Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR HERTZ

  • 9.2
  • 9.1
  • 9.3
  • 9.3
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  May 23
  Baliemedewerkster was erg onvriendelijk. Inleveren ging snel, echter onduidelijk waarom...
  May 20
  Hertz is beste verhuurmaatschappij
  May 18
  Mooie, schone auto. Vriendelijke service bij de verhuurd.
  Meer lezen

  Mededeling Hertz

  Hertz autoverhuur - Auto EuropeWij zijn door het bestuur van Hertz alsmede internationale berichtgeving geïnformeerd dat Hertz in de Verenigde Staten de regering aldaar afgelopen vrijdag 22 mei 2020 om ondersteuning heeft gevraagd in het kader van het zogenaamde Chapter 11, wat onderdeel uitmaakt van een wettelijk beschermingspaket in geval van faillissement. Dankzij deze maatregel heeft het bedrijf de mogelijkheid zijn dienstverlening resp. verhuur als voorheen aan te bieden, en tegelijkertijd het bedrijf te herstructureren en zijn schulden te herzien. Wij wijzen erop dat in het verleden andere grote Amerikaanse bedrijven zoals General Motors en National/Alamo Autoverhuur dit traject eveneens succesvol doorlopen en achter zich gelaten hebben.

  Deze maatregel betreft uitsluitend Hertz in de VS. De Hertz vestigingen en franchisepartners in andere landen wereldwijd zijn hiervan niet betroffen en doen allemaal hun werk als voorheen.

  Voor klanten van Auto Europe betekent dit dat er niets verandert en wij onze samenwerking met Hertz net als voorheen voortzetten en boekingen aannemen. Niettemin houden wij de situatie scherp in de gaten. Mocht er een reden zijn voor een klant van verhuurpartner te wisselen vanwege faillissement, dan zullen wij deze klant ruim van tevoren op de hoogte stellen, en een passend alternatief aanbieden.

  Auto huren bij Hertz: Alles wat u moet weten over Hertz autoverhuur

  Hertz werd opgericht in Chicago door de ondernemer Walter L. Jacobs. Oorspronkelijk heette het bedrijf Rent-a-Car Inc. en begon zijn werkzaamheden met een relatief klein wagenpark van ongeveer een dozijn T-Ford auto's. Binnen afzienbare tijd groeide het bedrijf met een wagenpark van ca. 600 voertuigen en een omzet van ca. US$ 1 miljoen. De merknaam Hertz waarmee we vandaag de dag zo vertrouwd zijn werd ingevoerd toen John D. Hertz, eigenaar van de "Yellow Truck and Coach Manufacturing Company" het bedrijf in 1923 opkocht. Hij doopte de firma om in Hertz Drive-Ur-Self System. In 1926 werd het bedrijf verkocht aan de General Motors Corporation die zes jaar later de eerste Hertz autoverhuur vestiging op de luchthaven van Chicago opende. In 1933 introduceerden ze hun eerste One-way autoverhuur.

  Een auto huren bij Hertz werd steeds populairder, en het bedrijf opende zijn eerste bureau in Canada in 1938, gevold door Frankrijk in 1950 en Zuid-Amerika in 1961. De voormalige eigenaar John Hertz besloot het bedrijf van Gerneral Motors terug te kopen in 1953, en noemde het toen de Hertz Corporation. In 1954 ging hij ermee naar de beurs in New York, en in 1988 verhuisde het hoofdkwartier van Midtown Manhattan naar Park Ridge, New Jersey. De daaropvolgende jaren wisselde het bedrijf meerdere keren van eigenaar, eerst werd het aan de Radio Corporation of America verkocht en later aan de UAL Corporation (later bekend als de Allegis Corporation) voor US$ 587,5 miljoen. Gedurende deze periode groeide het wagenpark uit tot ca. 400.000 voertuigen en trucks in 120 landen wereldwijd.

  In november 2006 werd Hertz Global Holdings overgenomen door Clayton, Dubilier & Rice die het bedrijf verder uitbreidde met vestigingen in Europa (waaronder Engeland) en tegelijkertijd de concurrent Dollar Thrifty Automotive groep kocht. Daardoor groeide het aantal ophaal- en inleverlocaties wereldwijd uit tot meer dan 10.400 in totaal in 150 verschillende landen. Het jaar daarop lanceerde Hertz zijn nieuwe merk Simply Wheelz, wat meer gericht was op spaarzame reizigers. Later werd dit omgedoopt in de Advantage Rent-a-Car in 2009.

  Auto Europe is trots op zijn status als de beste bemiddelaar voor autohuur wereldwijd bij de meest gerenommeerde bedrijven in de autoverhuurbranche, waaronder Hertz. Onze samenwerking baseert op vertrouwen en betrouwbaarheid, waardoor wij de scherpste tarieven en de grootste keuze aan voertuigen aan onze klanten kunnen doorgeven. De reputatie van Auto Europe is meer dan uitstekend te noemen, hetgeen weerspiegeld wordt in talrijke bekroningen en prijzen in de toeristenindustrie, zoals o.a. Europe's Leading Car Rental Company die wij wisten te winnen. Daarnaast won Auto Europe de Magellan Silver Award voor de Overall Luxury Car Collection categorie. Naast Hertz is Auto Europe dus in elk geval een naam die u kunt vertrouwen in de internationale autoverhuurbranche.

  Wilt u een auto huren bij Hertz, kan dit ook tijdens Coronapandemie. Ook onze verhuurpartner heeft talrijke maatregelen genomen voor een veilige autohuurervaring.

  Hertz autoverhuur: Topprijzen bij een eerste klas verhuurpartner

  De Hertz Corporation heeft wereldijd een merknaam opgebouwd op basis van uitstekende klantenservice, innovatie en zijn gedrevenheid de beste kwaliteit huurauto's tegen de scherpste tarieven op de markt aan zijn klanten aan te bieden.

  Als één der grootste verhuurbedrijven wereldwijd werkt Hertz samen met een uitgebreid netwerk aan zelfstandige en franchise partners en licentiehouders, en kan zijn service aanbieden op bestemmingen in de Verenigde Staten, Afrika, Azië, Australië, Canada, het Caribisch gebied, Europa, het Midden-Oosten en Nieuw-Zeeland.

  Hertz bestaat sinds 1918 en is in zijn honderdjarig bestaan uitgegroeid tot één der meest toonaangevende autoverhuurbedrijven in de USA, met een jaarlijke omzet van ca. US$10 biljoen, ca. 40.000 medewerkers en vestigingen in 150 landen verspreid over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Estero, Florida..

  De unieke Hertz autohuurervaring

  Eén van de meest aantrekkelijke voordelen van Hertz is de enorme keuze aan voertuigen die Hertz in zijn wagenpark te bieden heeft. U zult hier zeer populaire merken vinden zoals Mercedes, Cadillac, Mazda, Volvo, Toyota, Jeep en Lincoln. Een ander pluspunt voor diegenen die een auto huren bij Hertz is de innovatieve Green Collection, een merk dat in september 2006 door Hertz gelanceerd werd en waarmee de collectie milieuvriendelijke auto's wordt aangeduid waaronder de Toyota Prius, Ford Fusion, Buick LaCrosse, Toyota Camry en Hyundai Sonata, allemaal zeer laag in brandstofverbruik en CO2 emissie.

  Het succes van Hertz is voorts te wijten aan de andere producten die aangeboden worden zoals Hertz One. Dit is een One-way auto en bus verhuurservice, waarmee klanten veel geld kunnen besparen als ze een voertuig willen huren. Ook kunnen klanten kiezen voor de Hertz Premium Service, waarmee ze vleugje luxe aan hun boeking kunnen toevoegen voor een betaalbare prijs. De modernste en meest stijlvolle auto's, uitgerust met de actueelste technologie, staan hier ter beschikking.

  In 2008 betrad Hertz de car sharing markt en heden kent Hertz On Demand een groeiend aantal vestigingen in steden en bij universiteiten wereldwijd. Hertz heeft een solide positie als één der marktleiders in de autoverhuurbranche, met moderne oplossingen inzake autohuur. De Hertz Dream Collection en British Collection zijn verdere voorbeelden van hoe het bedrijf zich van de concurrentie weet te onderscheiden. Als u een auto wilt huren bij Hertz maakt u een prima keuze. Bel ons of schrijf ons een mail, ons ervaren team van de reserveringsafdeling helpt u graag, uw perfect huurauto bij Hertz te boeken. Wij verheugen ons op uw aanvraag!