Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN FORLÌ

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Forlì - Vind uw perfecte huur

  Forli ligt in het noorden van Italië, tussen Bologna en Rimini in. Met autohuur in Forli van Auto Europe kunt u deze centraal gelegen stad bij de Apennijnen zelf ontdekken. De stad Forli bestond al in de Romeinse tijd en in de stad kunt u nog archeologische overblijfselen uit die tijd terugzien. Andere interessante bezienswaardigheden in Forli zijn de kerk San Mercuriale met zijn 75 meter hoge toren en het stadspaleis Palazzo del Podesta. Geniet van een espresso op één van de gezellige terrasjes in het centrum. Met uw huurauto in Forli kunt u ook leuke dagtrips maken naar steden in de omgeving van Forli. Breng een bezoek aan de stad Bologna of bewonder de unieke architectuur in de historische stad Ravenna, die ondermeer bekend is om zijn Byzantijnse mozaïken. Wanneer u ontspannen van het strand en de zee wilt genieten, ga dan naar de badplaats Rimini en geniet van de Adriatische Zee.

  Auto huren in Forli

  Bij Auto Europe kunt u goedkoop een auto huren in Forli. Boek tijdig de huurauto die het beste bij uw vakantiewensen past en maak gebruik van onze aantrekkelijke huurtarieven. Naast lage prijzen voor autohuur biedt Auto Europe ook uitstekende service. Indien u meer informatie wilt over autohuur in Italië of over autoverhuur Forli, dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken via het telefoonnummer +31850012614.

  Verkeer en parkeren in Forli

  Breng ook een bezoek aan de omliggende steden rondom Forli. Met uw autohuur in Forli kunt u over de snelweg A14 naar Bologna in het noorden en in de andere richting naar Rimini in het zuiden rijden. De stad Ravenna is via de weg SS67 te bereiken. In de stad Forli kunt u uw huurauto op betaalde parkeerplaatsen parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Forli Airport