Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN ANCONA

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Ancona - Vind uw perfecte huur

  Ancona ligt aan de Adriratische kust in het midden van Italië. Reserveer autohuur in Ancona of op Ancona Airport. Vanuit Ancona kunt u de mooie oostkust van Italië en de vele stranden en badplaatsen bezoeken. Ancona is een levendige havenstad, waar u alles vindt voor een aangename vakantie. Breng een bezoek aan het opvallende vijfhoekige gebouw Lazzaretto. Dit voormalige militaire lazaret werd in 1732 door de Italiaanse architect Luigi Vanvitelli gebouwd en de totale oppervlakte van het gebouw bedraagt wel 22.000 vierkante meter.

  Ancona kent vele monumenten, waaronder de kathedraal van Ancona. Deze kathedraal is in Romaanse stijl op de fundamenten van een Griekse tempel gebouwd en werd in de twaalfde eeuw voltooid. Ten zuiden van Ancona ligt het heuvelachtige natuurgebied Conera. Hier kunt u niet alleen van mediterrane bloemen en planten, maar ook van het prachtige uitzicht over de zee genieten. Met autoverhuur in Ancona van Auto Europe heeft u alle mogelijkheden om deze stad en de omliggende regio in Italië te verkennen. Ga met uw autohuur in Ancona naar de bekende badplaats Rimini, die ten noorden van Ancona ligt. De kleine zelfstandige republiek San Marino is ook zeker een bezoek waard. Dit landje ligt ten noord-westen van Ancona.

  Auto huren Ancona

  Goedkoop auto huren bij Auto Europe heeft vele voordelen. Dankzij onze samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven vindt u bij Auto Europe altijd de huurauto die het beste bij uw wensen past. Een auto huren bij Auto Europe is ook heel flexibel; tot 48 uur voor vertrek kunt u bij ons uw autohuur kosteloos annuleren. Mocht u vragen hebben over auto huren in Ancona of autohuur in Italië, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken via het telefoonnummer +31850012614.

  Verkeer en parkeren in Ancona

  Het vliegveld van Ancona ligt ongeveer 12 kilometer ten westen van de stad. Het vliegveld kunt u vanuit Ancona eenvoudig met uw huurauto bereiken via de weg SS16 of via de doorgaande weg die direct langs de kust loopt. De omliggende steden zijn met uw huurauto in Ancona ook gemakkelijk te bereiken. Via de snelweg A14 kunt u in noordelijke richting langs de kust naar Rimini rijden. In zuidelijke richting rijdt u over de A14 naar de havenstad Pescara. Uw huurauto in Ancona kunt u tegen betaling in Ancona parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Ancona Airport