Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR ALAMO

  • 9.6
  • 9.5
  • 9.4
  • 9.7
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  January 17
  Prima auto, alleen had ik geen stekker hybride gehuurd maar wel gekregen. Dat betekende dat...
  December 17
  Vriendelijke en correcte service. Het inchecken en afleveren ( met Stephania) verliep voortreffelijk
  December 15
  Vriendelijk personeel. Medewerker (Ollie) inspecteerde de auto bij het inleveren zeer nauwkeurig. Lijkt me, zeker ook vanuit het perspectief van Alamo, een goede zaak
  Meer lezen

  Auto huren bij Alamo: Alles wat u moet weten

  Alamo Auto huren - Auto EuropeWilt u een auto huren bij Alamo maar kent u deze firma nog niet goed, dan kunt u hier meer over onze verhuurpartner lezen. Als dochterondernemen van Enterprise Holdings is Alamo in staat hoogwaardige voertuigen voor een redelijke prijs aan te bieden. Dankzij de toewijding aan hun klanten en de uitstekende dienstverlening is Alamo uitgegroeid tot de op 3 na grootste autoverhuurder in de Verenigde Staten. Met zijn focus op de vrije tijdssector en de reissector heeft Alamo wereldwijd solide samenwerkingsverbanden opgebouwd met reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen. Daardoor kon het bedrijf verstigingen openen in de USA, Mexico, Midden- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika en Australië. Het Alamo hoofdkwartier is gevestigd in Clayton, Missouri, USA.

  Met meer dan 60 jaar ervaring in de autoverhuurbranche is Auto Europe een bemiddelaar met de beste autohuurprijzen op meer dan 24.000 locaties wereldwijd. Wij bieden uitstekende klantenservice en tevens andere diensten aan zoals camperverhuur. Wilt u een auto huren bij Alamo, dan zult u een veilige en betrouwbare auto huren, bij een autoverhuurbedrijf met een prima reputatie en dito klantenservice.

  Ook tijdens de Coronapandemie kunt u onbezorgd bij Alamo een auto huren, aangezien talrijke maatregelen genomen worden die voor een veilige autohuurervaring zorgen

  Alamo autoverhuur: Topprijzen bij een gerespecteerde verhuurpartner

  Als onderdeel van Enterprise Holdings hanteert Alamo dezelfde eisen aan kwaliteit en service als het moederbedrijf. Elke vestiging wordt gemeten aan de overkoepelende Enterprise Service Kwaliteitsindex, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de kwaliteit in het algemeen maar ook naar efficiëntie en klantentevredenheid. Aan klanten wordt herhaaldelijk gevraagd hun autohuurervaring met het bedrijf te evalueren.

  Alamo heeft steeds ten doel gehad, met de modernste technologie te werken. In 2005 was het het eerste verhuurbedrijf dat een online check-in service aanbood. Hiermee kunnen klanten hun huurauto kiezen, prijzen vergelijken en eenvoudig met Alamo's klantenservice communiceren.

  Alamo heeft tevens geïnvesteerd in zuinige voertuigen en in onderzoek naar duurzame brandstof. Tot op heden zijn 35 miljoen euro gedoneerd aan het Enterprise Instituut voor Duurzame Brandstoffen alsmede aan het wetenschappelijke centrum van Donald Danforth, in de hoop dat er een biologische brandstof ontwikkeld zal worden waarmee voertuigen zullen kunnen rijden. Het moederbedrijf Enterprise Holdings heeft bovendien 50 miljoen euro gedoneerd aan een bekende Amerikaanse stichting voor bomen en bosbouw, de 50 Million Tree Pledge.

  De unieke Alamo autohuurervaring

  In maar een paar stappen kunt u de ideale autoverhuur bij Alamo via ons boekingssysteem vinden. U kunt hier uw auto uitzoeken en alle aanbiedingen direct met elkaar vergelijken. U kunt hier tevens zien welke ervaringen onze klanten reeds bij Alamo gemaakt hebben door onze evaluaties te lezen. Ook kunt u als u online boekt meteen een extra bestuurder, of andere zaken zoals een kinderzitje of een GPS navigatiesysteem aan uw boeking toevoegen. Wel zo makkelijk!

  Als u uw vakantie wilt beginnen met een probleemloze en aangename autohuur, of het nu in Spanje, Portugal of Groot-Brittannië is, dan heeft Alamo de perfecte oplossing voor uw budget en uw behoeftes. U kunt ons ook gerust bellen, onze ervaren reserveringsmedewerkers helpen u graag als u nog vragen heeft, en gidsen u indien gewenst door het boekingsproces. Wij verheugen ons op uw aanvraag!