Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR OP STANSTED LUCHTHAVEN

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren op Stansted Airport met Auto Europe

  Stansted Airport ligt enkele kilometers ten zuiden van het centrum van Londen, wat het een ideale locatie maakt om uw huurauto op te halen als u buiten Londen reist. Via Auto Europe kunt u de beste auto's huren voor de beste prijs. U kunt online voordelig een auto huren op Stansted Airport en profiteren van onze deals in het Verenigd Koninrijk. Op Stansted Airport kunt u daarbij ook een luxe auto boeken om uw reis extra speciaal te maken. Liever eerst ervaringen van onze andere klanten lezen? Ga dan naar onze pagina met autohuur beoordelingen in Londen.

  Vliegveld informatie

  Stansted Airport (STN)
  Officiële naam: London Stansted Airport
  Adres: Enterprise House, Bassingbourn Rd, Stansted, Essex CM24 1QW, Verenigd Koninkrijk
  Telefoonnummer: +44 844 335 1803
  Locatie: De luchthaven ligt ongeveer zestig kilometer ten noordoosten van Londen.
  Luchtvaartmaatschappijen op Stansted Airport: Er vliegen voornamelijk Europese lowbudgetluchtvaartmaatschappijen op de luchthaven, zoals bijvoorbeeld Ryanair. Vanaf Stansted Airport kunt u naar meer dan honderd verschillende bestemmingen vliegen.

  Terminals

  De terminal is verdeeld in drie langwerpige gebouwen,"satellites" ofwel "satellieten", waar de gates zijn. U kunt het Transit Systeem gebruiken om vanaf de terminal satelliet 1 en 2 te bereiken. Aangezien het Transit Systeem niet naar satelliet 3 rijdt, dient u vanaf de terminal de loopband naar satelliet 3 te nemen.

  Huurauto ophalen en afleveren

  Voor een auto huren kunt u uw autoverhuur op Stansted Airport afhalen bij één van de negen lokale verhuurbedrijven in de internationale aankomsthal, tegenover de World Duty Free shop.

  Verhuurbedrijf Openingstijden
  Avis Ma t/m vrij van 06.30u 's ochtends tot 23.59u 's avonds
  Za en zo van 06.30u 's ochtends tot 23.00u 's avonds

  Budget Ma t/m zo van 06.00u 's ochtends tot 23.30u 's avonds
  Enterprise Ma t/m zo van 06.30u 's ochtends tot 23.59u 's avonds
  Europcar Ma t/m zo van 06.00u 's ochtends tot 13.00u 's middags
  Hertz Ma t/m zo van 06.00u 's ochtends tot 23.30u 's avonds
  Interrent Ma t/m do van 08.00u 's ochtends tot 18.00u 's avonds
  National Ma t/m vrij van 06.00u 's ochtends tot 01.00u 's ochtends
  Thrifty Ma t/m za van 07.00u 's ochtends tot 22.00u 's avonds

  Luchthaven faciliteiten

  Er zijn op de luchthaven meer dan zestig winkels, bars, restaurants, cafés en lounges. Enkele voorbeelden van winkels waar u belastingvrij kunt winkelen zijn Accessorize, Swarovski, The Body Shop, Mulberry en World of Whiskies. Ideaal om last minute cadeaus te kopen voor uw familie, vrienden of gewoon voor uzelf.

  Routebeschrijving van en naar de luchthaven

  Stansted Airport ligt vlakbij de M11. Wanneer u vanuit Londen komt dan neemt u afslag 8a (junction) naar de luchthaven; vanaf Cambridge neemt u afslag 8 en volgt u de borden naar de luchthaven.

  De luchthaven is goed te bereiken wanneer u heeft gekozen voor een auto huren op Stansted Airport, en het is tevens goed bereikbaar met de trein en bus. Elke vijftien minuten rijdt vanaf het station London Liverpool Street de Stansted Express naar Stansted Airport. Deze rit duurt ongeveer drie kwartier en is de snelste manier om de luchthaven te bereiken. Een andere goedkope manier is de bus. De bus vertrekt onder andere vanaf station Liverpool Street, Victoria, Stratford en Baker Street. Wanneer u meer informatie wilt over de verkeersregels en het verkeer in de UK kunt u hier klikken.

  Parkeertips

  U kunt op de luchthaven zowel lang als kort parkeren. De parkeergarage waar u kort kunt parkeren is vanaf de terminal te voet bereikbaar, terwijl u voor de parkeergarage waar u lang kunt parkeren de shuttle bus moet nemen. Alle parkeergarages worden beheerd door Park Mark.

  Indien u het plan heeft opgevat om Londen met de auto te bezoeken dan kunt u dit het beste van tevoren plannen. Het is namelijk niet makkelijk om een parkeerplaats te vinden, en u moet tol betalen om in de stad te mogen rijden. Deze tol heet de "London congestion charge". Wanneer u dit op voorhand betaalt dan kunt u op een dag naar keuze zo vaak u wilt deze zone in- en uitrijden.

  Er zijn gelukkig een groot aantal parkeergarages in Londen, welke u kunt herkennen aan een witte "P" op een blauwe achtergrond. National Car Parks (NPC) heeft ongeveer honderd parkeergarages in beheer, inclusief een aantal parkeerplaatsen speciaal voor minder valide personen. Q-Park is een goed alternatief en biedt 20% korting wanneer u van tevoren reserveert. De ingangen bij parkeergarages van Q-Park zijn beveiligd, u kunt gebruikmaken van toiletten en het is mogelijk om een kinderwagen te huren. Extra handig zijn de gratis paraplu's.

  Van maandag tot en met zaterdag kunt u tussen 08.30u 's ochtends en 16.30u 's middags beperkt parkeren. U vindt meer informatie op de parkeerborden. U dient een parkeerkaart te kopen en achter uw voorruit te plaatsen. Meer informatie kunt u vinden op de website van Parkopedia. Wanneer u ergens ten onrechte parkeert kunt u een boete krijgen, ofwel een "Penalty Charge Notice" (PCN).

  Handige links

  Stansted Airport Website