Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTO HUREN VANAF UW 18E

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Kunt u op uw 18e een auto huren?

  Het is niet makkelijk een auto te huren als u 18 bent, maar het is niet onmogelijk. Als u met een huurauto in Europa op pad gaat, kunt u uw reis flexibel vormgeven en in uw eigen tempo reizen zonder rekening te hoeven houden met de plannen van anderen. Auto Europe heeft samenwerkíngsverbanden met topverhuurbedrijven over de hele wereld om u zo met de beste aanbiedingen en service van dienst te kunnen zijn. Lees de reistips van Auto Europe en ontdek een schat aan informatie over verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld over autohuur tot je 21e of autohuur onder 26 jaar. Lees meer over de leeftijdsbeperkingen die er eventueel zijn als u een auto wilt huren.

  Een auto huren vanaf uw 18e - belangrijke informatie

  Hoewel in de meeste landen een auto huren vanaf 18 jaar moeilijk is, zijn er wel degelijk bestemmingen waar u op deze leeftijd een auto kunt huren. Enkele landen zijn:

  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Groot-Brittannië
  • Italië
  • Portugal
  • Zweden

  Met 18 jaar bent u officieel meerderjarig en daarmee doen zich nieuwe kansen en mogelijkheden voor, de wereld te bereizen en te ontdekken. Er bestaan vele internationale projecten die jongeren hierbij willen ondersteunen. Wat voor plannen u ook heeft, u kunt nu uw eigen keuzes maken, Op reis gaan is een uitstekende mogelijkheid andere culturen te leren kennen, en na te gaan wat u met uw leven wilt doen zonder dat de druk van een carrière of een gezin op uw schouders last. Wij vinden dat elke jonge volwassen deze levensfase zou moeten benutten om zichzelf te ontdekken. Daarom hebben we deze lijst samengesteld.

  De wereld rondreizen met WWOOF

  WWOOF is een internationaal agrarisch project (vrijwilligerswerk op een boerderij), gestart in de jaren 1970 in Engeland en inmiddels uitgegroeid tot globaal project. Voor vele jongeren biedt WWOOF een relatief goedkope mogelijkheid te reizen. De organisatie biedt kost en logies in ruil voor werk. WWOOF biedt echter meer dan een goedkope reismogelijkheid. Er worden ook cursussen aangeboden om de plaatselijke cultuur beter te leren kennen, en meer te leren over onze voeding en waar deze vandaan komt resp. hoe deze geproduceerd wordt. In uw vrije tijd kunt u natuurlijk de plaats van bestemming nog beter leren kennen. Misschien is dit een ideale optie om fantastische landen als Australië, Noorwegen, of de Verenigde Staten te leren kennen en een onvergetelijke tijd te beleven.

  Als Au Pair in Europa of de USA

  Er zijn veel gezinnen die iemand in huis willen opnemen die in ruil daarvoor op de kinderen oppast. Naast kost en logies leert u tevens veel over de culturele achtergrond en de taal van uw gastgezin. De beslissing om Au Pair te worden in een vreemd land mag niet lichtvaardig genomen worden. U moet bedenken dat u bereid moet zijn, zich aan te passen aan de regels, leefwijze en normen en waarden van het gastgezin. En natuurlijk moet u graag met kinderen tijd doorbrengen. Als dat het geval is, is het wellicht de perfecte gelegenheid een ander land te leren kennen.

  Een internationale stage

  Het is tegenwoordig bijzonder eenvoudig een internationale stageplaats te vinden. Ofwel vindt u een dergelijke plek online, ofwel vraagt u een bemiddelingsbureau een passende plaats te vinden. Voordeel daarbij is dat ze u kunnen ondersteunen, mochten er problemen zijn. Een internationale stage is een highlight op uw cv en een investering in uw toekomst, zowel professioneel als persoonlijk. Het zal een waardevolle ervaring zijn, in een andere werkomgeving aan de slag te zijn. Dergelijke plaatsen worden met name in de gastronomie en de toeristiche sector aangeboden, hoewel dat inmiddels ook in de administratieve sector, machinebouw of architectuur het geval is.

  Plan uw reis

  Kies uw bestemming op basis van uw voorkeuren en interesse. Laat u niet te snel verleiden met anderen mee te lopen omdat u er misschien tegenop ziet, alleen te reizen. Dit is misschien wel een beslissing die eenmalig is en uw leven kan veranderen. Houdt u van kunst, muziek, en cultuur? Bent u een stadsmens? Of zoekt u liever rustiger vaarwater op en verbrengt u liever tijd in de natuur? Al deze aspecten zijn belangrijk om uw bestemming zorgvuldig uit te kiezen en uw persoonlijke reisplan uit te stippelen.

  Verdere informatie met betrekking tot het huren van een auto op uw 18e

  Als bemiddelaar in de autoverhuurbranche met meer dan 60 jaar ervaring, streeft Auto Europe ernaar zijn klanten een buitengewone service te leveren tegen de best mogelijke prijzen. Als jonge volwassene op reis te gaan is een spannende ervaring, dus wilt u een auto huren vanaf 18 jaar, wendt u zich dan aan ons team van reserveringsspecialisten. Zij helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen 7 dagen per week, telefonisch of per mail. Wij verheugen ons op uw aanvraag!