Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR AVIS

  • 9.2
  • 9.1
  • 9.2
  • 9.3
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  January 10
  Geen enkel probleem . Een fantastisch en gloednieuwe Dodge Durango. Bedankt
  November 04
  Helaas was het niet de auto die ik gereserveerd had. Auto was prima maar had een andere verwacht. Die stonden er wel maar ik kreeg een andere
  October 24
  Ik ben zeer tevreden met de auto, de service, geen wachttijden, vriendelijke personeel.
  Meer lezen

  Auto huren bij Avis: Alles wat u moet weten

  Avis auto huren Auto EuropeAvis is één van de bekendste namen in de autoverhuurbranche met vestigingen in meer dan 165 landen. Avis maakt deel uit van de Avis Budget Groep, en is ervoor bekend autoverhuur innovatief te benaderen met vele trouwe stamklanten als erkenning daarvoor. De Avis Budget Groep beheert tevens het merk Zipcar. Samen bedienen ze een ongekend groot deel van de markt in Europa, Noord-Amerika en Australië. Wilt u een auto huren bij Avis, dan zult u een uitzonderlijk prettige autohuurervaring beleven.

  Als wereldwijde bemiddelaar op de markt heeft Auto Europe meer dan 60 jaar ervaring opgedaan. Dankzij onze samenwerkingsverbanden met plaatselijke, nationale en internationale autoverhuurbedrijven kunnen wij u zeer aantrekkelijke prijzen bieden en een ruime keuze aan voertuigen. Daarnaast bieden wij ook camperhuur aan. Aarzel niet contact op te nemen met onze reserveringsafdeling, om de beste autohuurdeal te vinden. Wij werken al jarenlang met Avis samen en zijn overtuigd dat zij u een uitstekende service zullen bieden.

  Ook tijdens de Coronapandemie kunt bij Avis een auto huren, aangezien het bedrijf talrijke maatregelen genomen heeft voor uw veilige autohuur.

  Avis autoveruur: Topprijzen bij een gerenommeerd verhuurbedrijf

  De Avis Budget Groep was oorspronkelijk op zakenreizen gericht. Het hoofdkwartier is gevestigd in Parsippany, New Jersey, in de USA. Avis is met name in Noord-Amerika, Europa en Australië actief, maar via licenties bieden ze ook op andere locaties autoverhuur aan. U kunt op vele luchthavens vestigingen vinden alsmede in grote steden, waar toeristen worden bediend die een huurauto nodig hebben.

  Avis heeft als missie zijn klanten waar voor zijn geld te bieden. Daardoor is het uitgegroeid tot een topmerk in de verhuurbranche, met name wat betreft klantentevredenheid. Eén van de doelstellingen van Avis is, gelijke kansen te bieden aan vrouwen en minderheden. Verder is het wagenpark van Avis modern en zuinig, waarvan klanten profiteren dankzij een geringer brandstofverbruik. Ook het onderhoud is uitstekend. De meeste voertuigen krijgen elke 6 maanden een grote onderhoudsbeurt.

  Bovendien biedt Avis zijn klanten milieuvriendelijke voertuigen zoals Eco-Rides hybride auto's en SmartWay elite voertuigen. In 2013 had tweederde van het wagenpark een gemiddeld brandstofverbruik van 10 liter op 100 km, en was het complete wagenpark SmartWay gecertificeerd.

  Als firma ondersteunt Avis meerdere goede doelen in de USA, zoals bijvoorbeeld de Make-A-Wish stichting. Deze stichting wil wensen van ernstig zieke kinderen waar maken. Voorts zetten zich medewerkers en trouwe klanten vaak in, geld in te zamelen voor het Amerikaanse Rode Kruis.

  De unieke Avis autohuurervaring

  Wilt u een auto huren bij Avis, is dat heel eenvoudig en snel te regelen. U kunt hiervoor ofwel onze reserveringsafdeling bellen, of online uw huurauto boeken in 3 eenvoudige stappen. Dankzij onze website kunt u in één oogopslag prijzen vergelijken op talloze locaties wereldwijd. Heeft u eenmaal uw gewenste auto gevonden, kunt u makkelijk optionele extra's erbij boeken, zoals een kinderstoeltje of een navigatiesysteem.

  Of u nu in op vakantie wilt naar Italië, Chili of New York, Avis heeft de perfecte auto voor u. Met huurprijzen voor elk budget, uitstekende klantenservice en een modern wagenpark zou Avis op ieders verlanglijstje moeten staan die een auto wil huren. Neem vandaag nog contact op met Auto Europe en ons team van de reserveringsafdeling gidst u graag door het boekingsproces.