Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  NAVIGATIESYSTEEM INBEGREPEN

  Beschikbaar op geselecteerde bestemmingen, bij geselecteerde verhuurders
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  GPS INBEGREPEN OP DIVERSE BESTEMMINGEN

  Auto huren incl GPS systeem

  Zonder een navigatiesysteem reizen is tegenwoordig nauwelijks meer voor te stellen. Toch zijn niet alle auto's hiermee uitgerust. Natuurlijk kunt het apart boeken, maar dit kost u dan meer geld dan u origineel gepland had. Tip van Auto Europe: Als u extra kosten voor een GPS wilt besparen let dan in de zoekresultaten op een boeking waarbij "GPS inbegrepen" staat vermeld.

  GPS is inbegrepen in de prijs bij geslecteerde verhuurders in de volgende landen*:
  VERHUURDER LAND CATEGORIE
  Alamo CANADA VANAF ECONOMY
  Avis BELGIË GESELECTEERDE CATEGORIEËN
  National CANADA VANAF ECONOMY
  Europcar JAPAN VANAF MINI
  Avis LUXEMBURG GESELECTEERDE CATEGORIEËN
  Budget TSJECHIË VANAF MINI
  Dollar USA VANAF ECONOMY
  Alamo USA VANAF ECONOMY
  Thrifty USA VANAF ECONOMY

  Voorwaarden: Avis in België: Voor boekingen met ophaaldatum t/m 31-07-2020 behalve MBMR en SVMR. Alamo en National in Canada: geldig voor boekingen t/m 31-07-2020. Budget in Tsjechië: uitsluitend geldig voor boekingen met ophaaldatum t/m 31-07-2020, minimale huurperiode 3 dagen. Alleen geldig vanaf: Karlovy Vary Airport, Karlovy Vary treinstation, Ostrava treinstation, Brno Rail treinstation, Pardubice Airport, Plzen treinstation, Librec treinstation, Olomouc treinstation. Europcar in Japan: geldig voor boekingen met ophaaldatum t/m 31-07-2020. Dollar, Alamo en Thrifty in de USA: geldig voor boekingen t/m 31-07-2020. Avis in Luxemburg: Geldig voor boekingen met ophaaldatum t/m 31-07-2020 voor alle categorieën, behalve MBMR en SVMR.

  Let op: De aanbiedingen waarbij een GPS is inbegrepen staan vermeld in ons boekingsysteem. De aanbiedingen kunnen worden stopgezet zonder voorafgaande berichtgeving en er kunnen wijzigingen plaatsvinden.