Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  NAVIGATIESYSTEEM INBEGREPEN

  Beschikbaar op geselecteerde bestemmingen, bij geselecteerde verhuurders
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  GPS INBEGREPEN OP DIVERSE BESTEMMINGEN

  Auto huren incl GPS systeem

  Zonder een navigatiesysteem reizen is tegenwoordig nauwelijks meer voor te stellen. Toch zijn niet alle auto's hiermee uitgerust. Natuurlijk kunt het apart boeken, maar dit kost u dan meer geld dan u aanvankelijk gepland had. Tip van Auto Europe: Als u extra kosten voor een GPS wilt besparen, let dan in de zoekresultaten op een boeking waarbij "GPS inbegrepen" staat vermeld.

  VERHUURDER LAND CATEGORIE
  Avis BELGIË VANAF MINI
  Europcar JAPAN VANAF MINI
  Niconico JAPAN VANAF MINI
  Oryx KROATIË VANAF STANDARD
  Avis LUXEMBURG VANAF MINI
  Alamo USA VANAF ECONOMY
  Enterprise USA VANAF ECONOMY
  National USA VANAF ECONOMY

  Voorwaarden: Avis in België: geldig voor boekingen die t/m 30-09-2022 worden gemaakt met uitzondering van de huurautocategorieën MBMR, SVMR en EBRM. Europcar in Japan: geldig voor boekingen die t/m 31-12-2022 worden gemaakt. Niconico in Japan: geldig voor boekingen die t/m 31-12-2022 worden gemaakt. Oryx in Kroatië: Uitsluitend geldig voor boekingen die t/m 30-09-2022 worden gemaakt, en uitsluitend geldig voor de volgende autocategorieën: SFAD, FFMD en FFAD. Avis in Luxemburg: geldig voor boekingen die t/m 30-09-2022 worden gemaakt met uitzondering van de huurautocategorieën MBMR, SVMR en EBRM. Alamo, Enterprise en National in de USA: geldig voor boekingen die t/m 31-07-2022 worden gemaakt.

  Let op: De aanbiedingen waarbij een GPS is inbegrepen staan vermeld in ons boekingsysteem. De aanbiedingen kunnen worden stopgezet zonder voorafgaande berichtgeving en er kunnen wijzigingen plaatsvinden.