Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN TRIËST

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Triëst - Beste tarieven met Auto Europe

  Triëst ligt in het noord-oosten van Italië, direct bij de grens met Slovenië. Triëst is een historische havenstad gelegen tussen heuvelachtig gebergte en de Adriatische Zee. Met autoverhuur in Triëst heeft u de vrijheid om dit bijzondere stukje Italië zelf te ontdekken. Het centrum van Triest ligt aan het water, zodat u altijd een prachtig uitzicht over de zee heeft. In Triëst vindt u architectuur in vele verschillende stijlen, van antiek tot modern. De belangrijkste gebouwen in Triëst zijn de kathedraal San Giusto en de burcht Castello di San Giusto. Beide eeuwenoude gebouwen staan op een heuvel in het antieke stadsdeel van Triëst.

  Auto huren in Triëst

  Goedkoop een auto huren in Triëst via Auto Europe is heel eenvoudig. Boek via onze website uw voordelige huurauto in Triëst en profiteer van onze scherp geprijsde tarieven. Autoverhuur van Auto Europe is niet alleen voordelig, maar ook zeer flexibel. Mochten uw vakantieplannen zich nog wijzigen, dan kunt u uw autohuur bij ons kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek. Wilt u met uw autohuur in Triëst naar het buurland Slovenië reizen, neem dan voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer +31850012614.

  Verkeer en parkeren in Triëst

  Het vliegveld van Triëst ligt ten noord-westen van de stad. Vanaf het vliegveld kunt u over de snelweg E70 naar Triëst rijden. Over dezelfde snelweg E70 rijdt u met uw huurauto in Triëst vanaf Triëst richting het westen naar de beroemde stad Venetië. In Triëst kunt u uw huurauto tegen betaling parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Triëst Airport