Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR BUDGET

  • 9.1
  • 9.1
  • 9.2
  • 9.3
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  May 22
  Vlotte bediening bij het ophalen. Geen persoon aanwezig bij inleveren, sleutel in box gedropt.
  May 22
  Zeer slechte ervaring. Ik heb het niet eerder meegemaakt dat ik bij het ophalen van de auto fors bij moet betalen. Ik mag er toch vanuit gaan dat als ik bij jullie een auto huur dat daarmee de kosten voor de huur (exclusief...
  May 21
  nette auto
  Meer lezen

  Auto huren bij Budget - op weg met goede, voordelige huurauto's

  Budget auto huren - Auto EuropeHet moederbedrijf van Budget is gevestigd in Parsippany, New Jersey, in de USA. Oorspronkelijk lag het hoofdkantoor in Los Angeles, waar de oprichter Morris Mirkin in 1958 met een relatief bescheiden investering van US$ 10,000 een bedrijf wilde oprichten dat zich op spaarzame klanten met een sterk kwaliteitsbewustzijn zou richten.

  In het begin hat Budget 10 auto's in zijn wagenpark, maar al snel groeide het bedrijf en al in de jaren zestig had het meerdere nationale in internationale vestigingen. Inmiddels biedt deze firma meer dan 3.300 ophaal- en inleverlocaties in 120 landen wereldwijd aan. Budget streeft ernaar huurauto's van hoge kwaliteit aan te bieden met een goede rondom service, en de beste verhuurder in de branche te zijn.

  Het innovatieve karakter van Budget heeft over een periode van vele jaren tot grote klantentevredenheid geleid waardoor Budget nog meer kon groeien. Budget Rent a Car is opgekocht door de Transamerica Corporation en vervolgens aan Gibbons, Green & van Amerongen Ltd verkocht in 1986. Een jaar later, in 1987, kon het publiek zich met aandelen inkopen. Vervolgens werd het bedrijf ingelijfd bij de Avis Group, één der grootste autoverhuurbedrijven wereldwijd, die in 2015 eveneens de Maggioregroep kochten, de op vier na grootste verhuurder in Italië.

  Ook tijdens de Coronapandemie kunt u onbezorgd bij Budget een auto huren, aangezien talrijke maatregelen genomen zijn die voor een veilige autohuurervaring zorgen.

  Budget autoverhuur: Prima kwaliteit autohuur van een gerenommeerde verhuurder

  Sinds 65 jaar is Auto Europe een top bemiddelaar voor autoverhuur met een sterke focus op betrouwbaarheid en klantenservice. Daarvoor zijn wij samenwerkingsverbanden aangegaan met de belangrijkste nationale en internationale autoverhuurbedrijven. Budget is één der bekendste en meest gerenommeerde onder hen.

  Auto Europe is tevens de juiste partner als het om camperhuur gaat, of de huur van luxe wagens, zoals een Ferrari of een Lamborghini. Wilt u een auto huren bij Budget via Auto Europe, kunt u dat met een paar muiskliks via ons handige en veilige online boekingssysteem regelen.

  Budget heeft wereldwijd een uitstekende naam opgebouwd en zijn portfolio met meerdere producten versterkt, waaronder Budget Truck Rental, een vrachtwagen verhuurservice in de USA, waar het één der marktleiders is geworden. Voorts is het bedrijf steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden zijn klanten met producten en dienstverleningen te overtuigen.

  De Budget autohuurervaring

  De Avis Budget Group voert ook diverse kleinere plaatselijke verhuurbedrijven in Europa, Zuid-Amerika, Australië en elders, zoals bijvoorbeeld Maggiore, FranceCars, Apex en Payless. Een andere succesvolle dochteronderneming is Zipcar, het wereldwijd grootste auto-sharing netwerk waarmee klanten voor een dag of langer in steden of campussen wereldwijd een auto kunnen aanvragen.

  Wilt u een auto huren bij Budget, dan kunt u dat heel makkelijk en snel op de website van Auto Europe regelen door meteen via ons online boekingssysteem een boeking te plaatsen, of ons bekroonde team van de reserveringsafdeling te bellen onder telefoonnummer +31 85 001 2614. Wilt u een kinderstoeltje, GPS navigatiesysteem of iets anders erbij boeken? Laat het ons weten, wij adviseren u graag.

  U kunt uw Budget huurauto over ter wereld bij ons boeken, of het nu een klein autootje in Marokko is of een grote wagen in London. Op de website van Auto Europe website vindt u Budget aanbiedingen voor elke prijsklasse en elk doel, zij het voor een uitje met het gezin of een zakenreis. Neem gerust contact met ons op en aarzel niet. Wij verheugen ons op uw aanvraag!