Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR TIPS

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Bespaar op autohuur met deze tips van Auto Europe

  Het openbaar vervoer is een geliefd transportmiddel, maar het boeken van een huurauto geeft ons alle vrijheid die we willen en maakt ons flexibel. En uiteindelijk is het zelfs goedkoper dan het reizen met het openbaar vervoer.

  Auto Europe heeft een aantal tips voor u samengesteld zodat u bij uw volgende autohuur nog meer kunt besparen.

  Tip nummer 1 - Haal uw huurauto op in het centrum in plaats van op de luchthaven
  Wanneer u uw huurauto in het centrum ophaalt kunt u tot wel 30% besparen. En vaak kunt u op verschillende manieren het centrum bereiken vanaf de luchthaven.

  Tip nummer 2 - Boek een auto met een handmatige schakeling in plaats van een automatische schakeling
  Bij het huren van een auto kiezen veel klanten uit gemak voor een auto met een automatische schakeling. Het is echter vaak voordeliger om een auto te huren met een handmatige schakeling en er is vaak een groter aanbod.

  Volgende tip - Profiteer van onze upgrades
  uto Europe biedt vaak diverse upgrades aan. U kunt van onze upgrades profiteren door bijvoorbeeld een kleinere auto te boeken, die ook minder brandstof nodig heeft. Neem een kijkje in ons aanbod voordat u uw huurauto boekt.

  Onze tip: Let op welk brandstofbeleid u boekt en boek zo mogelijk vol - vol
  Let bij het boeken op het brandstofbeleid. Het is vaak voordeliger om iets meer te betalen voor een boeking waarbij u de huurauto met een volle tank ophaalt en terugbrengt, zodat u uiteindelijk enkel de brandstof betaalt die u daadwerkelijk hebt verbruikt.

  Dus, onze tip: Probeer het huren van extra producten te vermijden
  Het huren van extra producten, zoals een navigatiesysteem, brengt extra kosten met zich mee. En waarom zou u een dergelijk systeem huren als uw smartphone dezelfde functie heeft? Zelfs het aanschaffen van een kinderzitje is vaak goedkoper dan de dagelijkse huurprijs.

  Onze tip: Boek ruim van tevoren
  Wanneer we onze vakantie plannen, boeken we onze vliegtickets en accomodaties vaak ver van tevoren. Naarmate u langer wacht om uw huurauto te boeken gaat het aanbod omlaag, maar de prijzen omhoog. Boek dus ook uw autohuur van tevoren en u zult voordeliger uit zijn.

  De beste manier om geld te besparen is als u een huurauto via onze nieuwsbrief boekt. Profiteer van onze geweldige aanbiedingen in de meest populaire bestemmingen. Boek dus via Auto Europe.

  Infographic - Bespaar op autoverhuur met Auto Europe