Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN GROOT-BRITTANNIË

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Groot-Brittannië - reizen zoals de Royals

  Auto huren in GB

  Groot-Brittannië bestaat uit Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland, met weliswaar een gezamelijke geschiedenis en cultuur maar toch elk met eigen unieke eigenschappen en kenmerken. Door een auto te huren in Groot-Brittannië heeft u de kans fantastische steden zoals Edinburgh te ontdekken, met zijn indrukwekkende burcht. De Schotse hoofdstad zal u meteen intrigeren en inspireren, met zijn talrijke culturele evenementen en festivals die er het hele jaar door plaatsvinden. Ook de stad Manchester is een heerlijke stad met moderne grote wijken, sportparken, winkelwijken met leuke boetiekjes, cafeetjes en restaurants.

  Het globale imago van Groot-Brittannië trekt miljoenen toeristen over de hele wereld aan, met 37.9 miljoen toeristen in het jaar 2018. De autoverhuurbranche is daardoor zeer goed vertakt en beschikbaar in het hele land. Talrijke bekende bedrijven zoals Europcar, Avis en Hertz, zijn in alle grote steden met meerdere vestigingen te vinden. Uiteraard in Londen, de wereldberoemde hoofdstad, die dankzij zijn buitengewone architectuur en indrukwekkende monumenten waarbij oud en modern zich speels afwisselen een bezoek meer dan waard is. Maar ook minder bekende verhuurders zoals Green Motion en Easi Rent zijn present, en u zult moeiteloos een voordelige huurauto kunnen vinden op de voor u perfecte locatie.

  Huurt u via Auto Europe een auto in Groot-Brittannië, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat u in de beste handen bent, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan. Ons toegewijde team van autohuurspecialisten staat graag voor u klaar, als u bij uw boeking hulp nodig heeft of er nog vragen over heeft of u eventueel met onvoorziene omstandigheden wordt geconfronteerd. Dankzij ons jarenlange samenwerkingsverband met de beste verhuurbedrijven in de branche kunt u ook in Groot-Brittannië van geweldige tarieven an exclusieve aanbiedingen profiteren, of het nu in Glasgow of elders in het land is. Wij bieden overigens ook camperverhuur aan en de huur van luxe wagens. Aarzel niet om contact met ons op te nemen onder telefoonnummer +31 85 001 2614 als u uw boeking niet online zelf wilt regelen. En lees gerust ook onze pagina met autohuur beoordelingen , als u meer wilt weten over de ervaringen van onze klanten die onlangs bij ons in Groot-Brittannië een voertuig hebben gehuurd.

  Wilt u meer weten over autohuur in Groot-Brittannië, klik dan op één van de onderstaande rubrieken:

  Onze autoverhuurpartners Auto huren FAQs Voertuigopties

  Waar kan ik een auto huren in Groot-Brittannië

  Dankzij Auto Europe is het super eenvoudig een auto te huren in Groot-Brittannië. Wij bieden talrijke ophaallocaties aan in de grote steden, luchthavens en treinstations door het hele land. Dankzij onze samenwerking met meerdere autoverhuurbedrijven zijn wij in staat een groot wagenpark aan te bieden waaruit u kunt kiezen. Dus boekt u via ons, dan kunt u voordelig een auto huren op de voor u meest geschikte locatie, of het nu in Bristol, Cardiff of meer afgelegen plekken is zoals Inverness – de keuze is schier eindeloos.

  Lees ook eens onze uitgebreide infopagina over ophaalprocedures bij huurauto's, zodat u goed voorbereid zult zijn als u naar de balie gaat van het verhuurbedrijf om uw auto op de plaats van bestemming op te halen. Houd uw rijbewijs paraat, uw Auto Europe voucher en een geldige creditcard op uw naam met voldoende saldo voor uw borgsom. Bekijk uw huurauto of er eventueel beschadigingen zijn die al genoteerd zijn resp. dan moeten worden op het overnameformulier om misverstanden of onterechte schadeclaims te voorkomen. U krijgt uw borgsom terug als u het voertuig weer in dezelfde staat inlevert als waarin u deze opgehaald heeft. Lees de volledige Algemene voorwaarden en let met name op bepalingen omtrent het brandstofbeleid en eventueel geldende beperkingen mbt. de kilometrage.

  Vergelijk autohuurtarieven op de meest populaire luchthavens en treinstations van Groot-Brittannië

  Boek bij de beste autoverhuurbedrijven in Groot-Brittannië

  Auto Europe is al sinds 1954 in de autoverhuurbranche werkzaam, en heeft inmiddels uitstekende partnerschappen opgebouwd wereldijd. Ook in Groot-Brittannië zijn wij hierdoor in staat u de scherpste prijzen en de beste service te bieden als het om uw autohuur gaat, of dat nu in Engeland, Schotland, Wales of Noord-Ierland is. Wij laten u de huurtarieven van meerdere verhuurpartners zien, zodat u in één oogopslag de perfecte deal voor uw doeleinden kunt vinden. U zult aanbiedingen vinden van gerenommeerde bedrijven zoals Avis, Europcar, Hertz en Sixt, maar ook kleinere lokale verhuurders die aan onze kwaliteitseisen voldopen zoals Green Motion en Easi Rent. Hier komt nog het voordeel bovenop dat u tot 48 uur vóór het ophaaltijdstip kosteloos en zonder opgaaf van redenen kunt annuleren. Onze service is volkomen doorzichtig tijdens het hele boekingsproces, zodat u de Algemene voorwaarden, de lokale kosten, het brandstofbeleid en mogelijke toeslagen steeds overzichtelijk kunt afroepen en in blik heeft.

  Alamo - Auto huren informatie Enterprise - Auto huren informatie Europcar - Auto huren informatie
  Hertz - Car Hire Information Avis - Car Hire Information Key'n Go - Auto huren Groot-Brittannië

  Mocht u nog vragen hebben over het verhuurbedrijf of andere zaken die met uw autohuur te maken hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Ons deskundige team van autohuurspecialisten staat u graag te woord en informeert u over openingstijden van het verhuurkantoor, wat te doen als u vertraging heeft, waar u buiten kantoortijd uw autosleutels kunt afgeven enzovoorts.


  Veelgestelde vragen over een auto huren in Groot-Brittannië

  Neem contact met ons opAuto Europe heeft meer dan 60 jaar ervaring in de autoverhuurbranche wereldwijd, en daarmee zijn wij de aangewezen partner u bij uw autohuur in Groot-Brittannië terzijde te staan. Wij hebben uitstekende plaatselijke kennis en kunnen uw specifieke vragen ongetwijfeld naar tevredenheid beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat uw autovakantie in Groot-Brittannië zorgeloos zal verlopen, ongeacht of u huurt in Bath, Glasgow of Swansea. Hieronder hebben wij de meestgestelde vragen over het huren van een auto in Groot-Brittannië voor u op een rijtje gezet. Mocht uw vraag niettemin onbeantwoord blijven, neem dan gerust contact met ons op, wij verheugen ons op uw aanvraag.


  Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren in Groot-Brittannië?

  In Groot-Brittannië is de minimum leeftijd 17 jaar om achter het stuur van een auto te mogen zitten. Niettemin hebben autoverhuurbedrijven hun eigen voorwaarden en eisen mb.b.t leeftijd waarin ze vrij zijn hun eigen beleid te bepalen. Over het algemeen ligt de minimum leeftijd voor autoverhuur in Groot-Brittannië tussen 18 jaar en 22 jaar. Klanten die in deze leeftijdscategorie vallen krijgen meestal een jonge bestuurderstoeslag in rekening gesteld, die ze moeten voldoen op het moment dat ze de huurauto ophalen. Bovendien moeten ze hun rijbewijs minstens één jaar in bezit hebben. De jonge bestuurderstoeslag wordt door sommige bedrijven berekend bij bestuurders tot 21 jaar, of zelfs voor bestuurders onder 26 jaar. Hoe dan ook is het belangrijk op de hoogte te zijn van deze toeslag als u voor de eerste keer een auto huurt en deze ophaalt op uw gekozen locatie.

  Overigens is het voor bestuurders ouder dan 75 jaar ook goed om te weten dat eventueel een seniorentoeslag wordt berekend, en er eventueel beperkingen gelden. In sommige gevallen moeten deze bestuurders een fit-to-drive ofwel fit-om-te-rijden certifcaat voorleggen. In elk geval is het zaak de informatie te lezen bij het gekozen huurvoertuig. Deze is gemakkelijk op te roepen door op de link "+Prijdetails" te klikken. Uiteraard vindt u deze info ook terug op uw huurvoucher in de Algemene voorwaarden.

   

  Kan ik in Groot-Brittannië mijn huurauto op een andere locatie inleveren dan waar ik deze heb opgehaald?

  Ja, u kunt tegen de beste prijs een auto huren in Groot-Brittannië en deze op een andere locatie inleveren dan de ophaallocatie. Een voorbeeld: U huurt een auto in Manchester en wilt deze in Londen weer inleveren. Deze boeking wordt een One-way autohuur reservering genoemd, en binnen het land wordt hier in de meeste gevallen geen toeslag voor berekend. Als u een auto in Groot-Brittannië huurt en deze in Ierland of in Europa weer wilt inleveren, zal er echter wel een toeslag door het verhuurbedrijf worden berekend. Hoe hoog deze toeslag zal uitvallen hangt van het verhuurbedrijf af. Het kan ook zijn dat een grensoverschrijdende One-Way verhuur niet is toegestaan, afhankelijk van de gehuurde autocategorie, of er tenminste beperkingen aan zijn verbonden. Laat in elk geval bijtijds weten wat uw plannen zijn zodat Auto Europe voor u kan kijken wat mogelijk is en wat de kosten zullen zijn die de verhuurder hieraan verbindt. Zo voorkomt u onaangename verrassingen en heeft u de kosten op een rijtje.

  Het reizen binnen de landen van het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland) is in de meeste gevallen zonder toeslag mogelijk. Sommige verhuurbedrijven staan echter niet toe dat u met uw huurauto met een veerboot reist, dus als u plannen in die richting heeft moet u Auto Europe hierover informeren. Dit is veelal het geval als u naar Noord-Ierland wilt reizen, en het hangt van de verhuurder af of u daarvoor toestemming krijgt.

  U zult gedetailleerde informatie over een One-way toeslag op uw huurvoucher vinden die u per e-mail van ons krijgt toegestuurd nadat u uw boeking heeft geplaatst. En daarvoor ziet u deze informatie onder het blauwe info-icoontje "i" naast het voertuig van uw keuze. Toeslagen worden weergegeven zonder BTW. Voorts vindt u informatie over eventuele reisbeperkingen ook onder de genoemde link, en ook deze informatie wordt uiteraard op uw huurvoucher eveneens in de voorwaarden weergegeven.

   

  Heb ik een creditcard nodig om een auto te kunnen huren in Groot-Brittannië?

  Ja, voor autohuur in Groot-Brittannië is het noodzakelijk dat u een creditcard kunt voorleggen op naam van de hoofdbestuurder. BELANGRIJK: Dit mag géén debitcard zijn! Het verhuurbedrijf zal de borgsom voor uw huurauto op uw creditcard blokkeren. Hoe hoog dit bedrag is staat op uw voucher, dus zorg alstublieft voor voldoende bestedingsruimte als u uw auto ophaalt. Wanneer u de auto weer inlevert en in dezelfde staat weer inlevert als bij het ophalen, zal de borgsom weer worden vrijgegeven.

  Als u een auto uit het luxe segment heeft geboekt zullen de meeste verhuurbedrijven in verband met de hoge waarde van het voertuig een tweede creditcard verlangen die eveneens op naam van de hoofdbestuurder staat. De meeste verhuurders accepteren creditcards van Mastercard, Visa, Diners and American Express. U kunt meer over dit onderwerp lezen op onze infopagina over de borgsom en creditcards.

   

  Wat zijn de belangrijkste verkeersregels in Groot-Brittannië?

  Wanneer u met een huurauto de weg op wilt is het belangrijk van de meest elementaire verkeersregels die in Groot-Brittannië gelden op de hoogte te zijn. Er wordt hier gereden volgens de regel links houden rechts inhalen, precies omgekeerd als hoe u het in Nederland gewend bent, dus dat is misschien wel het belangrijkste waar u altijd op moet letten. Wanneer u een enkele doorgetrokken rode streep aan de kant van de weg ziet, dan betekent dit dat het verboden is om daar te stoppen. Aan de hand van een verkeersbord wordt vermeld op welke tijden dit verbod geldt. Gaat het om een dubbele doorgetrokken rode streep, dan is altijd verboden om daar te stoppen. Verder geldt in de bebouwde kom een snelheidslimiet van 50 km/uur, op landwegen 65-80 km/uur, op andere verharde wegen 80-95 km/uur en op snelwegen 110 km/uur.

  Zodra de motor loopt is het voor iedereen die een auto wil huren in Groot-Brittannië niet toegestaan uw mobiele telefoon te bedienen tenzij u een handsfree kit heeft. Ook hier te lande geldt dat alle passagiers een autogordel moeten dragen. Voor het vervoer van kinderen is een passend kinderzitje wettelijk verplicht, en wel tot de leeftijd van 12 jaar resp. een lengte van 1,35 meter. Oudere kinderen of kinderen die groter zijn mogen zonder zitje (maar uiteraard wèl altijd met hun autogordel om) vervoerd worden.

  Mocht u onverhoopt een ongeluk of pech onderweg krijgen, neem dan contact op met het verhuurbedrijf en de plaatselijke politie. U zult uw veiligheidsvestje moeten aantrekken als u uit de auto stapt, dus controleer of deze in de huurauto aanwezig zijn als u de auto ophaalt.

   

  Moet ik tol betalen als ik met mijn huurauto onderweg ben in Groot-Brittannië?

  Ja, er zijn in totaal 23 tolwegen in het land. Het merendeel van de wegen is tolvrij. Op sommige delen van de snelwegen M4, M6, M8 en M25 wordt tol geheven, en hier zijn tolloketten geplaatst. Sommige A-wegen, zoals de Mersey tunnel, hebben ook tolpoorten. De meeste (18 stuks) zijn op bruggen en voor tunnels geplaatst, zoals bijvoorbeeld de Second Severn Crossing, Dartford Crossing en de Tyne Tunnel. De hoogte van het tolbedrag hangt af van de categorie auto en ook van het tijdstip waarop er van de tolweg gebruik gemaakt wordt. Bijvoorbeeld is het meestal 's nachts goedkoper dan overdag en tijdens het spitsuur. Betalingen worden meestal persoonlijk en in cash aan een medewerker aan het tolloket overhandigd, ofwel worden munten in een automaat geworpen. Soms kunt u ook met uw pinpas betalen, wij raden echter aan contant geld mee te nemen zodat u voor alle gevallen uitgerust bent. Op de officiële website van de Britse regering over het tolsysteem kunt u meer lezen over dit onderwerp.

   

  Welke verzekering heb ik nodig voor mijn huurauto in Groot-Brittannië?

  Auto Europe biedt meerdere dekkingsopties voor uw autohuur, maar in elk geval zijn een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, brandverzekering, schadeverzekering (CDW) met blijvend eigen risico en diefstalverzekering (TP) met blijvend eigen risico altijd in de huurtarieven inbegrepen. Afhankelijk van het verhuurbedrijf zijn de tarieven met blijvend eigen risico of zonder. Niettemin wijzen wij erop dat bij de genoemde CDW schade aan onder andere de banden, ramen, het glaswerk, onderzijde en het dak van de auto niet is inbegrepen. Als u dat onvoldoende vindt kunt u overwegen te kiezen voor onze Volledige Schadedekking die u per muisklik heel eenvoudig aan uw voordelige autoverhuur in Groot-Brittannië kunt toevoegen.

  In geval van schade aan het dak, de ramen, banden, onderkant van de auto, verlies van autosleutels en nog meer, zult u met dit pakket voor eventuele onkosten gedekt zijn. Afhankelijk van de schade is er een limiet van £ 300 tot £ 3000 per schadeclaim. De precieze kosten voor dit pakket worden per huurdag berekend en hangen af van het gekozen verhuurbedrijf, de autocategorie, de huurperiode en de ophaallocatie.

  Als u uw huurauto ophaalt is het mogelijk dat u ter plaatse nog extra verzekeringen aangeboden krijgt door het verhuurbedrijf. Dit is echter facultatief, en als u onze Volledige Schadedekking heeft gekocht, heeft u zeer waarschijnlijk geen extra verzekeringen nodig. Wij wijzen erop dat verzekeringen die u bij het verhuurbedrijf lokaal afsluit niet door Auto Europe gerestitueerd kunnen worden, ook niet als achteraf blijkt dat deze extra verzekeringen overbodig waren. Aarzel net contact met ons op te nemen, ook als bij het ophalen u ter plaatse vragen of problemen heeft. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

  Welke dekkingsopties er zijn voor het voertuig van uw keuze ziet u tijdens het boekingsproces door te klikken op het blauw einformatie icoontje "i" naast de gekozen auto. Vervolgens ziet u in het pop-up venster de precieze details. Uiteraard staat alles ook in de Algemene Voorwaarden nogmaals beschreven die op uw Auto Europe huurvoucher staan.

   

  Kan ik aan mijn autohuur in Groot-Brittannië een extra bestuurder toevoegen?

  Ja hoor, u kunt indien gewenst zeker een extra bestuurder toevoegen aan uw autohuur in Groot-Brittannië. Het hangt af van het verhuurbedrijf of er hiervoor een toeslag wordt berekend en hoe hoog deze uitvalt. In elk geval wordt deze toeslag lokaal door de verhuurder afgerekend. Wij wijzen erop dat wij regelmatig aanbiedingen hebben waarbij een extra bestuurder in de huurprijs is inbegrepen op geselecteerde bestemmingen waar u van kunt profiteren. Deze aanbiedingen worden regelmatig geactualiseerd, dus vaker een kijkje nemen loont zich.

  Hoe dan ook is het uiterst belangrijk een extra bestuurder aan te melden, zodat deze persoon eveneens op het huurcontract staat vermeld. Tevens dienen alle bestuurders dezelfde documenten mee te nemen naar de ophaallocatie als de hoofdbestuurder, dus een geldig paspoort, rijbewijs, enzovoorts. Verzuimt u een extra bestuurder als zodanig aan te melden, kunnen alle verzekeringen en dekkingen nietig worden als op het moment van een ongeval of schade een niet-geregistreerde bestuurder achter het stuur zit. In dat geval zal het verhuurbedrijf alle kosten persoonlijk verhalen.

  Op de website van Auto Europe kunt u snel te weten komen wat de kosten voor een extra bestuurder zullen zijn. Typ simpelweg uw data in en de locatie waar u wilt huren in ons handige zoekformulier. Kies een auto uit de zoekresultaten, en klik daarna op de blauwe "i". Onder het kopje "Bestuurdersinformatie" in het pop-up venster ziet u dan de kosten staan. Deze en andere informatie kunt u trouwens eveneens terugvinden in de Algemene voorwaarden op uw huurvoucher van Auto Europe.

   

  Moet ik een congestieheffing (filetoeslag) betalen wanneer ik met mijn huurauto in Groot-Brittannië onderweg ben?

  Op dit moment geldt dat u in bepaalde delen van centraal Londen of Durham inderdaad een congestieheffing ofwel filetoeslag moet betalen om deze zones in te mogen rijden. Naast deze toeslagen moet uw huurauto bovendien aan bepaalde normen voldoen die er voor de uitstoot van uitlaatgassen zijn vastegelegd, de zogeheten Ultra-Low Emission Zone (ULEZ), ofwel Ultra-lage emissie zones. De filezone is over het algemeen van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 22:00 uur actief, en in het weekend voor een beperkte tijd. De toeslag kost momenteel £ 15.00 per dag (als u vooruit betaalt) en u mag voor dat bedrag dan zo vaak als u wilt deze zone in en uit rijden op die dag.

  De congestiezone in Londen waarvoor de filetoeslag geldt omvat op dit moment St. James's, Waterloo, Borough, City of London, Clerkenwell, Covent Garden, Fitzrovia, Charing Cross, London Bridge, Holborn, Finsbury, Bloomsbury, Soho, Mayfair, Westminster en delen van Marylebone, Lambeth en Southwark. Lees voor meer informatie de officiële website van Transport for London (TfL) of de website van de Britse regering over deze congestieheffing in Londen.

  De congestiezones zijn aangegeven door een bord met een grote rode cirkel met een witte letter "C" erop. Bovendien zijn de rijbanen voorzien van camera's die de nummerborden van de auto's registreren die de zone inrijden. Als u de toeslag niet heeft betaald, zal het verhuurbedrijf die de rekening krijgt dit bedrag doorbelasten - samen met administratiekosten.

  Als u van tevoren betaalt, tot middernacht vóór de dag dat u de yone in wilt rijden, kost het £ 15.00 per dag. Daarna kost het £ 17.50 per dag en u moet dit bedrag uiterlijk 3 dagen daarna betalen.

  Er zijn verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u online betalen - u hoeft zich niet te registreren - op de website van Transport for London (TfL). Wij raden u aan deze website te gebruiken en niet via derden te betalen, aangezien het goedkoper is als u direct op de officiële website betaalt. U kunt ook de TfL Pay-to-Drive App downloaden, via GooglePlay, of de Apple App Store. Een laatste mogelijkheid is telefonisch te betalen, van 08:00 uur tot 22:00 van maandag t/m vrijdag onder nummer +44 (0)343 222 2222. U moet dan uw regestratienummer van het voertuig bij de hand hebben, het land waar het voertuig geregistreerd is en een geldige creditcard.

  Indien u de congestieheffing niet betaalt krijgt u een boete ter hoogte van £ 160 thuis gestuurd, waarbij het bedrag tot £ 80 wordt gereduceerd als u binnen 14 dagen betaalt. In het geval van een huurauto zal deze boete u echter hoogst waarschijnlijk niet binnen 14 dagen op uw thuisadres bereiken - en u moet dan bovendien nog met administratiekosten rekenen.

   

  Extra voertuighuuropties in Groot-Brittannië

  Met behulp van onze snelle en handige website kunt u heel makkelijk autohuurtarieven van alle toonaangevende verhuurbedrijven in Groot-Brittannië met elkaar vergelijken. U zult in één oogopslag informatie vinden over optionele extra’s en mogelijke lokale toeslagen. Daanaast hebben wij regelmatig geweldige aanbiedingen, bijvoorbeeld waarbij een GPS is inbegrepen, of een extra bestuurder enzovoorts. Het wagenpark waaruit u kunt kiezen is bijzonder uitgebreid, en omvat onder meer auto’s uit de Mini categorie die ideaal zijn voor een bezoek aan een stad als Birmingham. Heeft u een langere reis voor de boeg waar u meer waarde hecht aan comfort en beenruimte, kunt u kiezen voor een grotere wagen, bijvoorbeeld uit de gezinsklasse.

  Bij mooi weer is het natuurlijk ook een idee een cabriolet te huren en daarmee door het heerlijke groene landschap en langs de kust te cruisen. Andere opties zijn een auto uit de compact categorie of economy categorie, die een iets sterkere motor habben dan die uit de mini categorie, maar toch zeer efficiënt in brandstofverbruik. Of wat denkt u van een wagen uit de gezinsauto categorie waarmee u aangenaam over de snelwegen kunt rijden en lange afstanden veilig kunt overbruggen. Lees gerust onze infopagina over het wagenpark in Groot-Brittannië met informatie over alle autocategorieën die hier beschikbaar zijn zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

  Luxe autohuur Groot-Brittannië Minibus huren in Groot-Brittannië Camperverhuur in Groot-Brittannië

  Luxe auto huren in Groot-Brittannië - Onder zakenreizigers is deze optie bijzonder populair. Wilt u reizen met een vleugje glamour, en tegelijk genieten van comfort en veiligheid op het hoogst mogelijke niveau, kies dan een auto uit dit segment. In Groot-Brittannië kunt u kiezen uit een Porsche, Mercedes E Klasse, BMW 5 Serie, Tesla, Audi, Maserati en Jaguar - om maar een paar bekende merken te noemen.

  Minibus huren in Groot-Brittannië - Wilt u naar Groot-Brittannië op vakantie met vrienden of familie, dan is deze optie ideaal. Er is voldoende bagageruimte en alle passagiers hebben genoeg beenruimte. Ook voor een sportieve vakantie is deze optie bijzonder handig, bijvoorbeeld voor een surfvakantie in Cornwall of een skivakantie in het noorden van Wales.

  Camper huren in Groot-Brittannië - Ontdek Groot-Brittannië per camper en reis helemaal in uw eigen tempo! Rijd op uw gemak rond en ontdek schitterende trekpleisters zoals Lake District, de Schotse Hooglanden en de Hebriden. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden een heerlijke kampeervakantie te plannen.


  Handige links

  Inspiratie, advies en informatie voor uw reis naar Groot-Brittannië

  Infografiek - autohuurtips