunst. Het museum heeft een uitgebreide en indrukwekkende kunstcollectie.

  Met een voordelige huurauto in Oostenrijk kunt u ook naar andere steden rijden. Denk bijvoorbeeld aan Salzburg, Graz, en Innsbruck. Stuk voor stuk reflecties van de rijke geschiedenis van Oostenrijk. De steden hebben ieder een uniek karakter en zitten vol verrassingen voor bezoekers. Van vooruitstrevende architectuur en vernieuwende hedendaagse kunst tot de moderne Oostenrijkse keuken met heerlijke gerechten. Oostenrijk heeft bovendien behoorlijk wat buurlanden - Italië, Zwitserland, Hongarije, Slovenië, Liechtenstein en Tsjechië - dus avonturiers kunnen hun reis nog specialer maken door een echte Europese roadtrip te maken.

  Een voordelige auto huren in Oostenrijk doet u natuurlijk via Auto Europe, al meer dan 65 jaar een toonaangevende bemiddelaar in de wereldwijde autoverhuurbranche. Met onze scherpe tarieven en beste service én meer dan 24.000 ophaal- en inleverlocaties overal ter wereld zult u nergens anders een betere deal vinden voor uw volgende vakantie. Gebruik voor het plaatsen van een boeking de handige en overzichtelijke zoekmachine hierboven of neem telefonisch contact op met onze huurspecialisten via +31 85 001 2614. Zij staan elke dag van de week voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en voor het helpen plannen van uw reis naar Oostenrijk. En als u wilt weten hoe onze andere klanten hun autohuur hebben ervaren, bekijk eens onze reviewpagina met talrijke autohuur beoordelingen in Oostenrijk.

  Wilt u meer weten over autohuur in Oostenrijk, klik dan op één van de onderstaande rubrieken:

  Onze autoverhuurpartners Auto huren FAQs Voertuigopties

  Waar kan ik een auto huren in Oostenrijk

  Oostenrijk is een populaire vakantiebestemming en het is dan ook niet verrassend dat Auto Europe ophaal- en inleverlocaties biedt in het gehele land. Kies uit alle belangrijke luchthavens en treinstations of uit stadslocaties in alle grote en kleinere steden. Waar uw reis ook naartoe gaat, bij Auto Europe bent u aan het juiste adres voor autoverhuur in Oostenrijk.

  Behalve natuurlijk de veel bezochte hoofdstad Wenen kunt u ook kiezen voor een wat minder toeristische stad zoals het charmante Klagenfurt vlakbij de grens met Slovenië of Linz bij de grens met Duitsland. Of wat dacht u van de steeds populairder wordende Graz.

  Vergelijk autohuurtarieven op de meest populaire luchthavens en treinstations van Oostenrijk

  Boek bij de beste autoverhuurbedrijven in Oostenrijk

  Auto Europe is al sinds 1954 een toonaangevende autoverhuurbemiddelaar en heeft sterke samenwerkingen opgebouwd met de beste verhuurders wereldwijd. Grote namen als Europcar, Hertz, Avis, en Sixt, maar ook lokale en nationale verhuurders zoals Buchbinder en Global maken deel uit van ons aanbod in Oostenrijk.

  Door deze samenwerkingen met de beste internationale en lokale verhuurbedrijven kunnen wij onze klanten de beste prijs garantie bieden. Dat betekent dat u nergens anders goedkopere prijzen voor uw Oostenrijk autohuur zult vinden.

  Vergelijk de tarieven van de verhuurders waar wij in Oostenrijk mee samenwerken en plaats uw boeking eenvoudig online. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze reserveringsspecialisten om een auto te huren in Oostenrijk en voor het beantwoorden van al uw vragen over het kiezen van de juiste verhuurder en de mogelijkheid om de auto ergens anders in te leveren dan waar u deze wilt ophalen.

  Hertz - Auto huren Informatie Avis - Auto huren Informatie Sixt - Auto huren Informatie
  Alamo - Auto huren Informatie Europcar - Auto huren Informatie Budget - Auto huren Informatie

  Auto Europe streeft ernaar haar klanten hoge kwaliteit en service te bieden en bij het selecteren van onze partners is het dan ook belangrijk dat zij aan dezelfde eisen voldoen. Alleen op die manier kunnen wij onze klanten de beste autohuurervaring bieden, waar dan ook ter wereld.


  Veelgestelde vragen over een auto huren in Oostenrijk

  Neem contact met ons op

  Om u nog beter op weg te helpen bij het boeken, hebben wij hieronder alle veel gestelde vragen door onze klanten op een rijtje gezet. Ook als u geen vragen heeft, kan het nooit weg de vragen eens door te lezen. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op uw autohuur in Oostenrijk. Verschillende onderwerpen worden besproken zoals leeftijdsvoorwaarden, tol, en regels wat betreft winterbanden, en het toevoegen van een extra bestuurder om elkaar af te kunnen wisselen op de lange Grossglockner Hochalpenstraße.


  Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren in Oostenrijk?

  Over het algemeen in de minimale leeftijd om een auto te kunnen huren negentien jaar, al kunnen verhuurders hun eigen regels hanteren afhankelijk van bijvoorbeeld de autocategorie. Wel is het in de meeste gevallen zo dat u minimaal een jaar in het bezit moet zijn van uw rijbewijs, ongeacht uw leeftijd. Bestuurders jonger dan 26 jaar worden bij veel verhuurders gezien als jonge bestuurders en kunnen om die reden een zogenoemde jonge bestuurders toeslag moeten betalen. Of dit zo is en hoe hoog dit bedrag is, verschilt per verhuurder en is eveneens afhankelijk van de autocateogie. Om alleen het overzicht te zien van verhuurders bij wie u kunt huren met uw leeftijd is het belangrijk uw leeftijd aan te geven in de zoekmachine op onze website. Zo filtert het systeem alle verhuurders eruit waarbij het niet mogelijk is een auto te huren op die leeftijd.

  Of er voor u een jonge bestuurders toeslag geldt en hoe hoog deze is, evenals eventuele andere leeftijsvoorwaarden en -beperkingen die verhuurders hanteren kunt u vinden in de huurvoorwaarden onder "Prijsdetails" na het selecteren van een huurauto. Deze voorwaarden en hoogte van toeslagen staan ook nogmaals vermeld in de voucher die u ontvangt na het plaatsen van een boeken. Gaat u als jonge bvestuurder voor het eerst een auto huren in Oostenrijk, raden wij aan ook eens onze blogpost over een auto huren voor de eerste keer eens door te lezen met handige informatie en tips.

   

  Kan ik mijn huurauto in Oostenrijk op een andere locatie inleveren dan waar ik deze heb opgehaald?

  Gaat u een rondreis maken en wilt u uw huurauto op een andere locatie inleveren dan waar u deze heeft opgehaald? U wilt de auto bijvoorbeeld ophalen in Wenen en inleveren in Salzburg, om een voorbeeld te noemen. Ook dit is mogelijk om te boeken en wordt ook wel One Way autohuur genoemd. Hier kan een zogenoemde One Way toeslag voor gelden welke al in de huurprijs inbegrepen kan zijn of wel betaald dient te worden bij het ophalen van de huurauto. Of One Way is toegestaan, is afhnakelijk van de verhuurder, duur van de huurperiode, en locaties. Het is zelfs in de meeste gevallen mogelijk de auto in een ander land in te leveren, ideaal wanneer u een langere rondreis in Europa gaat maken. Boek de huurauto in Oostenrijk, maar lever de auto in bijvoorbeeld Duitsland in.

  De hoogte van de One Way toeslag en of deze al dan niet in de huurprijs is inbegrepen, wordt duidelijk vermeld op onze website tijdens het zoeken naar een huurauto. Deze informatie staat bovendien ook nog eens vermeld in de voucher die u meteen ontvangt na het boeken. Goed om te weten is dat deze One Way toeslag naar de verhuurder gaat, niet naar Auto Europe.

  Zoals gezegd gaat deze toeslag direct naar de verhuurder zelf en ontvangt Auto Europe er geen commissie over. Wij streven er slechts naar de klant zo goed mogelijk van alle informatie zoals toeslagen te voorzien zodat u weloverwogen een auto zult boeken. De verhuurders bepalen zelf en onafhankelijk van elkaar de hoogte van alle toeslagen en daarom kunnen de bedragen dus verschillen per locatie, verhuurder, en reisdata. Bij sommige verhuurders is One Way verhuur zelfs helemaal niet toegestaan, ook niet binnen Oostenrijk. Let wel: Alle One Way verhuur is op aanvraag en moet eerst door de verhuurder worden goedgekeurd. Indien het niet wordt goedgekeurd, zullen we u uiteraard op de hoogte stellen.

  Om verzekeringstechnische redenen kunnen er ook bepaalde restricties of extra toeslagen gelden voor luxe autoverhuur of reizen naar bepaalde landen. Met name voor reizen naar Oost-Europa kunnen er restricties gelden. Deze worden door de verhuurders zelf bepaald en niet door Auto Europe. Mocht u naar Oost-Europa willen reizen, laat het ons dan weten zodat we bij de verhuurder kunnen navragen of dit is toegestaan en of er een toeslag geldt.

  U kunt zelf ook tijdens het boeken terugvinden of er restricties en toeslagen gelden voor uw gekozen One Way verhuur of verzoek om naar andere landen te reizen. Na het invullen van uw reisdata en het selecteren van een voertuig wordt u verder geleid naar de volgende pagina waar u deze informatie kunt terugvinden onder "Prijsdetails" onder de totale huurprijs. Klik op "Uw autohuur is inclusief" en ga naar de algemene voorwaarden. Na het boeken kunt u dezelfde informatie nog eens terugvinden in de voucher.

   

  Heb ik een creditcard nodig om een auto te kunnen huren in Oostenrijk?

  Niet alleen om een auto te kunnen boeken maar vooral ook om de auto op te kunnen halen, heeft u een creditcard nodig. Deze moet altijd op de naam van de hoofdbestuurder staan die ook fysiek aanwezig moet zijn bij het ophalen. Een creditcard van iemand anders gebruiken bij het ophalen, wordt helaas niet toegestaan. De creditcard moet voldoende limiet hebben voor de borg die de verhuurder zal blokkeren. Als de auto weer in dezelfde staat wordt teruggebracht, zal de reservering meteen weer worden vrijgegeven. Lees ook eens onze blogpost over de zes dingen die u moeten weten over de creditcard en borg voor meer informatie over dit onderwerp.

  Deze informatie is belangrijk om te weten, want het komt helaas regelmatig voor dat een klant de auto niet mee krijgt omdat ze niet op de hoogte waren van de voorwaarden omtrent de crteditcard. Neem dus altijd een creditcard met voldoende limiet mee voor een zorgeloos begin van uw vakantie. Bij het huren van een luxe wagen kan de verhuurder zelfs om twee creditcards op naam van de hoofdboeker en tevens hoofdbestuurder vragen.

  Wees er ook van op de hoogte dat niet alle type creditcards worden geaccepteerd. Zo worden debitcards en prepaid creditcards over het algemeen niet geaccepteerd. Welke soorten en type creditcards de door u gekozen verhuurder wél accepteert, kunt u vinden onder "Prijsdetails" en in de voucher na het boeken. Lees meer over het belang van een creditcard bij de autohuur.

   

  Wat zijn de belangrijkste verkeersregels in Oostenrijk?

  De verkeersregels in Oostenrijk zijn te vergelijken met de verkeersregels in Nederland. Zo moet iedere passagiers de veiligheidsgordel dragen en is het gebruik van mobiele telefoons tijdens het autorijden verboden, met uitzondering van handsfree bellen. Kinderen mogen alleen op de bijrijdersstoel zitten als ze twaalf jaar of ouder zijn.

  De maximumsnelheid binnen de bebouwde kom is 50 km/h, buiten de bebouwde kom 100 km/h en op snelwegen 130 km/h, hoewel het op sommige wegen lager is in de avond en nacht tussen 22:00 en 05:00 uur. Net als in Duitsland moet men bij file zo veel mogelijk naar de zijkant van de weg rijden om zo een zogenoemde Rettungsgasse vrij te maken voor de hulpdiensten. In de bergen zijn er geen specifieke voorrangsregels, maar het voertuig dat het makkelijkst kan uitwijken moet altijd voorrang verlenen. In de tunnel is het gebruik van het dimlicht verplicht.

  De toegestane alcohollimiet voor bestuurders die minstens twee jaar in het bezit zijn van hun rijbewijs is 0,5 promille. Voor bestuurders die minder dan twee jaar hun rijbewijs hebben, geldt er een algeheel alcoholverbod. Drugs is voor alle bestuurders verboden.

  Controleer bij het ophalen van de huurauto of er een waarschuwingsdriehoek en veiligheidsvestjes in de auto liggen. Het is in Oostenrijk namelijk verplicht deze in uw voertuig te hebben in het geval van een ongeluk. Tevens moeten alle registratiedocumenten en verzekeringspapieren in het voertuig aanwezig zijn.

  De Autobahn wordt aangeduid met de letter 'A', met uitzondering van snelwegen die Oostenrijk met buurlanden verbinden welke met de letter 'E' worden aangeduid. Deze mag u alleen betreden met een vignet. Als u een auto huurt in een land waar een vignet verplicht is, zoals Oostenrijk of Zwitserland, moet het voertuig al over een vignet achter de voorruit beschikken. De kosten van het vignet zijn echter wel voor u. Vraag dit bij het ophalen van de huurauto na bij uw gekozen verhuurder. De overige wegen worden aangeduid met een 'B' (Bundesstrasse) of met een 'L' (Landstrasse).

  Bij een auto huren in Oostenrijk in de winter - dat wil zeggen tussen 1 november en 15 april - komt nog meer kijken. Zorg ervoor dat uw auto goed uitgerust is voor winterse omstandigheden. Dit betekent dat het voertuig minstens uitgerust moet zijn met winterbanden, ongeacht of er sneeuw ligt of niet. Sneeuwkettingen is in sommige gebieden aan te raden en zelfs verplicht bij strenge winterse omstandigheden. Niet alleen Oostenrijk, maar bijvoorbeeld ook Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, en Italië hebben regels wat betreft winterbanden. meer informatie over een auto huren in de winter kunt u op onze website vinden. Huurt u in de winter een auto in een land waar winterbanden verplicht zijn, is bij de meeste verhuurders de huurauto al standaard uitgerustmet winterbanden en is dit inbegrepen in de prijs.

  Heeft u een ongeluk gehad of heeft u een ander noodgeval, neem dan direct contact op met de lokale politie. Het equivalent van de Nederlandse ANWB in Oostenrijk zijn ÖAMTC en ARBÖ die 24 uur per dag een pechhulpdienst bieden, ook voor niet-leden tegen betaling. Bij levensbedreigende of levensgevaarlijke situaties neemt u contact op met 112. Andere belangrijke telefoonnummers in Oostenrijk zijn 122 voor de brandweer, 133 voor de politie, 144 voor de amulance, 141 voor een dokter, 140 voor pechhulp in de bergen, en tot slot 120 voor de pechhulpservice van ÖAMTC en 123 voor ARBÖ.

   

  Moet ik tol betalen als ik met mijn huurauto onderweg ben in Oostenrijk?

  Ja, in Oostenrijk betaalt u tol in de vorm van een vignet voor het gebruik van de snelwegen in het land. Deze zijn te koop voor een periode van tien dagen, twee maanden, of een jaar en kunnen worden gekocht bij alle tankstations, bij grensovergangen, en bij de ÖAMTC en ARBÖ.

  Het vignet moet goed zichtbaar aan de binnenkant van de voorruit van het voertuig worden geplakt, want anders kan het leiden tot boetes. Sommige verhuurders in Oostenrijk bieden zogenoemde prepaid tol betaalopties, dus vraag dit na bij de lokale verhuurder bij het ophalen va nde huurauto of neem contact op met onze reserveringsspecialisten voor meer informatie. Vignets kunnen ook online worden gekocht via de website van ASFINAG - Autobahnen- und Schnellstraßen-Finanzierungs-Aktiengesellschaft - worden gekocht.

   

  Welke verzekering heb ik nodig voor mijn huurauto in Oostenrijk?

  Standaard meeverzekerd bij iedere auto die u via Auto Europe huurt zijn een cascoverzekering en diefstalverzekering met een blijvend eigen risico, en een aansprakelijkheidsverzekering en brandverzekering zonder eigen risico. Deze basisverzekering dekt niet schade aan de banden, het glas, de buitenspiegels, de onderkant, het dak, de motor, en schade aan de sloten of het verlies van de sleutels.

  Om pas echt zorgeloos op pad te gaan, raden we aan om het pakket Restitutie van het blijvend eigen risico met Super Cover bij te boeken, beschikbaar op de meeste locaties. Met dit pakket bent u wél verzekerd tegen bovenstaande dingen. De meerprijs voor dit pakket is afhankelijk van de locatie, duur van de huurperiode, autocategorie, en verhuurder.

  Meer informatie over de verschillende dekkingsmogelijkheden en voorwaarden kunt u op onze website vinden en tijdens het boeken onder "Prijsdetails" na het selecteren van een voertuig. Hier vindt u onder andere de hoogte van uw eigen risico. In de voucher die u ontvangt na het boeken wordt dezelfde informatie nogmaals vermeld evenals de procedure wat u moet doen in het geval van schade of diefstal.

  Bij het ophalen van de huurauto zal de verhuurder vaak proberen hun eigen verzekeringspakketten te verkopen aan de klant, waaronder een een Persoonlijke Ongevallen Verzekering (PAI), Persoonlijke Inboedel Verzekering (PEC), Super CDW, Seguro Relax Verzekering, en Hulp voor Onderweg. Houd er rekening mee dat Auto Europe de kosten voor lokaal afgesloten verzekeringen niet zal terugbetalen omdat deze geheel optioneel zijn.

   

  Kan ik aan mijn autohuur in Oostenrijk een extra bestuurder toevoegen?

  Elkaar zo nu en dan even afwisselen onderweg? Laat dan een extra bestuurder toevoegen aan uw autohuur in Oostenrijk zodat een tweede of derde persoon van uw reisgezelschap ook de auto mag besturen. Dit is in principe bij elke verhuurder en op elke bestemming mogelijk. Sommige verhuurders vragen hiervoor wel een dagelijkse toeslag welke al dan niet al in de huurprijs is inbegrepen. Indien de toeslag voor een extra bestuurder nog niet in de huurprijs is inbegrepen, dient het lokaal te worden betaald bij het ophalen van de auto. De hoogte van de toeslag wordt door de verhuurder zelf vastgesteld en kan dus variëren per verhuurder.

  Iedere extra bestuurder moet ter plekke bij het ophalen aan de huurovereenkomst worden toegevoegd. Hiervoor moeten zij dezelfde documenten als de hoofdbestuurder kunnen overleggen, namelijk een geldig rijbewijs en een geldig identiteitsbewijs - een creditcard is niet nodig. Het is echt belangrijk dat alle extra bestuurders in de huurovereenkomst worden opgenomen. Mocht namelijk een onbevoegd persoon de auto besturen en er gebeurt een ongeluk, bent u niet meer verzekerd en bent u geheel aansprakelijk voor alle schadekosten.

  De hoogte van de toeslag kunt wederom terugvinden in de algemene voorwaarden tijdens het boekingsproces. Vul hiervoor uw ophaal- en inleverdata in de zoekmachine in, selecteer een voertuig en verhuurder naar keuze en welke dekking u wilt, en klik vervolgens op "Prijsdetails" aan de rechterkant. Ook kunt u het terugvinden in de voucher die u na het boeken meteen van ons ontvangt per email.

   

  Heb ik extra uitrusting nodig voor mijn autohuur in Oostenrijk in de winter?

  Oostenrijk is een populaire wintersportbestemming en veel toeristen boeken dan ook in de wintermaanden onze voordelige autoverhuur in Oostenrijk om snel vanaf de luchthaven naar de accommodatie te komen. Zo hoeft u niet in de kou te wachten op het openbaar vervoer en bespaart het u veel tijd en geld. Vanwege de winterse omstandigheden in Oostenrijk tijdens de wintermaanden is het extra belangrijk dat u voorzichtig rijdt en dat u uitgerust op pad gaat.

  Houd er rekening mee dat winterbanden vanwege de winterse omstandiheden, vooral in de bergen, verplicht zijn in Oostenrijk van 1 november tot 15 april. Lees onze speciale pagina met de de regels omtrent het gebruik van winterbanden in Europa ook eens door voor nog meer informatie per land. Bij sommige weersomstandigheden en in sommige gebieden zijn bovendien ook sneeuwkettingen verplicht in Oostenrijk. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven met een rond, blauw bord met daarop een witte autoband met een sneeuwketting.

  Het is wel zo fijn dat winterbanden bij veel verhuurders tijdens deze periode van 1 november tot 15 april al standaard zijn inbegrepen in de huurprijs. Dit bespaart u een hoop tijd en geld. Bij andere verhuurders betaalt u hier extra voor. Laat u hierover informeren door onze reserveringsspecialisten.


  Extra voertuighuuropties in Oostenrijk

  Oostenrijk is een veelzijdig land. Ongeacht uw type vakantie vindt u bij Auto Europe altijd een passend voertuig uit het brede aanbod aan voertuigen in alle categorieën. Gaat u op stedentrip naar bijvoorbeeld Salzburg of Wenen, is een klein en compact voertuig een prima keuze - denk daarbij aan onze Mini en Economy klassen. Voor een rondreis door Oostenrijk en een rit over de beroemde Großglockner Hochalpenstraße met dalingen en stijgingen tot wel 2504 meter doet u het beste met een sterke en comfortabele auto zoals een SUV, of met een cabrio of luxe auto voor dat extra beetje stijl.

  Voor meer informatie over iedere categorie en voor hulp bij de keuze van het juiste type voertuig neem een kijkje in onze online gids met de verschillende autocategorieën om uit te kiezen in Oostenrijk.

  Luxe auto huren in Oostenrijk Minibusje huren in Oostenrijk Camper huren in Oostenrijk

  Luxe auto huren in Oostenrijk - Tijdens uw reis mag een bezoek aan de Abdij van Melk eigenlijk niet ontbreken. De abdij die hoog op een heuvel is gevestigd en uitkijkt over de rivier de Donau in het noordwesten van Oostenrijk is eenvoudig te bereiken vanuit Wenen en met een moderne en comfortabele auto uit onze luxe categorie arriveert u niet alleen uitgerust maar ook in stijl.

  Minibus huren in Oostenrijk - Vrienden en families ontdekken het land waar de wereldberoemde film The Sound of Music is opgenomen misschien liever met het nieuwste model uit onze Minibus categorie met plaats voor iedereen. Zo hoeft u niet meerdere auto's te huren en beleeft u het rijden langs de prachtige groene alpenweiden en door het mooie Salzburg samen.

  Camper huren in Oostenrijk - Oostenrijk is ook per uitstek geschikt om te verkennen met een camper. Dankzij onze ruime aanbod aan campers in alle formaten zit er altijd wel een geschikt voertuig voor uw reis tussen. Zo ontdekt u de meest spectaculaire landschappen van Oostenrijk met indrukwekkende vergezichten op besneeuwde bergtoppen in uw eigen hotelkamer op wielen voor de vakantie van uw leven.


  Handige links

  Inspiratie, advies en informatie voor uw reis naar Oostenrijk