Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  WINTERBANDEN INBEGREPEN

  Beschikbaar op geselecteerde bestemmingen, bij geselecteerde verhuurders
  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Gratis winterbanden bij uw autohuur inbegrepen!

  Auto huren met gratis winderbanden inclusief

  Auto Europe biedt speciale tarieven voor een auto huren met winterbanden inbegrepen op bestemmingen wereldwijd. Alles wat u hiervoor moet doen is een boeking maken met onze speciale wintertarieven. Eenmaal op uw bestemming aangekomen kost het u niets extra dat uw huurauto met winterbanden is uitgerust. Kijk tijdens het boekingsproces uit naar aanbiedingen waar "inclusief winterbanden" bij vermeld worden. Om u nog beter te informeren hebben wij een samenvatting gemaakt van regels en voorwaarden die gelden voor het rijden tijdens de wintermaanden. Niet al onze verhuurpartners bieden deze deal aan; derhalve moet u onze speciale winteraanbieding selecteren tijdens het boekingsproces. Zo spaart u tijd, en bovendien kunt u met een gerust hart de weg op in de winter.

  Hieronder vindt u een overzicht van landen waar deze uitrusting bij geselecteerde verhuurders bij de prijs is inbegrepen:
  AlbaniëALBANIË BosniëBOSNIË BulgarijeBULGARIJE CanadaCANADA
  DuitslandDUITSLAND EstlandESTLAND FinlandFINLAND HongarijeHONGARIJE
  IJslandIJSLAND ItaliëITALIË JapanJAPAN KroatiëKROATIË
  LetlandLETLAND LitouwenLITOUWEN LuxemburgLUXEMBURG MacedoniëMACEDONIË
  MontenegroMONTENEGRO NoorwegenNOORWEGEN OostenrijkOOSTENRIJK PolenPOLEN
  RoemeniëROEMENIË ServiëSERVIË SloveniëSLOVENIË SlowakijeSLOWAKIJE
  TsjechiëTSJECHIË ZwedenZWEDEN ZwitserlandZWITSERLAND Wit-RuslandWIT-RUSLAND

  Italië
  Winterbanden Italië
  Er is geen algemeen geldende wettelijke regeling in Italië voor winteruitrusting. Echter in sommige gebieden is het rijden met winterbanden of sneeuwkettingen vanaf 15 oktober t/m 15 april verplicht, zoals bijvoorbeeld in het Aostadal. Door een boeking te maken met onze speciale wintertarieven bent u ervan verzekerd dat uw huurauto in Italië met sneeuwkettingen zal zijn uitgerust.
  Oost-Europa
  Winterbanden Oost-Europa

  In de meeste Oost-Europese landen wordt winteruitrusting standaard aangeboden om een veilige reis te waarborgen. In de bovenstaande tabel ziet u in welke landen er hiervoor geen extra kosten in rekening worden gesteld. De meeste verhuurbedrijven in Bulgarije en Kroatië bevelen vanaf november t/m april een huurauto met winteruitrusting aan, waarvoor de kosten in de meeste gevallen in de aangeboden prijs zijn inbegrepen.

  Noord-Amerika
  Winterbanden USA en Canada
  Brengt u de winter door in de USA dan zijn de meeste voertuigen met speciale 4-seizoensbanden uitgerust zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. Verder noordelijk, in Canada, bieden verhuurders veelal alleen winteruitrusting aan voor voertuigen in Montréal en Québec City. Lees de Algemene voorwaarden bij het gekozen voertuig goed door zodat u van het winterbeleid van onze verhuurpartner op de hoogte bent.
  De Balkan
  Winterbanden Balkan

  In Macedonië zijn winterbanden verplicht vanaf november t/m maart. Alle verhuurbedrijven hebben deze uitrusting reeds bij de aangeboden prijs inbegrepen. In andere landen zoals Bulgarije en Montenegro kan het voorkomen dat er hiervoor een extra toeslag voor in rekening wordt gebracht. U kunt dus kosten besparen en naar onze speciale seizoensaanbiedingen uitkijken als u online boekt.