Auto Europe

 • NEDERLAND
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN CEFALU

  Autohuur Wereldwijd
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autohuur Wereldwijd

  Auto huren in Cefalù - Vind uw perfecte huur

  Cefalù ligt aan de noordkust van het Italiaanse eiland Sicilië. Met een huurauto in Cefalù van Auto Europe kunt u de noordelijke kustlijn van het eiland prima verkennen. Cefalù is bekend om een 270 meter hoge rots die hoog boven het stadje uittorent. Deze rots lijkt op een hoofddeksel en daaraan dankt de plaats ook zijn naam. Cefalù is een schilderachtig vissersdorp met mooie stranden direct in het centrum van de stad. Bezoek de grote blikvanger van Cefalù: de kathedraal van Cefalù, waar u binnenin prachtige Byzantijnse mozaïken kunt bezichtigen. Cefalù heeft een stadscentrum dat al uit de 12e eeuw stamt en het centrum heeft vele kleine straatjes en steegjes. Wilt u een ontspannen vakantie in een authentieke visserplaats in Italië, dan is Cefalù echt iets voor u.

  Autohuur in Cefalù

  Bij Auto Europe kunt u een voordelige auto huren in Cefalù. Door onze samenwerking met gerenommeerde autoverhuurbedrijven vindt u bij ons altijd de huurauto die het beste bij uw wensen past. Voor iedere soort vakantie hebben wij voor u de perfecte huurauto klaar staan. Wilt u meer informatie over auto huren in Italië of over autoverhuur in Cefalù? Aarzel niet en neem contact met ons op via het telefoonnummer +31850012614. Onze reserveringsmedewerkers staan 7 dagen per week voor u klaar.

  Verkeer en parkeren in Cefalù

  Vanuit Cefalù kunt u over de snelweg E90 in westelijke richting naar Palermo en het nabijgelegen vliegveld van Palermo rijden. In oostelijke richting brengt de snelweg E90 u naar de kustplaats Messina. In Cefalù kunt u uw huurauto op parkeerplaatsen parkeren.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Palermo Airport