Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP GATWICK LUCHTHAVEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter bereikbaar van maandag t/m zaterdag
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Gatwick Airport met Auto Europe

  Wanneer u via Auto Europe een auto huurt dan kunt u rekenen op de meest professionele service. Wij bieden namelijk autohuur aan op meer dan 24.000 locaties wereldwijd. Auto Europe werkt samen met zowel lokale als internationale verhuurbedrijven, zodat u kunt kiezen uit een brede selectie huurauto's. Een auto huren op Gatwick Airport is niet alleen voordelig, maar ook handig!

  Vliegveld informatie

  Gatwick Airport (LGW)
  Officiële naam: Gatwick Airport
  Adres: West Sussex RH6 0NP, Verenigd Koninkrijk
  Telefoonnummer: +44 844 892 0322
  Locatie: De luchthaven ligt vijfenveertig kilometer ten zuiden van het centrum van Londen, en tien kilometer ten noorden van Crawley.
  Luchtvaartmaatschappijen op Gatwick Airport: Er zijn meer dan vijfentwintig grote luchtvaartmaatschappijen op deze luchthaven die zowel binnenlandse als buitenlandse vluchten regelen.

  Terminals

  Gatwick Airport bestaat uit een noordelijke en een zuidelijke terminal (north en south terminal). Er rijdt een monorail tussen beide terminals.

  Huurauto ophalen en afleveren

  Kies voor een auto huren met autoverhuur op Gatwick Airport via Auto Europe en begin uw reis zodra u uit het vliegtuig stapt. U vindt de lokale verhuurbedrijven op de eerste verdieping in zowel de noordelijke als de zuidelijke terminal.

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  National Ma t/m zo 24u per dag geopend
  Europcar Ma t/m zo 24u per dag geopend
  Avis

  Ma t/m zo van 08.00u 's ochtends tot 23.59u 's avonds

  Budget Ma t/m zo van 06.00u 's ochtends tot 23.59u 's avonds
  Enterprise Ma t/m zo van 06.00u 's ochtends tot 23.59u 's avonds
  Firefly Ma t/m zo van 06.00u 's ochtends tot 23.59u 's avonds
  Interrent Ma t/m zo van 07.00u 's ochtends tot 19.00u 's avonds
  Hertz Ma t/m zo van 06.00u 's ochtends tot 22.00u 's avonds
  Thrifty Ma t/m zo van 07.00u 's ochtends tot 22.00u 's avonds

  Luchthaven faciliteiten

  In beide terminals vindt u een uitgebreid aanbod van restaurants, winkels en lounges. Ook kunt u gebruikmaken van Wi-Fi hotspots en oplaadpunten voor uw telefoon.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  Naast de zuidelijke terminal ligt het station vanwaar u de trein kunt nemen. Deze trein brengt u rechtstreeks naar het centrum van Londen en een groot aantal andere steden. Vanaf de begane grond in de aankomsthallen kunt u de bus nemen naar diverse bestemmingen.

  Parkeertips

  U kunt op de luchthaven zowel lang als kort parkeren, hoewel u tijdens de drukke zomermaanden het beste van tevoren een plek kunt reserveren. Hetzelfde geldt voor een auto huren op Gatwick Airport. Ook kunt u op de luchthaven tegen voordelige tarieven verschillende hotel arrangementen boeken, inclusief parkeren.

  Het is niet makkelijk om een plek in Londen te vinden waar u kunt parkeren, zeker in het centrum van de stad. U kunt zich hier echter op voorbereiden door de London Congestion Charge te betalen en bij voorbaat te kijken waar u mogelijk in de buurt van uw accomodatie kunt parkeren. U vindt meer handige informatie op de website van Parkopedia.

  U herkent plaatsen waar het is toegestaan om te parkeren aan de blauwe borden met een witte P erop. Parkeergarages worden beheerd door onder andere National Car Parks (NPC) en Q-Park. U betaalt bij Q-Park een lager tarief wanneer u hier op voorhand reserveert. Een handige bijkomstigheid in Londen is dat u bij Q-Park gratis gebruik kunt maken van paraplu's.

  Er gelden van maandag tot en met zondag tussen 08.30u 's ochtends en 16.30u 's middags veel strikte regels omtrent het parkeren. U leest op de borden welke deze zijn. In Londen moet u bij de automaat een kaartje kopen en deze duidelijk zichtbaar op uw dashboard leggen. Dit wordt ook wel "Pay & Display" genoemd. Zorg ervoor dat u de auto volgens de geldende regels parkeert om een boete (Penalty Charge Notice) te voorkomen.

  Handige links

  Gatwick Airport Website