Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR EUROPCAR

  • 9.3
  • 9.3
  • 9.5
  • 9.4
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  May 22
  goed
  May 22
  Alles was perfect. Helaas had de auto geen airco.
  May 20
  Goede en vlotte service en prima auto. Alles naar wens!
  Meer lezen

  Auto huren bij Europcar: Alles wat u moet weten

  Europcar Auto huren - Auto EuropeEuropcar werd opgericht in 1949 en is in de loop der tijd enorm gegroeid dankzij autoverhuur in de vakantie- en zakelijke sector. Met een wagenpark van in totaal meer dan 200.000 auto's op 3.300 locaties wereldwijd is het een goed idee, een auto te huren bij Europcar. Het merk Europcar is zeer aangezien in Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland, onder meer dankzij zijn bijzonder goede klantenservice.

  Al meer dan 65 jaar heeft Auto Europe solide samenwerkingsverbanden opgebouwd met vele nationale en internationale autoverhuurbedrijven. Op grond van onze intensieve samenwerking met prestigieuze partners in de branche zijn wij in staat de scherpste tarieven en de grootste keuze aan voertuigen aan onze klanten verder te geven. Wij verhuren niet alleen auto's, ook voor camperhuur kunt u bij ons terecht evenals voor luxe auto's. Onze toegewijde medewerkers staan u graag voor al uw vragen omtrent autohuur met raad en daad terzijde.

  Ook tijdens de Coronacrisis kunt u onbezorgd bij Europcar een auto huren. Er zijn talrijke bijzondere maatregelen genomen die voor een veilige autohuurervaring zorgen. Veiligheid voorop!.

  Europcar heeft in het kader van de nieuwe veiligheidsmatregelen een extra Premium Pick-Up service ontwikkeld, waardoor klanten in een zelfbedieningsproces contactloos hun huurauto kunnen ophalen. Zo kunt u snel en veilig de weg op zodra u op uw bestemming bent aangekomen.

  Europcar autoverhuur: Topprijzen van een uitstekende verhuurpartner

  Europcar was oorspronkelijk in Frans bezit en werd van Volkswagen gekocht door Eurazeo in het jaar 2006. Het hoofdkantoor was gevestigd in Quentin en Yvelines, in Frankrijk, en in 2008 tekende Europcar een contract met Enterprise – het grootste autoverhuurbedrijf in Noord-Amerika. Vandaag de dag verhuren zij samen meer dan 1.2 miljoen voertuigen in meer dan 150 landen en bieden daarmee het grootste netwerk in de autoverhuurbranche wereldwijd.

  Europcar is er trots op tot de bekendste en meest gerenommeerde verhuurbedrijven ter wereld te horen en een ongekend serviceniveau te bieden. Ongeacht wat de behoeftes van de klant zijn, of het nu gaat om het huren van een klein autootje of een luxe voertuig, Europcar zal u beslist de perfecte huurauto leveren op één van zijn duizenden ophaallocaties over de hele wereld. Europcar biedt zijn klanten vele voordelen, waaronder de 24/7 beschikbaarheid op de belangrijkste luchthavens, hetgeen bijzonder handig is voor diegenen wiens vlucht een vertraging oploopt.

  De voertuigen in het wagenpark van Europcar zijn modern en goed onderhouden, en het merendeel is niet ouder dan 6 maanden. Klanten van Europcar profiteren van een 24-uursservice voor pech onderweg voor extra veiligheid en een zorgeloze vakantie. De auto's zijn allemaal van bekende merken met een laag verbruik en geringe CO2 emissie. Naast de traditionele benzine- en dieselauto's biedt Europcar ook hybride auto's te huur aan. In samenwerking met ClimateCare heeft het bedrijf al veel moeite gedaan de uitstoot van CO2 te beperken, en milieuvriendelijke projecten omtrent het opwekken van groene energie te financieren.

  De unieke Europcar autohuurervaring

  Plant u een vakantie waarvoor u een betrouwbare auto nodig heeft, dan is een auto huren bij Europcar een prima idee. In alle voertuigcategorieën, van mini tot minibus, heeft Europcar beslist de perfecte huurauto voor u. De ophaallocaties zijn makkelijk bereikbaar, met name op grote luchthavens, treinstations of in grotere steden. Boeken is simpel, u hoeft hiervoor alleen het zoekformulier van ons boekingssysteem hierboven in te vullen, of onze reserveringsafdeling te bellen.

  Bent u op zoek naar een betrouwbare, moderne en zuinige huurauto, denk er dan over een auto van Europcar te huren. Waar u ook een auto nodig heeft, of het in Italië, Frankrijk, Brazilië of Zuid-Afrika is, Europcar heeft het juiste voertuig voor u. Aarzel niet en neem contact met ons op, Auto Europe regelt uw boeking bij Europcar graag voor u, voor gegarandeerd de beste prijs! Uiteraard heeft u bij ons ook de mogelijkheid, extra's aan uw boeking toe te voegen zoals een kinderstoeltje of een GPS navigatiesysteem. Wij verheugen ons op uw aanvraag!