Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR BIJ KEY'N GO

  • 9.2
  • 9.1
  • 8.9
  • 9.5
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  December 11
  Het was lastig de uitgifte van de sleutel te vonden. Deze stond achter brede pilaar.
  November 08
  Prima ga zo door
  October 30
  Leuk idee, Key&Go, maar niet als je niet weet waar je de sleutel moet vinden en als de auto vervolgens ergens in de garage verstopt is. De hulp van de medewerkers was geweldig en de auto prima.
  Meer lezen

  Autoverhuur Key'n Go en Auto Europe

  De nieuwe autoverhuurservice Key'n Go is op steeds meer populaire bestemmingen in Europa beschikbaar. Reizigers hoeven met deze service niet meer in lange wachtrijen aan te sluiten voor het ophalen van hun voertuig. Het ophalen is met Key'n Go namelijk zo simpel als het downloaden van de app op uw mobiele apparaat en het invullen van uw gegevens. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de sleutels op te halen bij een speciale automaat. Key'n Go is een innovatieve service ontwikkeld voor een betere en stressvrije reiservaring. Boek autoverhuur met Key'n Go en vermijd lange wachtrijen bij het autoverhuurkantoor en het doorlezen en ondertekenen van verwarrende voorwaarden en contracten.

  Boek Key'n Go autoverhuur eenvoudig via het Auto Europe boekingssysteem op tal van populaire bestemmingen, waaronder Londen (Heathrow en Gatwick), Parijs (Charles de Gaulle), Rome (Fiumicino), Milaan (Bergamo), Lissabon, Madrid en Barcelona. Auto Europe werd bijna 70 jaar geleden opgericht en is een gerenommeerde prijsvergelijkingssite voor autoverhuur met een van 's werelds meest betrouwbare online boekingssystemen. Naast Key'n Go hebben wij betrouwbare samenwerkingen met nog meer toonaangevende autoverhuurbedrijven wereldwijd, waaronder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, National en Sixt, waardoor u profiteert van de goedkoopste aanbiedingen en de grootste keuze aan voertuigen over de hele wereld.


  Key'n Go autoverhuur: Hoe werkt het?

  Key'n Go is een autoverhuurservice met een passende naam die heel eenvoudig en handig te gebruiken is. U hoeft namelijk niet meer in lange wachtrijen aan te sluiten en u vermijdt veel papierwerk en onverwachte verrassingen op het laatste moment. Dankzij dit innovatieve en snelle systeem is Key'n Go de droom van iedere reiziger die zijn huurauto snel en zonder problemen wilt ophalen meteen na aankomst op de bestemming.

  Voor het voltooien van uw boeking, kiest u uw bestemming en huurdata in het Auto Europe boekingssysteem hierboven. Klik vervolgens op de Key'n Go autoverhuurcategorie, zoals Mini, Economy, Midsize, Groot, enzovoorts en kies uit de lijst met automodellen en hun specificaties het type voertuig waar u naar op zoek bent. Klik tot slot op de gele "BETAAL NU" knop en Auto Europe stuurt u een boekingsbevestiging per e-mail met daarin alle belangrijke informatie voor uw Key'n Go autohuurreservering.

  Het laatste wat u nog moet doen, is het ophalen van de huurauto na aankomst op uw bestemming. Dit gebeurt eveneens naadloos en in slechts een paar minuten met behulp van de speciale app op uw mobiele apparaat. Selecteer eerst uw gewenste taal en scan vervolgens de code die u van ons heeft ontvangen met de sensor van de Key'n Go automaat, of voer uw bevestigingsnummer van uw reservering handmatig in. Kies tot slot een auto uit de lijst van beschikbare auto's in de categorie die u geboekt heeft en de sleutels verschijnen onmiddelijk. Eenvoudiger kan niet!


  Zonder tijdsverlies een auto huren

  Key'n Go is een zelfservice voor autoverhuur die speciaal is ontwikkeld voor mensen die niet langer in lange rijen willen aansluiten bij het ophalen van de huurauto op grote luchthavens, treinstations en handige locaties in het centrum. Reizen kan vermoeiend zijn, vooral wanneer uw vlucht vertraagd is, en mensen zijn daarom voortdurend op zoek naar manieren om het ophalen sneller te laten verlopen. Key'n Go maakt dit mogelijk, want er zijn geen wachtrijen meer, geen papierwerk en geen kleine lettertjes die het ophalen vertragen. Op deze manier wordt een snelle en efficiënte autohuurervaring gegarandeerd en kunnen klanten meteen na aankomst van hun reis genieten.

  Voor het ophalen van uw huurauto hoeft u alleen maar uw gegevens (aanvangsdatum huurperiode, e-mailadres en reserveringsnummer) in de app op uw mobiele apparaat te registreren vóór aankomst op uw bestemming via deze link. Zorg dat u uw rijbewijs, creditcard en een geldig paspoort of identiteitskaart bij de hand heeft om het proces te voltooien.

  autohuur boekingsnummer

  Volg onderstaande stappen om het proces te voltooien:

  1. Kies uw gewenste taal
  2. Voer uw boekingsnummer in, of scan de code die wij u gestuurd hebben met uw mobiele telefoon
  3. Selecteer het gewenste voertuig uit de geboekte autocategorie
  4. Haal uw autosleutels op
  5. Begin uw reis


  Key'n Go voordelen

  ✔ Geen wachtrijen

  Key'n Go service is zonder twijfel de snelste manier om de weg op te gaan. Lange wachtrijen en drukke receptiebalies zijn nu verleden tijd dankzij deze innovatieve en vooruitstrevende manier van probleemloos reizen, ontworpen voor de moderne onafhankelijke reiziger. U bent niet langer tijd kwijt aan het ondertekenen van papierwerk omdat alles al vooraf is geregeld. Het enige wat u hoeft te doen, is uw boekingsinformatie invoeren in de app op uw mobiele apparaat en uw sleutels ophalen!

  ✔ Geen kleine lettertjes

  Boek autoverhuur met Key'n Go en wees ervan verzekerd dat alles efficiënt en professioneel is geregeld. Deze all-inclusive service in inclusief een volledige dekking voor de gehele huurperiode, een lage borg en u hoeft geen papierwerk door te lezen en te ondertekenen voor het ophalen van de huurauto.

  ✔ Behulpzame medewerkers

  Mocht er toch iets mis gaan, hoeft u zich geen zorgen te maken want er is altijd een medewerker beschikbaar die u kan helpen. Met Key'n Go heeft u altijd het beste van twee werelden: modernste technologie en het hoogste niveau van persoonlijke service!

  ✔ Veiligheid op de eerste plaats

  Auto Europe doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant veilig en snel op zijn bestemming aankomt, zonder administratieve rompslomp en met een minimum aan gedoe. Uw online veiligheid is onze eerste prioriteit als u bij ons boekt. Het systeem waarmee uw documenten worden geverifieerd is veilig en eenvoudig te bedienen - het is niet nodig naar het kantoor te gaan. Als u zich registreert, moet u een foto maken van uw rijbewijs en overige documenten. Deze informatie wordt vervolgens veilig opgeslagen en is ook voor toekomstige boekingen beschikbaar, zodat u het proces de volgende keer dat u Key'n Go autoverhuur boekt niet hoeft te herhalen. Deze werkwijze versnelt het huren van een auto enorm.


  Vragen & antwoorden


  Wat gebeurt er als ik de documenten niet digitaal aanlever?

  Wilt u een auto huren bij Key'n Go, dan moet u zich vóór aankomst op de ophaallocatie online registreren via deze link die u op uw mobiele telefoon moet openen. Indien u niet in staat bent de documenten digitaal aan te leveren, of indien de kwaliteit onleesbaar is, moet u naar het kantoor van de verhuurder gaan om uw identiteit en documenten handmatig te laten controleren.

   

  Ik kreeg tijdens het digitaliseringsproces een foutmelding. Is mijn boeking nog geldig?

  Ja, uw boeking blijft geldig. Indien er een foutmelding verschijnt tijdens het digitaliseren van uw documenten, loop dan naar de balie van de autoverhuurder om dit alsnog handmatig te laten doen.

   

  Is personeel aanwezig tijdens het ophalen via Key'n Go?

  Dit proces is erop gericht u zo snel mogelijk op weg te helpen. Eén van de voordelen is dat u niet naar de balie hoeft te komen of in de rij moet wachten. Maar indien u iemand wilt spreken, vragen heeft of hulp nodig heeft, is er altijd iemand aanwezig om u van dienst te zijn.

   

  Wat is in de Key'n Go service inbegrepen?

  Key'n Go is een compleet pakket en is inclusief:

  • Geen eigen risico
  • Zeer omvangrijke Super Relax dekking
  • Hulp bij pech onderweg
  • Vol-vol tank
  • Geen kleine lettertjes of verrassingen.
   

  Waar wordt deze Key'n Go service aangeboden?

  U vindt de Key'n Go service op de volgende locaties:

  • Frankrijk - Paris Charles De Gaulle, Bordeaux, Lyon, Toulouse en Nice
  • Italië - Milan Bérgamo en Rome Fiumicino
  • Spanje - Alicante, Malaga, Barcelona, Barcelona Sants, Madrid, Mallorca, Noord Tenerife, Zuid Tenerife, Lanzarote en Las Palmas
  • Portugal - Faro, Porto en Lissabon.

  Op dit moment wordt de Key'n Go service uitgebreid naar meerdere locaties wereldwijd. Daarom adviseren wij u contact met ons op te nemen voor de actueelste info met betrekking tot de locaties.

   

  Waar zijn de Key'n Go ophaalautomaten geplaatst?

  Op uw boekingsbevestiging vindt u precieze informatie omtrent de locatie van de Key'n Go automaat. Mocht u problemen ondervinden, ga dan naar de balie van de verhuurder waar u verder wordt geholpen.

   

  Waar vind ik mijn huurauto als ik de sleutels heb?

  U vindt alle informatie omtrent de locatie van uw huurauto op het scherm van de Key'n Go automaat. Deze informatie is tevens op de samenvatting van uw huurovereenkomst vermeld die door de automaat voor u uitgeprint wordt.

   

  Waar lever ik de sleutels in als ik de auto heb teruggebracht?

  Voor het inleveren van de autosleutels zijn speciale drop-off boxen bij het parkeerterrein geplaatst.